»Gebruikersnaam: »Wachtwoord:   Gegevens onthouden? 
Paranormaal Forum / Waarzeggers / Waarzeggers / Foto lezen mijzelf
Ingezonden:  24 Sep 2019 10:23
Hoi allemaal..

Sorry dat ik 2 topics aanmaak binnen korte tijd.. Maar hoop toch dat iemand wil helpen.

Afgelopen jaren heb ik enorm veel meegemaakt. Ik heb geloof ik al een heleboel lessen moeten leren Maar dat maakt niet uit, ik ben niet iemand die bij de pakken gaat neerzitten. Echter maak ik mij de laatste maanden zorgen om mijn gezondheid. Ik heb enkele vage klachten, waaronder steken bij mijn lever. Ik ben hiervoor ook al bij de huisarts geweest. Deze zegt dat er niets aan de hand is. Na bloedprikken waren de leverwaarden wel iets verhoogd, maar niet schrikbarend.
Ik heb in het verleden echter ook al vaak vage klachten gehad..bijv bulten in mijn nek.. ze hebben zelf gedacht dat ik lymfeklierkanker had. Ik zag op dat moment al bij de chirurg om de bulten weg te laten halen en het trok toen binnen een week spontaan weg. dit werd ondanks dat iedereen zei dat dit niet kon...veroorzaakt door stress. Ik zat toen namelijk in een erg stressvolle periode. Ik vermoed dus dat veel van mijn klachten gewoon stress zijn. Maar ik twijfel nu daarom dus ook gigantisch of ik aan moet dringen op verdere onderzoeken. Wij hebben momenteel ook een kinderwens, wat niet echt wil lukken. Wat me aan het denken zet dat er misschien wel iets ergs met mijn lichaam aan de hand is waardoor dat niet lukt.  Zou iemand misschien zo vriendelijk willen zijn mijn foto te lezen om bij mij wat twijfels weg te nemen of juist aan te geven dat ik hier toch iets mee moet?

alvast bedankt.

Groetjes Jessica

https://www.mupload.nl/img/usg0t8wpjgq.jpg
Ingezonden:  27 Sep 2019 06:45
Hoi Jessica

Ik kan geen foto’s lezen, maar wel kaarten leggen. Daar komt dan uit wat er nu belangrijk
voor je is en het geeft je advies en inzicht. Ik hoor het wel.

Groetjes
, Trix,  Trix
Ingezonden:  29 Sep 2019 05:52
Er gaat zeer waarschijnlijk nog wel een kindje komen, maar niet zolang jij zo enorm in je hoofd zit.
Nu nog even gewoon niet. Laat het los, in alle opzichten. Zolang je hoofd vol zit, lukt het niet.
Ga goed voor jezelf zorgen, ga nog wat verder groeien, en vertrouwen krijgen in jezelf.
Luister naar je lichaam, maar sluit de huisarts niet hierin uit. Ga bij houden wanneer je wat voelt en wat je dan doet, denkt of eet. Sinds kan je zelf een patroon vinden al dan niet samen met de arts.
Ingezonden:  06 Okt 2019 06:16
Trix, dat zou heel fijn zijn dankjewel.
Ingezonden:  07 Okt 2019 13:53
Ik heb kaarten gelegd maar de kaarten hebben zo op het eerste gezicht niets te maken met je vraag. Daarom wil ik graag weten of jij je kan vinden in de eerste kaart die de kern laat zien. Waar het om draait en die kaart laat de Aas van Bekers zien. Azen symboliseren altijd iets nieuws en Bekers laten gevoelens zien. Deze kaart laat zien dat je overstroomd wordt door liefdevolle gevoelens. Bijna altijd is dit in de relationele sfeer maar kan eventueel ook dat het gaat om iets wat je heel graag doet en waar je hele warme gevoelens van krijgt. Als de kaart nu bij je past moeten de andere kaarten ook goed zijn en werk ik die voor je uit en geef ze aan je door. Dan plaats ik het bij de kaartleggingen die ik doe. Bij: wie wil een kaartlegging? Als je er niets mee kan was mijn concentratie niet goed ( gebeurt zelden, maar kan altijd ) en probeer ik het over een aantal dagen nog een keer.
Ingezonden:  09 Okt 2019 00:32
Ik zie nog veel conflict in jou op de foto, dit omschrijf jij zelf ook al. Zoals Roos al zei moet je eerst vrede met jezelf, het verlies van je zusje en waar je staat in het leven moeten vinden. Vrees voor ziekte kan ziekte geven, die heet ook wel het nocebo effect, zie wiki link hieronder voor meer uitleg. Als je veel stress hebt dan zal dit zeker elkaar hierin kunnen versterken. Het doorbreken hiervan vergt goede discipline. Doorgaans zijn de stappen erkenning van het probleem en acceptatie hierin de belangrijkste  stappen.

Wees ook niet bang voor de dood, accepteer dat dit bij het leven hoort. Ik bedoel hier niet mee dat je ernaar moet uitkijken, maar er continue van wegrennen heeft geen zin. Probeer juist van de weg te genieten, elke dag is weer een cadeau, elke lach een geschenk. Durf te dromen, wees niet bang om voor je dromen te gaan. Als jij erin geloofd dan moet het zeker lukken. Vind balans in het rad van het leven, de dood is geen einde maar slechts een volgende stap in het gigantische avontuur. Ontwijk negatieve zaken als het journaal en zaken die je depressief doen voelen. Deze kunnen vaak een negatieve stempel geven op je dagelijks leven.


https://nl.wikipedia.org/wiki/Nocebo-effect#t ...