»Gebruikersnaam: »Wachtwoord:   Gegevens onthouden? 
Ingezonden:  05 Nov 2019 18:25
Wie kan me vertellen hoe lang het nog duurt voordat het weer goedkomt met "hem"en mij?Krijgen we dit jaar nog een serieuze relatie?
Ingezonden:  05 Nov 2019 21:48
Laat het los en laat jouw leven niet afhangen van een ander. Als het de bedoeling is dat jullie bij elkaar komen gebeurt dat wel, maar blijf niet stil staan, want dan zal dat niet gebeuren.
Dus geniet van je leven, en als er een ander op je pad komt, sta daar dan ook open voor. Soms is dat juist nodig om later verder te kunnen...
Ingezonden:  05 Nov 2019 22:08
Dank voor je reactie!Ik ga voor de rest met alles door in mijn leven.Studie,werk,opvoeding v mijn zoon,vrienden etc..Alleen als het over liefde gaat ligt mijn hart echt bij hem,dus ik kan me moeillijk openstellen voor iemand anders..Ik weet dat zijn gevoel voor mij er ook nog zit,maar hij is vooral bang..
Ingezonden:  05 Nov 2019 22:24
Ik ben al 9 jr zonder relatie na de dood v mijn man,dus ben ook niet niet iemand die perse een man nodig heeft.Hij is de eerste die mijn hart weer volledig heeft veroverd,het zit erg diep en ik verlang na 9 jr wel weer naar liefde.

Vandaar dat ik die vraag stelde in mijn eerste bericht,snap je?
Ingezonden:  06 Nov 2019 14:18
Een nuchter vraag.... Wat heb je aan een man die bang is, behalve dat hij je nu aan het lijntje houdt, en jou nu beperkt in je eigen doen en laten?
Een goed advies, luister altijd naar je hart, behalve in de liefde, kijk dan met nuchtere ogen naar alles.
Geef hem een plekje, omdat hij jou weer liefde heeft laten ervaren, en onthoud verder dat als jullie samen houten, dit echt wel gebeurt, en je tot die tijd gewoon door zal mogen gaan met leven om zelf te groeien.
Ingezonden:  06 Nov 2019 17:06
Dankjewel voor je reactie,maar kk kan er niet zoveel mee..Ik begrijp nl heel goed waarom hij bang is.En als hij iets niet heeft gedaan dan is het mij aan het lijntje houden.Hij is altijd goudeerlijk tegen me geweest,hij heeft veel respect voor me getoond en heeft me nooit dingen beloofd die hij op dat moment niet waar kon maken.Dus dit "algemene relatie-advies" van jou slaat de plank behoorlijk mis.Jammer...
Ingezonden:  06 Nov 2019 18:00
Nee, want jij staat nog stil te wachten tot hij eens wat durft.
Ook al begrijp jij het waarom hij niet durft. Als hij nooit gaat veranderen, zal het ook niet anders kunnen worden.
Jij kan wel aan jezelf werken, hij moet dat zelf doen, dat kan hij niet voor hem doen. Aan jou de keuze of je stil blijft staan totdat hij aan zichzelf gaat werken, of jij gaat aan jouzelf werken om hem een tijdelijke plek te geven. Aan jou de keuze.
Voor jou lijkt het nu misschien geen keuze, maar kijk over een tijd eens terug naar hoe het gegaan is in jullie leven.
Ingezonden:  06 Nov 2019 18:21
Dank voor je eerlijkheid en ik begrijp ook zeker je punt.Ik heb hem 2,5 week geleden, toen we na een tijd geen contact weer hadden afgesproken,verteld dat ik nog steeds gevoelens voor hem heb en hem erg mis.Daarna heb ik besloten het verder bij hem te laten en zelf het nu beetje los te laten.Ik heb dan ook geen contact meer gezocht en ga dat ook niet doen.Ik hoop dat hij dapper genoeg is om zijn angsten aan te gaan,anders heb ik er ook niks aan idd...Dus eigenlijk heb ik de keuze voor mezelf al beetje gemaakt.Maar het gevoel zit diep dus ik ben er heel erg verdrietig van..
Ingezonden:  06 Nov 2019 18:25
Kun jij ook op hem invoelen?Hoe hij er nu instaat wb mij?
Ingezonden:  06 Nov 2019 18:27
Dat mag absoluut! Houden van kan zeer doen. Geef jezelf daar ook de ruimte voor om het een plekje te geven.
Ingezonden:  06 Nov 2019 18:28
Zou ik kunnen, maar ik ga niet zomaar op iemand invoelen zonder toestemming. Zou jij zelf ook niet leuk vinden als een ander dat zonder overleg bij jou doet.
Ingezonden:  06 Nov 2019 18:35
Ok ja,zover had ik er niet over nagedacht,maar begrijp het...Zie jij ons in de toekomst wel weer samen?
Ingezonden:  06 Nov 2019 18:35
En stel nou voor dat ik hem zou invoelen, dan zal hij toch zelf keuzes moeten maken ondanks eventuele gevoelens, en als hij dat niet gaat doen, dan zit jij nog steeds te wachten.... Alleen omdat ik jou dat misschien zou kunnen aanreiken.
Ik begrijp dat je graag duidelijkheid zou willen. Maar de enige die dat uiteindelijk kan geven, is hij. En je weet dat hij nu die stap nog niet durft te zetten.
Dus geef hem een plek, en ga niet wachten. Weet dat als het de bedoeling is dat jullie bij elkaar komen, dat zal gebeuren, ook als jij nu voor jouzelf kiest.
Ingezonden:  06 Nov 2019 18:43
Dankjewel!Helder en waar!
Ingezonden:  06 Nov 2019 18:44
Dit sterkt me wel nu!
Ingezonden:  06 Nov 2019 18:50
Graag gedaan...