»Gebruikersnaam: »Wachtwoord:   Gegevens onthouden? 
Paranormaal Forum / Waarzeggers / Waarzeggers / Nachtelijk wakker maken
Ingezonden:  14 Jan 2020 21:30
Lieve allemaal,

Ik stuur dit berichtje uit hoop. Hoop dat er iemand is die mij kan helpen.
Al jaren heb ik ervaringen met entiteiten. Zowel positief als negatief.
Als 12 jarig meisje, ben ik opnieuw ‘geopend’ en zijn alle ervaringen als een blok binnen gekomen. Onder tussen ben ik 21 jaar oud, en heb ik leren omgaan met alles wat ik mag zien. De ervaringen blijven bij mij, alleen bij het zien, en soms in dromen. Maar communicatie lukt mij niet.

Ik ben een lichte slaper, maar de afgelopen maanden word ik tot 20x per nacht gewekt door een entiteit in mijn kamer. Ik kan er niks mee. Ik weet niet wie het is, en helpen, ben ik niet toe in staat.

Ik ben op. Ik zou graag deze entiteit(ten) willen helpen. Is er iemand die mij hierin kan helpen. Mocht er een foto van mijn kamer nodig zijn, dan maak ik deze.

Liefs, Iris
Ingezonden:  16 Jan 2020 09:39
Wat heb je zelf al gedaan?
Ingezonden:  16 Jan 2020 20:37
In eerste instantie hebben we (mijn moeder en ik), de engelen aangeroepen. De op volgende dagen hebben we de entiteiten weg gestuurd.
Dit werkte, maar voor heel even helaas. Vervolgens hebben we mijn kamer met entiteiten spray gereinigd. Ook dit werkte, maar dan maar voor even. Toen besloten we het hele huis te reinigen met salie. Ook hier bij het zelfde verhaal. Alles werkt, maar voor korte duur.

Mijn 2 katten komen s’avonds een rondje in mijn kamer doen. Na dat ze mijn kamer verlaten hebben, begint het.
Ingezonden:  16 Jan 2020 21:34
Dank je.
Vraag diegene of hij/zij op een ander tijdstip wilt komen, dat jij je rust nodig hebt. En vertel dat als diegene niet op een ander tijdstip kan komen, diegene naar iemand toe moet gaan die wel kan helpen

Vertrouw op je woorden
Ingezonden:  16 Jan 2020 21:46
Ook kan je een schild maken in je slaapkamer, lees op het forum meer over hoe je dat kunt doen.
Ingezonden:  20 Jan 2020 15:09
En het is fijn als je laat weten wat je hiermee kan, of niet.
Ingezonden:  25 Jan 2020 21:30
Echt een objectieve update kan ik niet geven. Na 1,5 jaar vechten is deze week onze hond weer heel ziek geworden. We weten eigenlijk wel bijna zeker dat we het deze keer niet gaan redden. Het huis zit vol met engelen. dus echt objectief kan ik niet oordelen.
Ingezonden:  05 Feb 2020 15:23
Hoi Iris,
Het lijkt me erg heftig in welke mate jij de andere dimensie waarneemt. Zelf kan ik wel energieen van de andere dimensie waarnemen, maar wat vaag en diffuus of heel snel, wel kan ik er dan heel overprikkeld of vol van raken, ik merk het vooral lichamelijk in vermoeidheid, en inderdaad slecht slapen en irritatie.
Misschien voor je als tip wat bij mezelf helpt:
-Zoals Roosmarie zegt en dus vriendelijk vragen of degene je met rust wilt laten. Zelf zeg ik tegen diegenen of hij/zij weet dat hij al overleden is, dat die al lang genoeg heeft heeft geleden en nu vrede en rust mag hebben.
-Zelf roep ik in deze gevallen geen engelen aan maar heb contact van mens tot mens(geest), maar visualiseer een poort (spiritueel portaal) in een mooie kleur die voor jou liefdevolle afscheid betekent, en je laat diegene door dat portaal zweven of gaan, met veel respect en liefde, soms zijn ze namelijk letterlijk verdwaald, of uiteraard om veel andere redenen blijven hangen. Zeg er dan tegen diegene bij dat zijn problemen daar opgelost worden, en dat je met hem meevoelt, maar dat je ECHT niet wilt dat hij/zij in je huis is.
-Buiten deze dingen helpt het mij heel erg om in die dagen verder heel erg met aardse dingen bezig te zijn, zovele mogelijk in hier en nu bezig te zijn, en contacten te onderhouden.
Op die manieren zou je het ook kunnen uitproberen, maar dat is persoonlijk

Succes!!