Paranormaal Forum

Paranormaal Forum Nederland - Spiritueel Forum Nederland

»Gebruikersnaam: »Wachtwoord:   Gegevens onthouden? 
Paranormaal Forum / Paranormaal Algemeen / Voorstellen / Nieuw hier door eigen ervaring
Ingezonden:  25 Jan 2021 20:28
Hoi iedereen!

Ik ben Michelle en in ben hier gekomen wegens een eigen gebeurtenis die ik wil delen om te kijken hoe jullie erover denken en of jullie hier iets over weten.

Ongeveer 2 weken geleden begon ik in mijn eigen huis negatieve energie te voelen dat mij een beetje bang maakte. Daarvoor was ik ongeveer een maand niet thuis geweest. Die negativiteit zorgt ervoor dat ik snel boos en geirriteerd word op dingen die mij normaal gesproken niet zo laten voelen.

Ongeveer 4 dagen geleden begonnen ook dingen te verplaatsen (zoals mijn edelstenen). Ook was er 1 kastdeur die constant open stond wanneer ik terug thuis kwam, terwijl ik zeker weet dat ik die dicht had gedaan voor ik wegging.

In mijn slaapkamer zagen mijn vriend en ik wat leek op een "shadow figure" na het opgezocht te hebben op Google (een zwarte silhouette met witte omranding). Deze verdween na het aandoen van mijn lamp. Sinds die periode begon het ook muffig te ruiken in mijn kamer. Ik moet zeggen dat dat kan komen doordat ik recent een luchtbevochtiger heb aangeschaft.

Weten jullie misschien wat dit zou kunnen zijn en hoe ik ervan af zou kunnen komen? En is het gevaarlijk?

Groetjes,
Michelle
Ingezonden:  14 Apr 2021 17:03
Angst is je grootste vijand. Laat je niet bang maken.
Steek witte kaarsen aan en vraag de hulp van de engelen om alles weg te halen. Als je iets ziet, mag je altijd diegene weg sturen. Jullie huis, jullie regels.
Misschien kan je de reden vinden waarom je bezoek krijgt...