»Gebruikersnaam: »Wachtwoord:   Gegevens onthouden? 
Paranormaal Forum / Stromingen / Hypnose / Wie is weleens onder hypnose geweest?
Ingezonden:  01 Aug 2006 15:28
ik ben heel benieuwd naar jullie ervaringen op gebied van hypnose,was het in de vorm van regressie of in de vorm om terug te gaan naar vorige levens?
Zelf heb ik wat mijn vorige levens betreft al sinds 1864 al drie levens mogen ervaren.
Een als Ierse boer,werd helaas niet ouder dan 29 in 1864,was zo dronken dat ik over de brug viel en in het water verdronk.
Vervolgens als Duitse soldaat en overleed in 1944 door landverraad,werd ook niet ouder dan 20 jaar.In 1958 ben ik als baby overleden aan de hongerdood in Ghana,totdat ik 1968 geboren werd als deze hollandse muts......grinnn,
Groetjes 10
Ingezonden:  01 Aug 2006 16:20
Hoi Tineke,
en dat ben je allemaal onder hypnose te weten gekomen?

Ikzelf heb dat nog nooit gedaan, maar ik "weet" wel dat ik ooit als "heks" op de brandstapel ben gezet. Het is heel vreemd, ik zie het voor me, maar gelukkig voel ik er verder niks van...

Groetjes Gitta.
Ingezonden:  01 Aug 2006 18:11
Hoi Gitta,
ik geloof best dat je bepaalde dingen zelf al kunt wéten.Sommige dingen zijn ook zo verklaarbaar voor jezelf.Ik heb een sessie of vijf gehad destijds,zo'n 12 jaar geleden.Er is ook tijdens de sessie naar boven gekomen dat ik rond 1700 een franse,knappe hoer ben geweest in Parijs en vertoefde in het "Moulin Rouge".
Ik schijn daar dus heel veel mannen geld afgetroggeld te hebben en ben dus in een bedompt (toren) kamertje vermoord door een klant.Geen leuke sessie trouwens..........ben der ook niet trots op,...zoiets verzin je toch niet zou je zeggen? Zo'n slechte vrouw!! Dan weet ik wel leukere personages te bedenken hoor
Zo heb ik ook een flarde van een leven waarin ik door rechters en juristen veroordeeld wordt voor ophanging.Ik sta in het midden van zo'n ronde zaal en ben omringd door drie lagen tribunes die vol zitten met hoge heren.In wat voor tijd dat zich afgespeeld heeft,dat weet ik niet.....,waarschijnlijk rond 1600,dat was heel vaag....
Maar ook het verhaal in 1944 dat ik als Duitse soldaat op een doodlopend pleintje in München ben neergeschoten door medelandgenoten in zo'n legerwagen (pick up truck meen ik) Ik werd in mijn rug dood geschoten wegens landverraad.Ik weet dat mij pa een belangrijk officier was in het leger van Hitler en dat ik geen zin had in die oorlog en eigenlijk gedwongen werd door mijn dominante vader.Ik probeerde alles te omzeilen om niet mee te hoeven doen,pleegde verraad etc.Dat is me te duur komen te staan,vooral omdat het duitse leger steeds meer terrein begon te verliezen.
Ik ben nog nooit in München geweest,weet ook niet of ze daar hofjes kennen en pleinen,maar ik ben er wel nieuwsgierig naar.
Nou dat is eigenlijk alles wat ik weet van mijn vorige levens......en dat is meer dan genoeg ook
Jullie zullen er inmiddels dol van geworden zijn hahaha

groetjes 10
Ingezonden:  11 Mei 2007 13:50
Hoi, ik ga over een paar weekjes in regressie en ben heel benieuwd wat daar uit gaat komen. Gitta even over dat heks zijn. Ik heb dat dus ook gehoord dat ik in een vorig leven waarschijnlijk op de brandstapel ben gezet. Ook heb ik heel mijn leven al een beeld voor ogen waar ik van overtuigd ben dat dat beeld uit een vorig leven komt. Zelf ben ik net een cursus hypnotherapie begonnen.
Ingezonden:  29 Feb 2008 19:51
Klinkt leuk Nouja, ik ben er nieuwsgierig naar.

Waar kun je dat zoal doen?

Ik gok zelf dat ik sowieso tussen 1850 - 1950 heb geleefd, tot deze tijd voel ik me erg aangetrokken.
Ingezonden:  19 Mrt 2010 16:50
Ik weet dat dit een oud topic is, maar ik heb er een vraag over.
Ik zelf heb een nare ervaring gehad met hypnose. Ik liep vele jaren geleden tegen bepaalde dingen op in mijn leven. Ik had gehoord van hypnose en ben toen naar een hypnotisuese (spel je dat goed?) in Utrecht hegaan. Ik ging eigenlijk om twee redenen. De één was inderdaad teruggaan in de tijd en de ander was nieuwsgierigheid.
Ik moest eerst een heleboel vertellen over mijzelf en daar kwam de interesse in heksen bij naar boven. Zij vertelde mij zo dat dat kon kloppen want ze voelde bij een verleden van een heks op een brandstapel. Maar dat gegeven had ik aan haar verteld. Toen werd de kamer donker gemaakt en kaarsjes op de grond en wierook. Ik moest in mijzelf eigenlijk een beetje lachen. Maar goed, op een martrasje op de grond moest ik gaan liggen en mij helemaal ontspannen enz. Even later weet ik alleen nog dat mijn linker arm helemaal ijskoud werd. Zo koud dat het net leek of hij een paar uur in de vriezer had gelegen. Het deed vreselijk veel pijn en toen kon ik niet meer.
Is dat een teken dat je je verzet tegen hypnose? Tenminste dat denk ik. Bang om je over te geven.
alvast bedankt voor de reacties.

Groetjes Faleria
Ingezonden:  23 Apr 2010 18:10
Faleria

Dat lijkt mij van niet, als je je eigen verzet, gebeurd er denk ik gewoon helemaal niks met je. Je wilt het niet, je bent bang, dus dan gebeurd er niks.

Ik weet het trouwens niet maar dit is wat ik denk.
Ingezonden:  23 Mrt 2011 11:20
Ja, ik ben een keer onder hypnose geweest. Tenminste dat denk ik. Ik staarde de hele tijd naar hetzelfe voorwerp, ik ontspande mijn spieren en hield mijn hoofd leeg(alsof er ooit wat in zat)

Weet je wat er toen gebeurde? Nou, alles behalve het voorwerp waar ik naar staarde verdween of vervormde. Dat was heel erg leuk maar ik had later wel erg hoofdpijn. Ik was ook duizelig
Ingezonden:  16 Apr 2011 13:20
ik heb wel alleens gehoord dat mijn moeder en mijn tante onder hypnose zijn gebracht door mijn opa :P hij liet je terug gaan naar je vorige levens... mijn tante had vroeger erge last van buikpijn toen ze onder hypnose was kwam ze erachter waarom in haar vorige leven staken ze haar met messen enzo in haar buik :O mijn moeder heeft niet veel over haar ervaringen vertelt
Ingezonden:  28 Mei 2011 00:54
Allemaal bijzondere verhalen... Wist niet dat je via hypnose terug kon in je vorige levens...

zelf ben ik in hypno therapie om meer in aanraking te komen met mijn onbwewuste

En erg positieve ervaring.. Er worden veel kleine dingen duidelijk die je in het dagelijks leven niet opvallen
Ingezonden:  30 Mei 2011 08:02
ik ben ooit eens onder hypnose gebracht in een show van rasta rosteli  en heb op het podium ook citroenen en perziken gegeten.het warm en koud gehad enz... disneyfreakje.
Ingezonden:  23 Mrt 2013 08:36
Ik ben zelf nog nooit onder hypnose geweest, maar ik kan mensen "hypnotiseren"...
Ingezonden:  23 Mrt 2013 11:48
Ben al een tijdje niet meer aktief op dit forum, is al weer zo'n 6 à 7 jaar terug voor het laatst.
Liveyourownlife, ben toch benieuwd naar je verhaal dat je mensen kunt hypnotiseren.
Hoe doe jij dat precies? Toen ik onder hypnose ging, toen ik kijken naar een zwarte stip op de muur en luisteren naar de stem van de hypnotherapeut, was niet zo heel moeilijk. Het is maar net of je er als kandidaat ook voor open staat lijkt me, anders kun je proberen wat je wilt......Rasti Rostelli stuurde niet voor niets ook mensen het podium af, die zijn dan toch niet toegankelijk genoeg.
Ingezonden:  23 Mrt 2013 13:07
ben ooit ook bij rasta rostelli van het podium gestuurt weet ook niet waarom maar het is waar er werden nog mensen weggestuurt .
Ingezonden:  23 Mrt 2013 17:57
Ik doe het niet als "werk" maar ik doe het soms als mensen mij dit vragen. En zijn verleden het toestaat...
Ik begin meestal eerst een gesprekje en probeer iemand op z'n gemak te stellen en  leg uit wat ik ga doen. Dan laat ik iemand liggen op de grond en laat hem naar het plafond staren.  Dan praat ik, ik zeg wat de geesten mij mijn mond leggen. En als iemand ervoor open staat komt hij in contact met z'n vorige leven (s).
Ingezonden:  26 Feb 2014 11:19
Oftopic: wat leuk dat er eens een bekende in deze wereld reageert (er zullen er wel meer zijn, maar niet allemaal mij bekend)
En apart daar ik gisteren ben begonnen in een boek van Thom.

Maar goed er zijn verschillende manieren van hypnose, en iedereen is wel te hypnotiseren, alleen de mate waarin is een ander verhaal.
Ingezonden:  26 Feb 2014 13:33
Maar wat ik me afvraag...
Waarom/op welke manier word je achtervolgd door vorige levens?

En war zie jij als minderwaardigen? Iedereen is toch mens?
Ingezonden:  26 Feb 2014 20:27
kkk.
Ik vraag me af of het deze Derek was waar jij geweest bent.
Ingezonden:  26 Feb 2014 20:31
Jammer dat Derek er niet op antwoord terwijl hij wel online was.
Ingezonden:  26 Feb 2014 20:36
Hi Derek,

Thank you for feedback. I know that past lives a mark on one's present life can express without anyone of them has been that that piece was part of a previous life consciously.
But what I understand from kkk, it is only now beginning to haunt him after he has heard it. it can be confronting. Because this so knock against him because it conflicts with his life now may state?

I know that anyone has ever had with murder, robbery, and negativity lives. But also has experienced the other hand, whether or not the life before, or after it.

Thank you for your response (and google translate)
Ingezonden:  26 Feb 2014 21:53
Niet om het een of ander, draai al heel wat jaartjes mee op dit forum, maar zijn jullie allemaal zo naïef om te denken dat de échte Derek Ogilvie via dit forum tegen jullie spreekt?
Die beste man heeft wel wat anders te doen dan zijn tijd te vullen op zo'n forum als dit.
Mijn gevoel zegt dat dit toch bijzonder fake is.......
Ingezonden:  26 Feb 2014 21:54
10eke
Ingezonden:  26 Feb 2014 22:00
ja en nee,
Instanties controleren ook of er ergens negatief reclame over hun wordt gemaakt. Zodat ze erop in kunnen spelen.

Tot nu toe heb ik van mijn kant weinig losgelaten, maar ben wel benieuwd naar de info er verder over. En daar is niks mis mee.
Ingezonden:  26 Feb 2014 22:03
Roosmarie,
hoe kom je bij zo'n conclusie en waar baseer jij dat op?
Ingezonden:  26 Feb 2014 22:15
Simpelweg omdat er bij menig instantie/grote naam er een groep mensen achter zit die internet erachter zit om negatieve dingen op te sporen, en te verhelpen.
Dus waarom zou dat hierbij ook niet kunnen zijn?

Wat er staat is niet nederlands correct, dus een vertaling zou erg goed mogelijk zijn, zoals het er staat (is mijn ervaring bij vertalingen). Het is weer anders dan velen schrijven.

Een vriendin van mij treft hem soms in de supermarkt, en heel soms spreken ze elkaar. Van die gesprekken heb ik slechts een indruk.

Ja, iedereen kan zich voor Derek uitmaken. Dat heeft Witte Duif hier ook al een keer ervaren.

Maar ik ben gewoon nieuwsgierig naar het hele verhaal. En als het Derek is, ben ik ook benieuwd naar zijn verhaal. (ieder verhaal heeft 2 (of meerdere) kanten)
Ingezonden:  26 Feb 2014 22:19
@ maar dit is niet Derek zelf en ik weet niet of men zo maar zijn naam mag gebruiken hiervoor. en ik heb hier niet ervaren dat men zich voor Derek uit gaf maar wel voor mij.
Maar deze persoon is zeker Derek niet en zoals gezegd ben ik benieuwd of deze persoon toestemming heeft om onder deze naam te plaatsen.
Ingezonden:  26 Feb 2014 22:21
Ik weet ook niet of dit de echte Derek Ogilvi is.
Ik heb weleens telepathisch contact met hem gehad(de echte dus) en de energie van deze Derek vindt ik niet matchen.
Ook zal Derek zich niet zomaar beledigd voelen ,maar dit kan een vertalingsfout zijn van de vertaal machine.
En waarom zou hij op een Nederlands forum komen als hij geen Nederlands spreekt of heeft iemand hem gevraagd?

Dan begrijp ik KKK nog steeds niet.
Waarom wil je dat die man uit een vorig leven bij je weggaat en vraag je Derek dit te doen?
Hij was alleen de boodschapper en jij merkt die persoon nu.
Er is een reden en dat is dat het tijd voor jou is om wat met dat vorige leven te doen
Niet laten afhangen van een ander ,maar aan de slag gaan dus.
Ingezonden:  26 Feb 2014 22:29
Roosmarie: Ik begrijp jouw nieuwsgierigheid maar al te goed hoor en natuurlijk kan ik ook niet bewijzen of het hem wel of niet is.
Ik heb alleen nooit gehoord dat er een groep mensen achter zou zitten die de negatieve dingen zouden opsporen en te verhelpen.
Persoonlijk zou ik daar het nut niet van inzien, want wat voor meerwaarde zou het hebben om negatieve dingen op te sporen? Iedereen is toch vrij om ergens een mening over te hebben en deze te mogen uiten of niet soms?
Zij kunnen moeilijk hun wil en mening aan jou opleggen. Dat zou helemaal mooi worden!

Wat zegt trouwens je eigen intuïtie hierover?
Zelf denk ik dat het een of andere pipo is die het lollig vindt om zich uit te geven voor Derek en ik geloof al helemáál miet in een of ander groepje mensen die bezig zijn negatieve dingen op te sporen. lijkt me zonde van de energie

Natuurlijk is het helemaal aan jou wat je wilt geloven en daar wil ik ook helemaal niet over oordelen hoor

Ariel: helemaal mee eens
Ingezonden:  27 Feb 2014 07:47
Moet je maar eens kijken bij essent, nuon, kpn, etc. die hebben echt afdelingen om negatieve reclame op te sporen en zo mogelijk op te lossen. (minimaal 5x al in het nieuws geweest het afgelopen jaar/half jaar)
Het is meer bedoeld om mindere ervaringen op te lossen, om tevreden klanten te hebben en houden.
Dus waarom ook hier niet?  dat een afdeling namens hem ermee bezig is. of op welke manier dan ook.

Ik ben gewoon nieuwsgierig naar het totaal verhaal. En dit staat verder los van wat ik erover denk.
En als het iemand is die zich voor Derek uitmaakt, valt hij vanzelf wel door de mand. Denk je ook niet
Ingezonden:  02 Mrt 2014 21:40
Everyone should have his own opinion, we are here to learn. If people do not believe it is up to them, as people might believe, this is also for them.

I do not believe that people do not come here if people have nothing to do with the paranormal.
I'm only human ....