»Gebruikersnaam: »Wachtwoord:   Gegevens onthouden? 
Paranormaal Forum / Mediums / Voorspellingen / Dingen aanvoelen.
Ingezonden:  06 Mrt 2009 21:47
hoi,
Ik voel vaak dingen aan of droom ze die later gebeuren. Like: Een tijd geleden is mijn kat overleden, hij is overreden voor ons huis. Toen mijn stiefvader hem los liet voelde ik dat er iets goed fout ging, ik zei nog dat hij het niet moest doen maar hij deed het toch. Op eenbegeven moment voelde ik een vreselijke pijn in mijn borstkas en niet veel later hoorde ik dat Droppie (Zo heette hij) dood gereden was en dat hij bij zijn borstkas geraakt was.
Ik heb het ook ooit gehad toen ik klein was met mijn hamster, oké het klinkt stom maar zijn poot is vast komen te zitten in zijn kooi en er af geknelt, die nacht had ik last van mijn been. De maand voordat mijn opa dood ging voelde ik dat een geliefde dood zou gaan en ik droomde van hem die ziek in zijn bed lag... Is dit puur toeval of is het een paranormaal iets?
Ingezonden:  07 Mrt 2009 08:40
Dit is duidelijk paranormaal.
Ingezonden:  07 Mrt 2009 10:37
Oké. :3
Ingezonden:  07 Mrt 2009 12:01
zoiets heb ik ook weleens... met dromen ofzo, dat had ik de nacht voor dat mijn opa dood ging ook, ik droomde over hem en hij schreeuwde om hulp, later droomde ik dat ik op straat lag en mijn heup pijn deed, de volgende dag werd ik aangereden en deed mijn heup pijn, is dat gewoon toeval?
greets.
Ingezonden:  07 Mrt 2009 15:32
Alina, was dat ook mijn schuld volgens jou ouders? xD
Ik had toen overigs ook een slecht gevoel, maar ja... Jij was dronken. Of was dat een andere keer?
Ingezonden:  07 Mrt 2009 15:56
nee, dat was de zelfde keer, en idd het ging mis, jou slechte gevoel was ook waar...
Ingezonden:  07 Mrt 2010 15:41
hoi, dit noemt men voorspellende dromen
Ingezonden:  31 Mei 2010 14:53
ik heb ook wel eens dat me dromen uit komen maar niet meer zo vaak op de een of andere manier kan ik dingen heel goed aan voelen en ben ik soms volgens mij helderziend wand heb vaak dat ik iets in me hoofd krijg van dat iemand wat aan mij komt vragen of die gene wilt wat gaan doen dan heb ik dat al de hele middag ofzo in me hoofd zitte heel vaag of als er iemand langs komt dan moet ik in eens aan die gene denken vaag toch
Ingezonden:  02 Jun 2010 15:00
Ik werd zondagnacht wakker en ik kon aan niks anders denken dan brand, brand, brand. Ik dacht eerst dat ik de kabel van m'n strijkijzer was vergeten uittrekken, of iets anders waardoor er brandgevaar zou zijn, maar na controle was dat niet zo. Die dag, iets later op het werk, las ik in de online krant dat een café in het nabijliggende dorp die nacht helemaal was uitgebrand. Alleen het skelet van het gebouw bleef over...
Wat raar is, is dat ik geen enkele band heb met de caféuitbaters en dat ik er zelfs nog nooit geweest ben...
Ingezonden:  02 Jun 2010 15:03
Ik heb ook een voorspellende droom over de dood van een familielid gehad. In mijn droom was ik op school en er was in mijn familie iemand gestorven en ik kon niet stoppen met huilen. Iedereen vroeg me wie er dood was, maar ik kon niet antwoorden. Die ochtend kwam m'n pa me wakker maken en zei me dat m'n nonkel die nacht overleden was aan een hartaanval.