»Gebruikersnaam: »Wachtwoord:   Gegevens onthouden? 
Ingezonden:  24 Aug 2006 21:08
Hallo,

Ik ben Betty uit Brugge. Acht jaar geleden heb ik een bijna doodservaring gehad. De dokters gaven geen cent meer voor mij. Maar met HEEL veel geluk zit ik hier nu.Maar voor dit gebeuren had ik al het gevoel dat ik een gave had maar ik besteede daar geen aandacht aan. Maar na die poging tot doodslag heb ik mijn overleden grootvader, overgrootvader en overovergrootmoeder gezien. Ik heb bijna dagelijks contact met hen en zie ze soms in (levende lijve) of in schaduwvorm.
Ingezonden:  26 Aug 2006 20:22
hallo Betty,
welkom hier op het forum!
Het lijkt me heel bijzonder om dit mee te mogen maken en gelukkig dat je het allemaal overleefd hebt!
Groetjes 10eke
Ingezonden:  26 Aug 2006 21:32
Hoi 10eke,

Het is idd iets heel bijzonder. Ik wil die mensen echt niet meer kwijt. Ze zorgen voor ons allen (mijn ma, pa, zus, mn vriend en voor mij. Maar mijn overovergrootmoeder is dagelijks bij me. Ze is zo een beetje mijn gids. Als er iets is laat ze het me ook weten. Hartelijk dank voor het berichtje.

Groetjes Betty
Ingezonden:  28 Aug 2006 18:08
Hoi Betty!!

Ook van mij welkom op dit forum!! Ben benieuwd naar je ervaringen... Bijzonder dat je je engelen kunt zien! Die ervaring heb ik niet, wel het gevoel dat ze bij me zijn..

Hoop veel van je te lezen/leren!

Doei! Pippie
Ingezonden:  28 Aug 2006 20:22
Hoi Pippie,

Ik heb al veel ervaringen had,ik vertel je ze wel eens stap voor stap.Het zijn er echt heel veel. Vroeger zag ik hen ook niet hoor maar ze lieten zich eens tonen.Van mijn overovergrootmoeder was dat echt raar ik zei tegen haar "ik vind het jammer dat ik jou nooit gekend heb, de anderen kon ik of had ik eens op foto gezien maar jou niet."En ze liet zich direct tonen.
Ik beschreef haar aan mijn opa en hij vertelde me dat dit zijn oma was.Ik was natuurlijk in de wolken.Maar als je met een vraag zit mag ze altijd stellen.Misschien kan ik je helpen.

Groetjes Betty
Ingezonden:  10 Jun 2008 16:56
heey ik had ook bijna dood kunnen zijn maar met veel geluk heb ik het overleefd!