Paranormaal Forum

Paranormaal Forum Nederland - Spiritueel Forum Nederland

»Gebruikersnaam: »Wachtwoord:   Gegevens onthouden? 
Paranormaal Forum / Mediums / Voorspellingen / kan je de toekomst zien?
Ingezonden:  28 Jul 2009 02:03
Kijk weet je, soms denk ik van al die dingen die je soms hoort, of het wel kan. Of paranormalen mensen de toekomst kunnen lezen of zien of voelen enzo. Ik zou wel willen weten hoe het moet, moet je dan hypnoze ofzo? Al je vorige levens weten is ook interesant. Toch meestal zijn die voorspelingen best vaag, of achteraf. Maar als ik dan op internet ga zoeken, lees ik op eens hele enge dingen soms die echt heel nauwkeurig zijn. Bijvoorbeeld deze van google http://paranirmal.blogspot.com maar dat kan dan eigenlijk niet denk ik bij mezelf. Maar hoe moet dat. Kun je zelf ook hypnoze bij jezelf doen, of moet je dan echt een Rasta Rostelli inhuren?

Groetjes,
Maris
Ingezonden:  28 Jul 2009 21:24
Ik heb naar deze site gekeken maar ik word er niet echt veel wijzer van.
Kun je nog wat beter uitleggen Maris.

Groet

Helma
Ingezonden:  02 Aug 2009 16:54
Als ik het goed snap doet Irma Starling op die site allerlij voorspellingen die echt uitkomen. Moet je maar ns teruglezen, het staat in omgekeerde volgorde. Maar kijk weet je, mischien is het gewoon geluk of doet ze het met hypnoze?

John had de komst van de euro voorspelt, dat is ook knap, tenminset als hij dat voor 1979 heb gedaan, want sinds toen was er al oficieel sprake van zei mn vader. John was 15 toen hij dit voorspelde, dus als Jhon ouder is dan 45 is het wel heel knap.

Ik weet verder niet hoe alles werkt met paranormale dingen, maar tis wel heel interesant dus ik krijg graag tips enzo.
Ingezonden:  05 Aug 2009 11:07
Rastelli (net als die lepeltjesbuiger) heeft niets van doen met het paranormale, het zijn illusionisten.

Heb ooit gedroomd over een gebouw , dat pas 4 jaar later gebouwd werdt en precies (heel aparte vormgeving) zoals ik het gedroomd had.

Is mij lang bijgebleven.