Paranormaal Forum

Paranormaal Forum Nederland - Spiritueel Forum Nederland

»Gebruikersnaam: »Wachtwoord:   Gegevens onthouden? 
Paranormaal Forum / Ervaringen / UFO's / Gouden kogel
Ingezonden:  07 Mrt 2010 15:26
Beste allemaal,

een tijdje geleden keek ik toevallig omhoog in de tuin. Het was een prachtig blauwe lucht en door de lucht vloog een enorm goudkleurig object. Het had de vorm van een kogel, maar was enorm, zo groot als een vliegtuig. Het vloog geruisloos en er zat geen wit wolkje achter wat zou betekenen dat er een motor of iets in zat. Ik heb het met verbazing gadegeslagen, pas naderhand dacht ik er aan om er een foto van te maken, maar toen was het te laat.
Het ding vloog trouwens niet eens zo superhoog. Het goud blonk in de zon!
Ooit ook zoiets gezien?
Voor mij was een UFO

cheerio
Ingezonden:  07 Mrt 2010 17:37
Denk het ook. En denk ook dat jij de enige was die het gezien heeft want ik heb er geen enkele foto of film van terug gezien. Zelfs het journaal heeft er geen aandacht aan geschonken.
Ingezonden:  08 Mrt 2010 09:22
Met een tijdje geleden bedoel ik een paar jaar geleden. Het jaar 2001. Geen wonder dat je dat niet op het nieuws hebt gezien.
Ingezonden:  08 Mrt 2010 20:37
Want..............Toen was er nog geen televisie?
Ingezonden:  08 Mrt 2010 22:12
Ha, ha, zie jij alle ufo sightings in het nieuws of op televisie dan. 
Ik geloof wat ik zie en voor mij persoonlijk was dat een unidentified object en het vloog. Al kwam het van de buurvrouw om de hoek dan nog herkende ik het niet als zijnde een vliegtuig, raket of helikopter.
Ingezonden:  08 Mrt 2010 22:28
Quote:
Ha, ha, zie jij alle ufo sightings in het nieuws of op televisie dan.
Nee, ondanks het volgens de "ooggetuigen" soms een hele duidelijke en minutenlange waarneming betreft. Dat maakt die ooggetuigenverslagen ook erg ongeloofwaardig voor mij.
Ingezonden:  11 Mrt 2010 13:05
Wat bedoel je daarmee?
Moet een waarneming dan maar een paar seconden duren volgens jou?
Ik weet ook niet of het een "mannetje van Mars" was natuurlijk, maar ik kon die waarneming niet rationeel verklaren met betrekking tot de bekende vliegende objecten.
Ingezonden:  11 Mrt 2010 13:38
Een paar seconden? Lijkt me niet, nee. Het zal de ene keer, neem ik aan, langer duren dan de andere keer. Lijkt me logisch. Onlogisch klinkt bij mij de verhalen van relatief lange verschijningen van ufo's welke òf door maar één persoon of groepje gezien is òf door velen maar door niemand duidelijk gefilmd. De filmpjes die ik gezien heb zijn allen onscherp of zeer beweeglijk. Nogmaals, ik kan niet oordelen over wat jij gezien hebt en zal dat dus ook niet doen. Ik geef alleen aan dat ik het moeilijk vind te overwegen dat dit een vliegend voorwerp zou zijn dat van een andere planeet afkomstig is.
Ingezonden:  11 Mrt 2010 14:01
Blanky,

Ik ben het helemaal met je eens wat betreft de "marsmannetjes". Maar het was toch een mooie waarneming en ik dacht dat ze op dit forum misschien ook wel zoiets hadden gezien. Er zijn er zelfs een paar meegenomen door aliens, over ongeloofwaardig gesproken.
Ingezonden:  11 Mrt 2010 14:05
Dat vind ik vreemd genoeg dan toch nog geloofwaardiger dan al die sightings.
Ingezonden:  11 Mrt 2010 14:09
Wat! Dat meen je niet! De obductions! Dus jij geloofd dat er aliens zijn die mensen meenmen om ze te testen. Nou breekt mijn klomp. Ik dacht dat jij zo nuchter was, maar dat is in mijn ogen sciencefiction en teveel fantasie of een droomwereld.
Daar zijn helemaal geen bewijzen of foto´s of filmpjes of wat dan ook van. Volgens mij kijk je dan teveel Xfiles.
Ingezonden:  11 Mrt 2010 14:12
Van al die geesten en ufo-waarnemingen zijn ook geen bewijzen voor.....toch? En daarbij vind ik het bestaan van buitenaards leven zeer aannemelijk. Dus waarom zou dat buitenaards leven ons niet als studieobject kunnen gebruiken? Zo onlogisch klinkt dat niet. Maar dat wilt ook weer niet zeggen dat ik al die verhalen van vermeende ontvoerden geloof, hoor.
Ingezonden:  11 Mrt 2010 14:46
Allereerst sorry voor mijn uitbarsting, maar ik was oprecht verbaasd dat je verhalen geloofwaardiger vind dan sightings wat de ruimte betreft.
Maar ik geloof ook dat er meer is dan wij in deze ruimte. Ik kan niet geloven dat wij de enige levende wezens zijn, maar waarom hebben wij dan nog niets ontdekt! en zij wel! Waarom zijn zij per definitie intelligenter dan wij zouden zijn.
Nou is het ook zo als wij aliens vinden dan bestuderen wij ze ook, maar laten we ze weer teruggaan naar hun planeet. dat weet ik niet zo zeker.
Nou wordt het dan toch echt sciencefiction praat.
Ingezonden:  11 Mrt 2010 15:55
Ik denk niet dat buitenaards leven per definitie intelligenter is dan wij. Feit is wel dat diegene die ons eerder vinden dan wij anderen, dat ze naar alle waarschijnlijkheid verder zijn in ontwikkeling dan wij.
Ingezonden:  11 Mrt 2010 17:24
Dat is waarschijnlijk waar, maar het kan ook een toevalstreffer zijn!
Ingezonden:  11 Mrt 2010 17:42
Maar dan wel een toevalstreffer met een ruimtevaartuig dat verder dus veel sneller kan reizen dan dat van ons. En dat wijst dus weer op intelligentie.
Ingezonden:  11 Mrt 2010 17:53
Tjonge, jonge we zijn wel bezig met de marsmannetjes.
Maar dan heb je mijn vraag nog niet beantwoord waarom de mensen iedere keer weer teruggestuurd worden naar huis of zou het zo zijn dat ze getagd worden net als wij bij dieren doen om hun gedrag en route te kunnen bepalen.
Weet je, dit klinkt echt belachelijk in mijn oren, maar je weet het niet zeker allemaal.
Ingezonden:  11 Mrt 2010 23:35
Tja, daar kun je allemaal maar over speculeren. IK ben geen alien.....toch? Maar ik kan me inderdaad zoiets voorstellen dat sommigen bewust weer "los" gelaten worden om ze in hun normale doen en laten te kunnen bestuderen. Aan de andere kant worden er altijd weer mensen vermist die nooit meer teruggevonden zijn..........dus wie weet....
Ingezonden:  12 Mrt 2010 10:53
Nou volgens mij hoor ik daar een science fiction verhaal aankomen. Wie weet schrijf ik er wel èèn! Nog steeds heb je mij niet overtuigt
Ingezonden:  12 Mrt 2010 14:18
Het zou misschien 1 van de chinese ballon lampen kunnen zijn ? Die heb ik eerder ook al es aangezien voor UFO >.<
Het kan evengoed een UFO zijn, want ik geloof niet dat we de enigste in dit heelal zijn.
Ingezonden:  12 Mrt 2010 15:27
Maar het zag er niet uit als een lamp. Het was echt goudkleurig en het schitterde in de zon. Het vloog nog redelijk laag, dus kon ik het vrij goed zien. Maar zien chinese ballonlampen er uit als een kogel en waar dienen ze dan voor?
Ingezonden:  12 Mrt 2010 23:43
Inplaats van belachelijk maken geef ik wel gewoon antwoord.

ballonlampen zijn witdoorschijnend met een lampje erachter. Ze worden inderdaad vaak voor ufo aangezien, dus dat is helemaal niet raar.

http://images2-telegraaf.nl/multimedia/archive/00649/Een_Wensballon_649437d.jpg
Ingezonden:  13 Mrt 2010 13:29
Hè.....ben ik blij dat Saisai gewoon antwoord geeft, zeg....
Ingezonden:  13 Mrt 2010 19:56
Saisai, dat is een hele mooie foto, maar zo zag het object er bij lange na niet uit!
En´n ding is zeker. Daar zijn we het allemaal over eens denk ik. Het was in alle opzichten een UFO unidentified (niemand weet wat het geweest is) Flying (het vloog) object (het was een ding).
Nee, nou alle gekheid op een stokje.
Bedankt voor het meedenken over deze goudkleurige reuzenkogel. Ik vind het allemaal interessant klinken en misschien is het gewoon iets militairs geweest ofzo, maar genoten heb ik er wel vsn. Ik heb er minutenlang naar staan staren. Dat weet ik nog heel goed!

Groetjes Faleria
Ingezonden:  14 Mrt 2010 02:39
nou je hebt in ieder geval minutenlang plezier gehad!
Ingezonden:  14 Mrt 2010 17:52
Zeker weten, het was zo fantastisch om te zien dat ik er niet eens aan gedacht heb om een foto te maken alwaar ik nu spijt van heb.
Ingezonden:  29 Mrt 2011 14:39
Als ik op Google plaatjes probeer te vinden van zo'n ding dan krijg ik plaatjes van voetbalspelers. In ieder geval, ik geloof niet dat voetbalspelers als vervoer een grote gouden kogel hebben(hij was toch groot, ja toch?) Wat ik me kan voorstellen is dat er dan een UFO landt voor mijn huis, er een alien uitkomt en zingt: I just came to say "Hello!".