»Gebruikersnaam: »Wachtwoord:   Gegevens onthouden? 
Paranormaal Forum / Ervaringen / Uittredingen / in je slaap???
Ingezonden:  20 Okt 2008 15:05
dan heb ik nooit een droom gehad....  als ik droom doe ik dat altijd in kleur, ok ik maak altijd wel rare dingen mee als ik "droom"
Ingezonden:  21 Okt 2008 08:16
Naar mijn bescheiden mening is het dromen in kleur geen bewijs van uittreden. Ook is het niet zo dat men 's-nachts altijd uittreedt. Wel is het logisch dat àls iemand een keer "per ongeluk" uittreedt, dat dat dan 's-nachts gebeurt. In mijn geval kan ik met enige moeite elk moment van de dag uittreden. Zolang ik mij maar in een rustige ontspannen omgeving bevindt.
Ingezonden:  19 Jan 2010 20:00
eeeh eigenlijk droom ik altijd in kleur. maar ik ben er zeker van dat het geen echte uittredingen zijn... tenminste niet die uittredingen waarbij je de wereld ziet zoals 'ie is ofzo...
maargoed, iedereen treed uit als hij/zij droomt, toch?

zeg... zou het dan niet veel gemakkelijker zijn om uit te treden via een droom?
Ingezonden:  26 Jan 2010 08:08
Het is 'snachts in ieder geval een stuk makkelijker om je volledig te ontspannen.
Ingezonden:  02 Nov 2013 16:07
mijn dromen zijn nooitzwart wit en ik denk niet dat ik uit treed
Ingezonden:  13 Nov 2013 23:28
ok ff.. je droomd niet in zwart/wit. in je droom zie je beelden die je ooit gezien heb. je kan herkennen dat je droomt als je geen 2 dingen tegelijk kan doen. je kan niet kijken en praten. Enin dromen kan je niet uittreden(sorry). Je kan in dromen wel berichten van engelen ofzo krijgen. maar niet uittreden, anders zou het een volle boel worden aan de andere kant
Mvg Magia
Ingezonden:  14 Nov 2013 11:36
Is wel mogelijk Magia, maar zeer uitzonderlijk om in een droom zonder dat je het bewust doet uit te treden. Als je lucide droomt dan gaat dit veel makkelijker.
Vaak als je in een droom uittreedt zal je gids of dergelijke beschermers proberen je weer snel naar je lichaam te begeleiden, uittredend slaapwandelen is namelijk niet zeer veilig.
Ingezonden:  16 Nov 2013 20:41
Uittredend slaapwandelen? Haha!!
Ik moet eens terug naar mijn regelmatige slaapritme want ik heb nauwelijks lucide dromen meer, vroeger was zo'n beetje elke droom lucide. Ik kon zelfs mezelf half wakker maken en dan mezelf weer terug de droom in slepen, had ik getraind. Of als ik wakker was geworden, weer gaan slapen en dan ging de droom verder. Dat was zo leuk. Nu is slapen niks aan.