»Gebruikersnaam: »Wachtwoord:   Gegevens onthouden? 
Paranormaal Forum / Ervaringen / Uittredingen / was het een droom of een kleine uittreding
Ingezonden:  14 Jul 2011 13:36
Wat is dit een interessant forum.....lees al een tijdje mee maar heb me nu toch ook maar aangemeld.
Ik zit al een tijdje met iets.
Heel lang geleden, denk dat ik nog geen 10 jaar was, ben nu 39,  heb ik eens iets meegemaakt wat ik nooit meer ben vergeten. Ik lag in mn moeders bed (zij lag in het ziekenhuis en ik mocht aan haar "kantje" slapen.
Ik lag alleen in bed en wilde gaan slapen, ik lag op mn rug.
Tot ik opeens een geweldig heerlijk gevoel kreeg alsof ik omhoog ging, ik had het gevoel dat ik zweefde boven mn eigen lichaam, na een paar minuten/seconden? geen idee meer, voelde ik weer dat ik gewoon in bed lag......ik probeerde het later nog eens of het wilde lukken maar ik heb het nooit meer meegemaakt. Was dit een uittreding?? In die tijd heeft mijn moeder tijdens een zware operatie een "bijna dood" ervaring gehad, staat dit met elkaar in verbinding??
Ik hoop dat iemand antwoorden heeft op mijn vragen.
Groetjes Duif
Ingezonden:  17 Jul 2011 18:26
Het kan zeker zijn dat je toen een uittreding hebt gehad. Veel mensen herkennen het "vallen" in bed wel, wat je dan vaak hebt als je terug in je lijf keer.
Nee het hoeft zeker niet iets te maken te hebben met je moeder, tenzij het dezelfde dag was op het zelfde moment.
Ingezonden:  12 Aug 2011 17:03
als je dit vanaf je 10e jaar nog onthouden hebt, dan is het zeker een bijzondere ervaring geweest. Ik denk zeker dat dit een uittreding was, omdat je het precies zo beschrijft. Vooral het fijne gevoel is een duidelijk teken.

Waarschijnlijk was je door de ziekte van je moeder in een hele stressvolle situatie en soms bewerktstelligt stress een uittreding. Doordat je het een keer hebt meegemaakt, kun je nu wel gemakkelijker nog eens uittreden. Je kunt dat ook oefenen. op internet en forums kun je daar wel technieken voor vinden.

een bijna doodervaring is ook een vorm van uittreden. ook deze vorm vergeet je een leven lang niet meer. als het goed is zou een uittreding je wat geleerd moeten hebben, daarna ben je een ander mens. wat heb jij ervan geleerd?
Ingezonden:  15 Aug 2011 13:51
http://www.paranormaalforum.nl/article2329.htm

Zou het kunnen dat je hypnagoie of hypnopompie hebt?

PikminGirl