»Gebruikersnaam: »Wachtwoord:   Gegevens onthouden? 
Paranormaal Forum / Ervaringen / Overige Ervaringen / Verklaring voor ervaringen tijdens inslapen en wakker worden
Ingezonden:  15 Aug 2011 13:26
Heey, ik ben dus PikminGirl.

Sommigen van jullie hebben het vast wel eens meegemaakt. Tijdens het in slaap vallen of wakker worden. Je ziet dan schimmen, geesten en andere rare dingen zoals orbs of kleurige patronen. Je ziet Shadow People, of hoort stemmen die je naam roepen. Of je hoort geruis in je oren. Of je verlamt totaal of krijgt het gevoel dat je hele lichaam wordt geplet. Of een drukkend gevoel op de borts. Het gevoel dat je geest een reis heeft gemaakt en je fysiek nog aanwezig was. Of andere halucinaties zoals het idee dat je bed vliegt of op zee dobbert. Of je wordt automatisch bang, of voelt opwinding.  Heb je deze symptomen? Ik heb een verklaring gevonden. Hypnagogie en Hypnopompie. Hypnagogie krijg je bij het in slaap vallen, en hypnopompie bij het wakker worden. Ik heb er zelf ook last van. Voor meer info, ga naar: http://nl.wikipedia.org/wiki/Hypnagogie of http://en.wikipedia.org/wiki/Hypnagogia.

PikminGirl
Ingezonden:  15 Aug 2011 13:58
Hypnagogie/Hypnopompie is ook de verklaring voor Alien Abduction. (ontvoert worden door aliens)

PikminGirl
Ingezonden:  15 Aug 2011 13:58
Dit soort dingen worden ook zichtbaar als je in de Alfamodus komt. Dit is een verhoogde waarneembaarheid, welke ook bij bijvoorbeeld katten te zien is.
Mensen die paranormaal zijn, blijken vaker in deze modus te zitten dan mensen die hier niet mee bezig zijn.
De hersenen zijn dan op een bepaald punt actief, terwijl ze anders passief zijn, en als ze actief zijn, dan kan je dus op verschillende wijze dingen waarnemen.
Ingezonden:  15 Aug 2011 14:01
De Alfamodus kan je ook trouwens gewoon overdag hebben.
Ingezonden:  15 Aug 2011 14:04
Alfamodus? Ik zal is ff Googlelen. Ik heb er eigenlijk nog nooit van gehoord. Maar ik ken iemand, een vriendin van mij, die heeft me deze site aangeraden. Die heeft last van hypnagogie, dus als ik meer weet over Alfamodus, zal ik t haar is vertellen.

PikminGirl
Ingezonden:  15 Aug 2011 14:07
Kan niks vinden op Google. Kan jij er misschien meer over vertellen?

PikminGirl
Ingezonden:  15 Aug 2011 14:28
Ik kan zosnel er niks over vinden, maar mijn vriend had dit een keer opgezocht na aanleiding van een aflevering van House. Hij kwam toen met een flinke lading leesstof aanzetten.

Maar misschien kan je op de site van Niburu.nl
Staan ook vaak leuke dingen op, die vanuit een andere wetenschappelijke kant worden bekeken, sommigen moet je met een korrel zout nemen, maar je vind er veel dingen waar anderen totaan niet bij stilstaan.