Paranormaal Forum

Paranormaal Forum Nederland - Spiritueel Forum Nederland

»Gebruikersnaam: »Wachtwoord:   Gegevens onthouden? 
Paranormaal Forum / Ervaringen / Uittredingen / slaapverlamming
Ingezonden:  27 Okt 2011 19:22
ik word wel is wakker en kan niet op staan om dat me lichaam slaapt ! en ik ben wakker krijg dan 1 fax geluid door me hooft ! het duurt ong 30 sec lang ! gr
Ingezonden:  27 Okt 2011 22:30
heb ik ook gehad
kweet ook niet wat et is...
Ingezonden:  02 Nov 2011 05:31
Dit is een natuurlijk verschijnsel wat optreedt bij inslapen en/of ontwaken. Terwijl je bij bewustzijn bent, slapen je spieren nog steeds. Hierdoor kun je niet bewegen. Ondanks dat je bij bewustzijn bent gebeuren er om je heen dingen die in dromen gebeuren. Wat wilt zeggen: Je slaapt nog half. Je ziet dingen die je in dromen hoort te zien, ofwel halucinaties. De meest voorkomende ervaringen tijdens slaapverlamming zijn: Het horen van geruis en andere dingen, het gevoel dat uets of iemand op je lichaam drukt, schaduwen en patronen zien, het gevoel dat je je lichaam hebt verlaten voor een paar seconden, een licht gevoel in het hele lichaam, automatische angst en het horen van stemmen. Het zijn heel wat dingen. Zeldzame ervaringen die met slaapverlamming gebeuren zijn onder andere de Sgadow People en de zogenaamde Alien Abductions.

Als je er vaak last van heb kan dat zijn omdat je er bang voor bent. Voor het slapen gaan raadt ik je aan om vooral niet bang er voor te zijn. Dit vermindert de kans op slaapverlamming.

Gr PG
Ingezonden:  15 Feb 2012 20:17
Ben er niet mee eens dat er maar naar gesmeten wordt dat je in een REM moment zit. Waarom hebben alle mensen dan dezelfde soort schaduw-ervaring? Das wel heel erg toevallig dat de mensen dezelfde fantasie en angsten hebben voor bepaalde vormen. NOT! Ik heb zelf een schaduw gezien zonder dat ik verlamd was in mijn slaap. Heb zo die schaduw zien lopen zo'n 10 seconden. Dat was niet tijdens REM toestand. Dus geloof ook dan heel erg zeker dat je in een kwetsbare moment op die manier ook door schaduwen lastiggevallen kan worden. Uit ervaring spreek ik het en het is mij te vaak overkomen. Heb 3 maanden rust gehad en daarna opnieuw de aanvallen. En ik kon me echt wel bewegen dus was verlamd op dat moment, maar zoveel wilkracht heb ik in me dat mijn lichaam gewoon vrijkomt en ik ben op die schaduw afgegaan. Ik geloof nooit dat ik zoiets zou gaan verzinnen om mezelf bang voor te maken. Dan weten mijn hersenen heel wat meer over de vormen waar ik voor bang ben.

Dus wees voorzicht en houd het licht aan en zeg dat het moet weggaan als je het weer overkomt. Je kunt niet praten, maar dat geeft niet je kunt het in je hoofd dat roepen. Dat zal ze afschrikken en uiteindelijk zul je bewegen.

Ben bang dat mijn ervaring veel erger zijn dan alleen maar verlamd liggen en niks kunnen doen, want ik kan me wel bewegen op die momenten omdat de wilkracht in mij zit dat dat ding moet gaan en dat ik het moet verjagen. Tot nu toe heeft me wel bang gemaakt, maar mij ook steeds gelukt om het te verjagen. Heb het zo voor mijn ogen zien groeien die schaduw omdat ik hem zag. Het probeerde zelfs zicht onzichtbaar te maken voor me.
Ingezonden:  17 Feb 2012 12:42
neen dat is dat je uitgetreden bent en juist terug in je lichaam gaat dan ben je nog verlamd.maar je geest werkt nog perfect je hoeft niet bang te zijn en je kan de entiniteiten wegsturen met je gedachten goed zo knightboy319 .maar toon nooit angst voor niets je bent een mens jestaat boven hen stuur ze naar het licht!!!!!!!!!!!!!!!
disneyfreakje
Ingezonden:  15 Dec 2012 19:04
Toen ik begon met uittreden en in een slaap verlaming kwam had ik ook vaak last van dit soort wezens, ik zal een paar voorbeelden opnoemen:

Ik kon me niet bewegen, praten of mijn ogen open doen, er zat iemand op mijn buik/borst dit duurde zo`n 10/20 seconde en toen was het voorbij en was ik weer terug..

Ik had een slaap verlamming en hoorde gekras tegen mijn bed, ik trad half uit met mijn hoofd en zag een soort kleine aap met grote ogen tegen mijn bed krassen, het wou mij slaan op dat moment schoot ik terug..

ik trad uit maar had het nog niet gelijk door ik wou mijn licht aan doen maar dat lukte niet, ik keek naar mijn lamp en daar zat dat zelfde aapje op met die grote ogen en schoot weer terug.. de volgende morgen wou ik het licht aan doen was mijn licht kapot!!

ik had een slaapverlamming, kon weer niet zien bewegen enzo.. maar er vloog iets heen en weer in mijn slaapkamer, net boven mijn hoofd heen en weer elke keer.. ik dacht dat er een vleermuis mijn kamer in was gevlogen, toen ik bij kwam ging ik zoeken naar de vleermuis maar was er niet..

Ik had een slaapverlamming, ik kon niet bewegen enzo.. ik hoorde iets heel hard en snel van beneden naar de trap omhoog rennen, richting mijn kamer.. toen kwam ik bij..

Heeft iemand hetzelfde meegemaakt? en kunnen jullie er een verklaring voor geven?

Hallacunatie of echt? ik heb zelf het gevoel dat het echte wezens zijn.. het voelt allemaal zo echt+ mijn lamp was echt kapot