Paranormaal Forum

Paranormaal Forum Nederland - Spiritueel Forum Nederland

»Gebruikersnaam: »Wachtwoord:   Gegevens onthouden? 
Paranormaal Forum / Ervaringen / UFO's / Bewijzen
Ingezonden:  31 Okt 2011 17:44
Dag allemaal!Tja,toch geen kwaadaardige wezens, Aliens?Ze ontvoeren mensen,bestuderen ze,en laten ze verder weer vrij op Aarde.In Rusland is er een ontzettend paranormale plek in een stad,waar mensen heel veel BEWIJZEN (ja,bewijzen),bv fotos enz hebben van aliens daar.Ook ik heb het meegemaakt:Ik was daar op vakantie,en plots zie ik boven een vliegende schotel en een paar witte pijlen die supersnel voorby vliegen.En de auto valt stil,baf!Nu komen er naar die streek wetenschappers om het grondig te onderzoeken.Geloven jullie in ufos en Aliens?Nou,mss even kinderachtig maar ik denk dat ze er zijn.
Ingezonden:  01 Nov 2011 09:34
Ik wil ze niet meteen alians noemen maar ja het lijkt me sterk dat er in zoveel ruimte maar 1 planeet kan wezen die vatbaar voor leven is . zou anders gewoon wasted space wezen
Ingezonden:  01 Nov 2011 19:56
Er zijn allerlei soorten wezens. Ik geloof niet in alles, maar weet wel dat er veel mogelijk is.
Ingezonden:  07 Nov 2011 16:27
ik wil wel naar rusland gaan naar zo stad
hoe heet die plek waar je was ?
ik weet wel dat aliens aandacht van mij willen bevestigen.
Ingezonden:  07 Nov 2011 16:40
De stad is Perm en de plek is tjaaaah das effe zoeken eigenlijk ik wist wel de naam maar ben nu vergeten maar als ik erop kom of het vind zeg ik wel.
Ingezonden:  07 Nov 2011 17:12
Ik geloof zelf wel dat er aliens bestaan ( en mischien ook zelfs op aarde ) maar ha mijn wiskundig en analitische vermogen zegt ook het volgende :

Kijk een normaal mens ( bijv een patient van een paragnost ) : als hij nog nooit van zijn leven ontvoerd is door een ruimteschip?? dan zal hij snel al denken "daar zal ik wel niet bijzonder genoeg voor zijn" .. Ja en zo een persoon zal al snel opkijken naar een ander die beweert wel contact te hebben gehad met aliens..

Daardoor zie je bij paragnosten ( e..d. ) al snel de bomen door het bos niet meer.. Je weet immers nooit of iemand "echt contact heeft gehad met buitenaardse wezens" of dat hij het zegt "uit grootspraak om daar zijn ego t.o.v. de luisterende partij te vergroten"

Beide scenarioos zijn volgens mij mogenlijk.. Daarom heb ik een haat liefde verhouding met de paranormale wereld dus..
Ingezonden:  07 Nov 2011 19:12
In nederland zijn ze ook massaal, alleen in andere vormen, dus je hoeft niet speciaal die kant uit...