Paranormaal Forum

Paranormaal Forum Nederland - Spiritueel Forum Nederland

»Gebruikersnaam: »Wachtwoord:   Gegevens onthouden? 
Paranormaal Forum / Ervaringen / UFO's / Heb ze gezien, ik was gelukkig niet de enige
Ingezonden:  20 Mrt 2010 19:35
moet ik wel weten waar dat is
Ingezonden:  07 Feb 2012 18:07
http://www.niburu.nl

de meeste sightings vind je hier,

dus ja, ze bestaan & ja je bent niet de enige!
Ingezonden:  07 Feb 2012 19:11
Laatste post was bijna 2 jaar geleden hè, vele zijn hier niet meer actief
Ingezonden:  08 Feb 2012 08:28
@Silverlady: Ik heb gehoord van een theorie die zei dat wij eigenlijk aliens ijn, vanwege meteorieten die hier zijn neergestort en bactiriën enzo meenamen en dat wij daar uit geëvolueerd zijn ofzoiets. Weet niet wat ik ervan moet denken, we weten maar zo weinig over ons en het heelal. ^ ^"

@susanne: Je opa heeft gelijk, wij gaan ook dingen veranderen enzo. Weet niet waarom maar ik heb een sterk gevoel dat er inderdaad, zoals anderen al zeiden, in 2012 een hoger bewustzijn komt. Dat de wereld een beetje veranderd dit jaar. Ik heb ook sterk het gevoel dat het iets te maken heeft met Kristalkinderen, Indigokindere, etc.

Weet inderdaad dat dit nu niet meer zo actief is maarja, wilde even mn zegje doen -3-
Ingezonden:  11 Feb 2012 15:00
ik zie ze ook achter mijn huis een stuk omhoog, iedere avond als het niet bewolkt is zie ik een soort ster die allemaal verschillende kleuren geeft en die heel lang op 1 plaats blijft staan soms heb ik hem zien bewegen een stuk naar rechts of links.

ook heb ik 1 keer een soort oranje bol bij die ster gezien en die oranje bol bewoog ook tot hij uit het zicht was.

ook vaker zien we heel veel soort sterren die heel erg fel zijn of allemaal kleurtjes geven.
ik weet echt niet wat het is maar het is er iedere dag.
Ingezonden:  21 Jun 2012 13:26
Ik kon een jaar of 4 geleden er ook zien ( als het echt ufo's waren )
Ik kon niet slapen en ging door het raam gaan kijken en zag in de verte in de lucht  2 verschillende lichtjes branden en het was de vorm van een driehoek, ze bewogen de hele tijd heen en weer .
Ik heb ze met mijn gsm proberen te filmen maar dat was slechte kwaliteit en je zag ze niet , ik wou niet naar beneden achter de camera anders kon het mss verdwijnen tegen dat ik terug was , Ik heb dan maar gekeken tot ze plots weg waren .
Kunnen natuurlijk helicopters geweest zijn , wie zal het zeggen , ik heb er in ieder geval van genoten
Ingezonden:  26 Mrt 2016 14:39
Als mij de vraag gesteld wordt: geloof jij in UFO's, dan is mijn antwoord duidelijk: ja!

Waarom dat antwoord? Nou, laten we eerst even nagaan waar de afkorting 'UFO' voor staat. UFO staat voor "Unidentified Flying Object" (ongeïdentificeerd vliegend voorwerp). Het gaat hier dus om vliegende objecten die door de desbetreffende waarnemer niet direct (of helemaal niet) geïdentificeerd kunnen worden. Zodoende worden deze waarnemingen dan geclassificeerd als UFO's. Deze term is overigens bedacht door de Amerikaanse luchtmacht om onbekende 'objecten' in het luchtruim te classificeren.

De vraag is nu: wat zijn deze onbekende vliegende objecten? Hier zijn uiteenlopende verklaringen voor. De meeste waarnemingen kunnen worden verklaard als gewone vliegtuigen, helikopters, weerballonnen, satellieten, luchtspiegelingen en andere natuurverschijnselen. Veel mensen zijn ongetrainde waarnemers en denken daardoor vaak iets bijzonders gezien te hebben.
Daarnaast blijft er nog een klein percentage over die men niet zo een twee drie weet te verklaren, wat niet wegneemt dat dit ooit wél mogelijk is.

Dat sommige UFO's van buitenaardse oorsprong zijn is geen enkel overtuigend bewijs voor te vinden. Het is slechts een van de vele hypothesen die erover zijn.