Paranormaal Forum

Paranormaal Forum Nederland - Spiritueel Forum Nederland

»Gebruikersnaam: »Wachtwoord:   Gegevens onthouden? 
Paranormaal Forum / Ervaringen / Verschijningen / Zwarte schimmen / geesten
Ingezonden:  05 Mrt 2012 14:52
Hoi allemaal,

ik heb een vraag, en ik hoop dat iemand mij hier mee kan helpen!
In 2005 had ik last van zwarte schaduwen/schimmen in mijn slaapkamer. Wanneer ik op bed lag, kwam ''hij/ze'' tevoorschijn! Echter was het geen lieve. Hij kwam op mij af, en probeerde mij te laten stikken. Ik heb een touwtje naast mijn bed hangen om het licht aan te doen, en dit werkte niet. Hoe hard ik ook aan het touwtje trok, het licht wilde niet aan!
Het is een tijd weggeweest, maar vannacht gebeurde het me ineens weer.
Mijn oma is in Oktober komen te overlijden, en op de crematie werd het nummer ''Rivers of babylon'' gedraaid van Boney M.
Vannacht hoorde ik het nummer heel vaag, en zachtjes.. wanneer ik opkeek kwam er een schim op me af, met de gezicht van mijn oma, maar...... ook deze probeerde mij te laten stikken! Wederom wilde ik aan het touwtje trekken, en wederom wilde deze niet aan.. op het laatste moment ging het licht aan, en zat ik rechtovereind in bed.

Wie heeft hier ook mee te maken? En of, wie heeft hier enig verstand van, en weet waar dat het vandaan komt?
Het maakt me angstig, en ik zou graag weten of dat ik deze zwarte schimmen daadwerkelijk zie, en of niet.
Ingezonden:  05 Mrt 2012 15:09
Vlinder1304, wat voel je nog meer op dat moment? Half in slaap? Kan je je moeilijk bewegen? Ik heb namelijk veel verstand van dingen die in de nacht gebeuren, wanneer je op bed ligt. Als je je moeilijk of niet kon bewegen, dan was het slaapverlamming geweest. Een slaapstoornis die gepaard gaat met enge hallucianties zoals jij hier beschrijft en zelfs alien abduction in de meest ernstige gevallen. Ik lees hier dat je het touwtje van het licht wel kan aandoen, maar heb je moeite met jezelf te bewegen? Ik zou graag willen weten wat je nog meer voelt, of je nog geluiden hoort zoals bv geruis van een radio ofzoiets (want dan is het hoogstwaarschijnlijk slaapverlamming) of andere dingen. Wat hoor je, voel je, zie je en heb je ook welleens het gevoel of je lichaam wordt geplet? Op wikipedia kan je meer informatie vinden over slaapverlamming, hier staan wat symptomen en als je er last van hebt kan je dit vermijden door er niet bang voor te zijn en je er geen zorgen over te maken. Want juist als je dit doet gebeurd het ook. Maar als het geen slaapverlamming is (wat ik nu nog niet kan zeggen) zol het vast en zeker een paranormaal verschijnsel zijn. Ik kan daarmee pas helpen als ik weet of het slaapverlamming of niet is. Dus als jij je moeilijk kan bewegen, geruis hoort en je half wakker voelt (geruis hoeft niet perse), zal het dus die slaapstoornis zijn. Als dit niet het geval is, wil ik graag wat details als het mag over de band tussen jou en je oma. Ik kan je later wat advies geven over wat te doen met de slechte spirits, als die er zijn.

Gr PG (:>
Ingezonden:  05 Mrt 2012 15:31
Hoi PikminGirl,

bedankt voor de snelle reactie! Eens zien hoe ik dit het beste ga/kan omschrijven. Even terug naar het jaar 2005. Mijn oma was gewoon in leven, en ik zag ondanks dat gewoon een zwarte schim. Ik zag deze zwarte schim zwaaien (op de muur) en hij gromde (was niet erg vriendelijk) ik meende dat hij zelfs gemeen lachte. Ik was bang, en kreeg het gevoel dat ik stikte wanneer het in mijn buurt kwam! Wanneer ik het licht aan wilde doen, koste het mij moeite om bij het touwtje te komen. (Uiteindelijk lukte het me wel, maar ging het licht niét aan)

Vannacht hoorde ik (in mijn belevenis) het nummer van Rivers of Babylon overduidelijk, en voelde ik me inderdaad verlamd. En of, ik weet dat ik in paniek was, en ook wederom koste het mij moeite om bij het touwtje te komen. De zwarte schim was dit maal helemaal bij mij, en ik kon zelfs ''een gezicht'' zien. Van wat ik meen was het, het gezicht van mijn oma, maar gezien de schim niet erg vriendelijk was en mij wilde laten stikken, kan ik me dat niet voorstellen!
Mijn oma en ik hadden een hele goeie band, het was een schat. Mijn oma is 76 jaar geworden, woonde nog gewoon samen in een normale huis met mijn opa, en was hartstikke bij de tijd!
Ik heb altijd toneel willen spelen, en enkele maanden voor de dood van mijn oma (gezien zij dit ook deed) heb ik daar iets mee gedaan. Mijn oma zei tegen mijn moeder: ''Ze komt er wel.. let maar op!'' Ik kwam er niet dagelijks, maar op de dagen dat ik kwam, was ik áltijd welkom, en knuffelde we elkaar. Mijn oma was een schat.
Ik snap dan ook niet waarom dat ik het nummer van Boney M hoorde, waarop mijn oma is gecremeerd.

Hoop dat je er iets mee kan!

Gr Vlinder
Ingezonden:  05 Mrt 2012 18:24
Regel 1: Toon geen angst, anders geef je het alleen naar steeds meer macht

Verder kan ik er nu ff niet te diep op in gaan maar het klinkt alsof deze entiteit jou angst wil inboezemen voor wat jou vertrouwd was. Jou wil laten doen twijfelen over het lot van je oma om zo meer macht over jou te vewerven. Als jij aan het touwtje van je licht trekt gaat deze wel aan, je eigen angst aangestuurd door de schim verhinderd jou echter deze te zien door een svm illusie. Toon geen angst en je Al het licht gewoon zien
Ingezonden:  05 Mrt 2012 19:57
Je moet inderdaad niet bang zijn, of het zal blijven gebeuren. Voor het slapen gaan moet je je ook geen zorgen maken om dat en gewoon aan leuke dingen denken. Dingen die jij positief, belangrijk en leuk vind, iets wat jou blij maakt. Plaats ook wat in je kamer waar je je goed bij voel, of richt de kamer zo in dat het fijner voelt. Of neem een voorwerp wat fijn voor je voelt mee je bed in, o.a. een knuffel. Ik ben 13 en slaap dus met knuffel omdat ik me dan fijner voel, ik keer mijn rug naar mn kamer, sla de dekens helemaal over me heen en concentreer me op fijne dagdromen en gedachtes. Dit helpt bij mij erg goed en ik geloof dat de meeste dingen ook voor jou zullen werken. Wat voor jou het fijnst en makkelijkst is, dan kan je dat doen en je zult merken dat dat beter zal gaan. Heel misschien moeilijk in het begin maar ik had er geen moeite mee. Het belangrijkste is is dat je met positieve energie, gedachtes en gevoelens in slaap valt. Dit zorgt ook voor leuke dromen, een goede nachtrust en dat is ook gezond en zorgt voor een betere start van de dag. Door de situatie waar je nu in zit, neem ik aan dat je ook niet zo goed slaapt? Probeer deze dingen maar eens, als het werkt of niet meldt je het. Dan kunnen we zien of het beter of slechter gaat en of je eventueel nog meer hulp en advies nodig heb.


<3 Pg, ik praat volgens mij veel volwassener dan dat ik zelf ben
Ingezonden:  06 Mrt 2012 02:01
Bedankt voor de reacties!
En PikminGirl, je klinkt inderdaad erg volwassen voor je leeftijd, zeg! Ik meende eigenlijk ook dat ik te maken had met een volwassene, dus dat is een compliment.
Ik ben overigens 10 jaar ouder dan dat jij bent, haha.
Maar ik begrijp dat jij hier ook last van hebt? Slaapverlamming? Ik heb even op internet gekeken, maar ben toch wel erg geschrokken! De symptomen lijken erg op wat ik heb!(zo ook de zwarte schimmen)
Overigens heb ik geen knuffels, maar zal ik mij proberen te concentreren op fijne gedachtens.
Ik twijfel of dat ik naar de huisarts ga, of niet.

Heeft een ieder ander ook last van zwarte schimmen en of slaapverlamming? En dus PikminGirl? Heb jij er last van?
Ingezonden:  06 Mrt 2012 09:23
Ik heb er zeker ook last van. Het zijn nare ervaringen geweest maar de laatste tijd is dit erg afgenomen. Vanochtend had ik last van het gevoel dat een zware deken over mij heen werd gelegd. Ik bleef kalm en daardoor ging het gauw weg. Dus het helpt ook dat, wanneer je er last van hebt, je probeerd kalm te blijven.

Wat ik vaak heb meegemaakt is dat er een demon op mij zat, ik hoorde vaak geruis en in ernstige gevallen wordt ik aangevallen door de demon. Ik hoor soms ook stemmen. Nu heb ik alleen last van het geplet.

<3 pg, heb het idee dat ik meer moet zeggen alleen weet ik niet wat :P Bedankt voor het compliment trouwens!
Ingezonden:  31 Jul 2012 13:58
hallo

ik heb vanacht op mijn muur een cassete uit licht gezien goe kan da ik ben ook soms verstijfd lijk dat je zij slaapverlamming ik heb met iemand contact had die mij daar bij hielp maar nu zie ik ze nie meer of hoor ik ze niet meer ik leg ook tarot kaarten maar nie altijd wandt heb dan gevoel dat er geesten rond om mij zijn mijn pepe is 31 oktober gestorven en mijn hondje 17 januarie en mss heeft het daar iest mee te maken kan iemand mij helpen
Ingezonden:  31 Jul 2012 14:01
pikmingirl kan jij mij helpen
vanacht zijt er ook stem iets tegen mij doen ik verlamt was was een vrouw weet niet meer wat ze zij maar was raar
Ingezonden:  31 Jul 2012 23:59
Beste lovelie,

Ten eerste, zou je in het vervolg aub punten en komma's willen gebruiken, zonder dat wordt het lezen van jou berichten er lastig.
Bedoel je met casette een kistje of een geluids casette? Toon in elk geval geen angst ervoor, ook niet voor die stem. Weet je nog wat die stem zei? Wat voelde je erbij, voelde het negatief of juist positief?
Ingezonden:  01 Aug 2012 06:08
hallo psylor

punten en komma's is niets voor mij nooit leren mee schrijven ook . vannacht heb weer die cassete op de muur gezien dat is licht ik denk dat van de volle maan is maar er was geen volle maan zo van die kleine cassetes . voor ôp een cd speler. ik weet ook dat geen angst is maar ik denk dat ze mij iets willen duidelijk maken of iets willen zeggen ik heb cassets op mijn kamer liggen.ik was in die slaapverlamming toen die stem iets zij ik weet niet juist meer wat ze zij . maar ik denk dat ze zij ik heb niet gedaan of tis deze persoon niet !
ik heb geen schrik van die dingen maar het is ook ongewoon

mvg
Ingezonden:  13 Aug 2012 13:51
Hallo,

Ik heb ook last van schimmen enzo, ik ben soms zo bang dat ik mijn hart super snel en hard hoor en ik begin te zweten. Ze komen soms van boven in de kamer naar mij toe en soms van achter de deur. Bij mij voel ik me veiliger als ik sws twee knuffels op een vaste plek heb liggen. Over mijn oor naar mij nek en bij mijn mond en neus. Het deken hb ik ook helemaal tot aan mijn oor anders ben ik bang dat iets mij pijn doet of laat stikken. Ik zie soms iets naar mijngezicht toe komen en weer weg en nog een keer en nog een keer. Dan concentreer ik mijnop een lichtje dat ik zie en zeg in mijn hooft 'ga weg ga weg ga weg" want ik wist dat dit geen goede was. Als ik me dan rustiger voel worden stel ik me voor dat ik door een bos loop bij een beekje en de heletijd denk ik slaap slaap en dan val ik in slaap. Ik ben gelukkig dus niet de enige die die schimmen kan zien las ik net. Kan deze schim kwaad??

Groetjes Iemand

P.s ik ben ook dertien
Ingezonden:  13 Aug 2012 13:58
Vlinder,
ten eerste gecondoleerd met je oma.
En ik denk dat het gewoon een slechte geest is die zich voordoet als je oma.
Geloof niet dat het je oma is.  Als die geest je wilt laten stikken is ze dat vast niet.
Ik zou je kamer reinigen met wierook.
Meestal helpt dat wel. 
Success,
Mvg Magia.
Ingezonden:  01 Feb 2014 10:47
Kan iemant mij helpen A.U.B.  nu in 31.01.2014 het was nacht ik denk iets in 03:00 en ik was aan het slaapen en toen ik mij omdraaide was ik op mijn stoel aan het kijken en ik zag daar iemant ik weet dat die geest en vrouw/Meisje was maar die geest was alles in zwart en ik kon haar niet zien en toen ik haar zag was ik bang en ik omdraaide mij om haar niet te zien toen omdraaide ik mij terug en zij was daar niet meer A.U.B. Help mij Dankje