Paranormaal Forum

Paranormaal Forum Nederland - Spiritueel Forum Nederland

»Gebruikersnaam: »Wachtwoord:   Gegevens onthouden? 
Paranormaal Forum / Ervaringen / Uittredingen / wat was dit?
Ingezonden:  16 Jun 2012 00:02
Ik heb nu al een paar keer gehad dat ik gewoon thuis met me vriend zat maar ik voelde alsof me lichaam was overgenomen door ïets'ik werd er bang van van binnen en wilde het liefst schreeuwen of iets. maar het was net of ik zelf uit me lichaam was en iets in me lichaam me overnam. heel raar gevoel maar ik weet niet goed hoe ik het moet beschrijven. ik ben er wel erg bang van geworden ik heb het wel vaker gehad maar niet zo extreem als deze laatste keer. ik zie ook heel vaak schimmen in huis en er gebeuren andere dingen in huis waarvan ik weet dat zijn geesten die om ons heen zijn. me vriend ziet nooit schimmen maar de dingen die in huis gebeuren hoort hij natuurlijk wel. en als ik dat met me lichaam heb dan ziet hij ook dat ik niet mezelf ben. wat is dit?
Ingezonden:  16 Jun 2012 09:23
Misschien is het handig om je eerst wat meer te leren afsluiten, zodat je minder openstaat. Je kunt hierbij ook de hulp van de aartsengelen vragen.
Ingezonden:  16 Jun 2012 17:47
ik ben bang dat als ik me afsluit dat ik de dingen die ik wil zien en beleven dat ik die dan ook niet meer meekrijg. een tijd geleden heb ik me meer afgesloten dit met hulp "ïngeroepen" van aartsengelen en toen heb ik echt een hele periode niets meer gehoord gezien en beleeft. ik vind het heel erg moeilijk om, hier een tussen weg in te zoeken. maar wat kan het dan zijn hoe ik zo me lichaam voel dan?
Ingezonden:  16 Jun 2012 18:14
Mijn ervaring is dat er geen tussenweg is... wel periodes dat het rustig is.

Maar door te leren je af te sluiten, met name voor minder leuke dingen, en door erover te leren, kan je in balans komen.

Het kan een spirit zijn al dan niet doe erg graag iets wil doorgeven en soms opdringerig kunnen zijn. Dit kan zowel goede spirits zijn als slechte op het moment dat je minder lekker in je vel zit.
Ingezonden:  17 Jun 2012 11:57
jaaaaa dat is echt zo wat je zegt want dat slechte gevoel en die angst heb ik vooral als ik even in een 'stress'periode zit. en ik heb er nog niet veel over geleerd ik maak veel dingen mee hier in huis en vanaf kinds af aan al. maar ben er nooit over gaan leren of lezen. heb pas sinds kort deze site ondekt!!