Paranormaal Forum

Paranormaal Forum Nederland - Spiritueel Forum Nederland

»Gebruikersnaam: »Wachtwoord:   Gegevens onthouden? 
Ingezonden:  25 Jun 2012 00:27
Hee, ik ben 18 en ben mijn moeder verloren toen ik 17 was. Ik wil graag uittreden om contact te zoeken. Ik heb alleen ook gelezen dat het gevaarlijk is met andere geesten zeg maar. Dat je met 2 zielen in 1 lichaam komt of dat je in coma komt. Ook heb ik gehoord dat je je gids om hulp moet vragen of zoiets.

Graag advies

Groetjes
Ingezonden:  26 Jun 2012 18:27
Ten eerste gecondoleerd.

Ga niet uittreden, terwijl je enorm voor de gek gehouden kan worden, omdat je je moeder graag zou willen zien. Ik weet dat minder leuke spirits zich dan voor kunnen doen als je moeder, met alle gevolgen vandien.

Ga gewoon tegen haar praten, zeg haar alles, maar dan ook alles, wat je beleeft, wat je bezighoudt, wat je graag zou willen.
En let op juist de kleine signalen: dat je spontaan aan haar denkt, een liedje dat zij leuk vond, een frisse wind terwijl er geen wind kan zijn. Deze signalen zijn vaak dus van je moeder.

Je mag haar vragen of ze in je dromen wilt komen, en laat dan de vraag los. Door er erna nog mee bezig te zijn, ben je er teveel op gefixeerd, waardoor je juist de andere signalen mist.

Ook een goed medium kan als tussenpersoon functioneren tussen jou en je moeder.
Ingezonden:  11 Aug 2012 12:00
hee daniel!
uittreden is niet gevaarlijk en volgens mij is het een fabeltje dat er andere zielen in komen
en dan ligt je lichaam zoiezo in coma als je dat doet
ik probeer ook al heel lang uit te treden om een overleden tante te zien het lukt alleen niet echt haha   
maar ik weet er wel alles over

sterkte ermee en suc6
Ingezonden:  11 Aug 2012 17:46
uitreden doe je niet zomaar zoals jij het zegt hihi,en het is wel degelijk gevaarlijk als je er niet veel van afweet dus je kan beter contact leggen daniel 1957 zoals roosmarie beschrijft is veel veiligerveel liefde en licht disneyfreakje