Paranormaal Forum

Paranormaal Forum Nederland - Spiritueel Forum Nederland

»Gebruikersnaam: »Wachtwoord:   Gegevens onthouden? 
Paranormaal Forum / Ervaringen / UFO's / 2de wereld
Ingezonden:  22 Mei 2008 15:45
Ik heb een droom gehad, en die ging over een bijna exacte kopie van deze wereld, waar astrologen onderzoek naar zuurstof en leven op die '2de aarde' doen.

Heeft iemand anders ook zo'n visioen gehad? of misschien ook een droom?
Ingezonden:  22 Mei 2008 17:52
Mss is het het onderbewuste dat dingen opslaat die je gezien hebt op het nieuws of op documentaires.

Want ik heb net nog op discovery channel een documentaire gezien ivm het heelal met planeten zoals de onze, waar ze op zoek gingen naar water enzo om te zien of er leven zou zijn of eventueel mogelijk zou zijn.

En aangezien je redelijk veel met zulke dingen bezig bent, kan het zijn dat het ergens blijven hangen is ofzo.
Ingezonden:  22 Mei 2008 20:34
dat kan natuurlijk ook zijn, maar ik kan me niks herrineren van een documentaire.

Nick
Ingezonden:  26 Okt 2008 18:01
Eindelijk geloof ik wel dat wij niet de enige planeet kunnen zijn waar dat er leven is zoals wij.
Wie weet onze evenbeelden of wezens die al veel verder gevorderd zijn.
Ingezonden:  28 Okt 2008 23:16
Ik heb hier en daar opgepikt dat mensen uitreden uit hun lichaam, en daar niet alleen onze wereld rondtrekken, maar ook andere dimensies. Een van hun verteld bijvoorbeeld dat hij een reis heeft gemaakt naar 3 andere aarde's. Een van ze was totaal verwoest en verschrikkelde wezens bewoonde ze. Een ander was jiust ideal waar moderne steden in een goede balans staat met de natuur. En de derde is hij niet lang gebleven, maar die lijkt precies op de aarde hoe wij het kennen, alleen gebriuken ze een ander soort van energie bron. Komt die een beetje overeen? Kan je me wat meer vertellen over je droom van de andere wereld? Was er veel water daar?
markketwaru@hotmail.com
Er zijn aantal legendes over een splitsing van deze aarde, ik heb veel interesse in ze.
Ingezonden:  16 Nov 2008 20:47
is de 2de aarde niet de onze ?! misschien
lees het boek ""waren de goden cosmonauten ?""
Ingezonden:  06 Mrt 2009 21:55
Ik geloof best dat wj niet de enige zijn in dit helal of universen of wat dan ook. Dat lijkt me sowieso onwaarschijnlijk, ik bedoel: Waarom zou JUIST de aarde de enige planeet zijn van leven en niet Mars, jupiter of zo?
Ingezonden:  07 Mrt 2009 02:49
omdat mars en jupiter niet de juiste omstandigheden voor leven bevatten. Bytheway, mars heeft vroeger leven gekend, maar die is nu uitgestorven. wetenschappelijk bewezen!

Om naar de originele onderwqerp te gaan, ik blijf bij me eerdere mening dat nicklein waarschijnlijk een ander dimensie heeft bezocht.
Ingezonden:  07 Mrt 2009 10:46
Oké, weer iets geleerd. :3
Ingezonden:  08 Mrt 2009 22:22
de Mark, ik sluit me helemaal bij je aan.
Quote:
Om naar de originele onderwqerp te gaan, ik blijf bij me eerdere mening dat nicklein waarschijnlijk een ander dimensie heeft bezocht.


Nickklein, ja, ik ga al jaren naar een paarse planeet, waar de gebouwen en vervoermiddelen erg op een tekenfilm lijken van de Jetsons (geloof ik dat dat heet) Juist, die tekenfilm zag ik dus pas jaren later toen ik er al langer kwam. Ik reis door een soort buis van licht er naartoe, dan zie ik nog hoe ik andere wezens begroet als mijn beste vrienden (allemaal ander ras, dus ik mens en de rest ieder ander 'ras'zal ik maar zeggen) en dan weet ik dat we aan belangrijke zaken beginnen om die te bespreken en wordt de rest in een waas gehuld en de volgende dag ben ik bekaf want ik heb niet geslapen.

In dit leven kwam ik iemand tegen die zoiets had bij een blauwe planeet, die mocht ook nooit dingen onthouden. Volgens mij zijn er nog veel meer mensen die dat hebben..
Ingezonden:  08 Mrt 2009 22:30
de Mark, weet je wat ook mogelijk is volgens mij? Dat er verschillende realiteiten door elkaar heenlopen. Ik heb namelijk vaak dromen waarin ik een andere afslag heb genomen en dan zie ik dat leven. Ik weet dat het geen vorig leven is ofzo, want ik heb er heel veel herinneringen aan en ik kan goed energie lezen en het is anders. Ik heb ook dromen waarin ik mijn huidige ik in een soortgelijk, maar ander leven ontmoet en we dingen uitwisselen. Ik geloof dat ik dus soms contact heb, met mezelf, in andere dimensies. Ik weet dat er heel veel dimensies zijn. Een andere planeet hoeft geen andere dimensie te zijn, maar ik in een ander leven wel. Maar ik heb ook weer wezens (niet leuk) uit andere dimensies ontmoet, die dus echt niet uit de onze kwamen en terugmoesten. Die twee zijn voor mij heel verschillend.
Het is complex, want ik heb ook contact met mezelf in dit leven als ik zo'n 92 jaar ben. Daar vraag ik vaak raad. Maar die dimensie waar jij het over lijkt te hebben herken ik (denk ik qua energie) als wat ik soms tegenkom en wat bezopen lijkt! Ik ben soms op deze planeet en we zijn in oorlog en echt alles is kapot. Maar ook hele leuke levens, van alles en nog wat. En dan ben ik zoals nu, terwijl ik zo naar andere levens floep en ik echt een ander uiterlijk heb.. Ik heb hier nog nooit verder van gehoord, vandaar mijn enthousiasme
Ingezonden:  25 Okt 2009 17:37
nou!,in oorlog,mijn visie daarop is het volgende.Ik droom vaak dat ik in gevecht ben met mensen in een soort oorlog,ik weet dat die mensen er niet meer zijn altans de meeste leven niet meer hier op aarde.als volgt,, die mensen waar ik tegen vecht en vermoord, zijn in en in slecht en horen niet in die dimensie te zijn,en worden verslaan of beter gezegt verdreven door de goede macht,ik klaar vaak klussen,en vaak in een oorlogs gebied,anders natuurlijk waarom hier in onze dimensie de oorlog begon of is.er zijn echter ook mensen die daar wel horen en daar alsnog verder moeten leren op een rustigere locatie van die dimensie,vaak zijn er binnendringers met macht die daar toch terecht komen om de anderen te kwellen,of de baas te spelen.misschien voor energieen,ze hebben de mogelijkheid om door verschillende dimensies te reizen,al je dat niet goed zo kunt zeggen want er is geen tijd daar, reizen is eigenlijk niet goed verteld.mensen die beschikken over een sterke geest die vooral niet tegen onrecht kan,, kunnen die of zelfs een ander soort catogarie,, dromen .naar mijn weten zijn ze voor elk persoon , en, voor hun eigen fase, wat ik verder toe wil voegen is,dat dromen vaak verwerkings processen zijn etc etc en dus nuttig zijn voor het dagelijkse leven.. en hiermee niets te maken hebben
Ingezonden:  06 Mrt 2010 23:17
Ik heb laatst op de televisie gekeken en ze hadden het over een tweede melkwegstelsel die er precies zo uitzag als de onse een tweelingstelsel of ze gelijk hebben moeten ze wat meer onderzoek gaan doen. Maar ik geloof wel dat we niet aleen zijn in het heelal het heet dan ook niet voor niets zo he .
Ingezonden:  08 Mrt 2010 00:36
ik kom hier nog op terug,ben een tijdje weggeweest,het is nu een beetje laat maar ga reageren
Ingezonden:  19 Nov 2010 15:21
De wereld is een uitdaging! Dus ook een droom. Maar sommige dromen komen uit,en andere niet. Vaak als je iets te extreem vaak wilt gaat het niet door,maar als je der niet op wacht en gewoon je best doet en richten op ook andere dingen dan heb je een kans van je leven. Maar het blijft moeilijk om een twede wereld te bereiken. Daarom kunnen we gelukkig met de buiten wereld in contact komen. Ik zou zeggen vraag een medium erbij en bespreek dat met die je in contact komt. Wie weet kunnen we zien hoe de andere wereld er ongeveer uit ziet als we er niet meer zijn.
Ingezonden:  10 Feb 2011 08:46
er zijn naast ook anderen die wij nu niet kunnen waarnemen.

Lees het koran voor als je meer wilt weten over zulke dingen.

lees de vers over djinn , dan kom je meer op informatie