Paranormaal Forum

Paranormaal Forum Nederland - Spiritueel Forum Nederland

»Gebruikersnaam: »Wachtwoord:   Gegevens onthouden? 
Paranormaal Forum / Ervaringen / Uittredingen / Mijn hele leven al uittredingen
Ingezonden:  20 Jul 2012 09:48
Hallo,

Ik heb al mijn hele leven uittredingen die ik niet kan beheersen, het gebeurt altijd onverwachts of ik nou slaap of wakker ben. Paranormale gaven/dingen komen al heel erg voor bij mij in de familie, vandaar dat ik er ook heel erg in geloof ondanks dat ik toch grotendeels van de Wetenschap ben. (Als er geen bewijs is, bestaat het niet.)

Ik wil heel graag mijn uittredingen leren beheersen. Want soms zie ik gewoon mezelf alleen, maar soms kom ik op plekken die ik niet ken en nooit gezien heb, zelfs in andere landen dan Nederland.

Zou iemand mij hier meer over kunnen uitleggen en/of helpen met het leren beheersen ervan.
Ingezonden:  21 Jul 2012 00:06
Wat wil je leren beheersen, het uittreden of het sturen als je uitgetreden bent?
Ingezonden:  21 Jul 2012 19:15
Ik wil graag beiden leren beheersen.
Tevens wil ik leren mijn lichaam te beschermen wanneer ik uittreed tegen kwade entiteiten.
Ingezonden:  22 Jul 2012 16:54
dit is ook gevaarlijk
als je sociaal doet naar mensen krijg je negatieve reacties - heb ook als dit aparte gave

ik heb goede entiteiten waar ik niks aan heb - ken je dat ook Herder ?
Ingezonden:  22 Jul 2012 18:41
Beste Herder,

Het belangrijkste wanneer je gaat uittreden is inderdaad dat jij je goed afschermt. Doe dit door schilden op te werpen (zie andere posts van mij) om je heen.

Oefen dus eerst d.m.v. meditatie het creëren van beschermende schilden. Vervolgend het uittreden. Het sturen is puur een kwestie van ervaring
Ingezonden:  29 Jul 2012 07:47
Hi Herder,
Uittreden is zo gemakkleijk  gezegd maar wat denk je dat er gebeurt als je uittreedt?
Welke mechanismes gaan in werking?
Als je dat weet dan kan je met dat als uitgangspunt gerichter werken
groet
Chris
ps.
Als kind was ik al een plafondhanger haha.
Ingezonden:  06 Aug 2012 12:10
Beste Herder,

Naar ik weet zijn er maar vier personen in de wereld die beheerst en doelgericht kunnen uittreden, met doelgericht bedoel ik dat ze weten waar ze mee bezig zijn. In de meeste gevallen gaat het om ziektes bij mensen weg te halen, ze bewerken hun geest.
Je hebt geluk een van deze mensen is een Nederlander, sinds een paar maanden heeft hij een website
gelanceerd geneesuzel.nl, met deze website probeert hij mensen te helpen om hun zelf te genezen.
Wellicht als je kontact met hem op neemt dat hij jou verder kan helpen.
Veel succes toe gewenst.
Groetjes Anneke.
Ingezonden:  06 Aug 2012 13:28
In boven staande bericht staat een foutje.
De website moed zijn www.geneesuzelf.nl
Excuses
Anneke.
Ingezonden:  10 Aug 2012 01:18
Hallo, ik ben hier net aangekomen en las jouw stukeje over uittredingen, dit is de eerste keer dat ik er openlijk mee naar buiten kom. ik ben nu veertig en ervaar deze gebeurtenissen sinds jeugd.

Mijn eerste lucide droom was op mijn 17e: Ik had een nachtmerie en werd daarvan wakker, stond op dronk wat water deed het licht aan en kwam bij van de schrik... dacht dat alle oke was en de nachtmerie ging door.... waarna ik echt wakker werd.
Aangezien ik dit als een nare droom ervaarde was het heel vreemd maar ook heel interessant omdat ik bij bewustzijn was in mijn droom. Na verloop van tijd kwamen deze dromen regelmatig voor todat ik op een nacht in bed lag, ik zat in mijn halfslaap, de fase waarin lucide dromen beginnen bij mij (het eerste halfuur tot uur als je in slaap bent gevallen; als je in diepe slaap bent dan valt er niets te sturen, maar wel in die halfslaap fase.)
Ik lag in bed en voelde meerdere handen die me optilde boven mijn bed in de lucht , de handen waren er niet meer maar ik bleef hangen ±20cm boven de vloer ik zag dat het nacht was in mijn kamer en ik probeerde me te bewegen maar realiseerde me dat mijn lichaam sliep en kon dus niets anders doen dan toekijken wat er gebeurde met me, dit was de eerste keer dat ik 100% bij bewustzijn was. Ik dreef naar het einde van de kamer en bleef daar hangen... en verder niets, dat was eigenlijk best wel raar.
Nu 23 jaar later heb ik in de loop der tijd heel wat af gedroomd. Na mijn nare ervaringen die nacht ben ik in mijn dromen gaan proberen om de schulp, het het huis waarin ik mij bevond te doorbreken en naar buiten te komen. Toen dit mij lukte kwam ik terecht in een schemerstad waar nauwelijks straatverlichting is, het is altijd nacht en alle ramen van de huizen zijn donker. Ik loop ook niet maar ik zweef altijd alsof mijn lichaam er niet is maar wel mijn bewustzijn. In die toestand heb ik mij zelf aangeleerd om te kunnen springen tot wel tientallen meters hoog, maar er is wel altijd zwaartekarcht dus ik land ook weer. (ik weet dat het raar klinkt maar het is een droomtoestand waar veel kan gebeuren) Mijn lucide dromen komen minstens 3x per week voor.

Vaak zijn deze dromen fijn en heb ik lol, maar soms zijn er invloeden aanwezig die ik wil vermijden.
Dat ontspringen heb ik me zelf aangeleerd om deze ‘slechte invloeden’ te ontwijken. Ik zie nooit wat er precies is maar het voelt als iets dat in mijn droom aanwezig is en het voelt bedreigend.

De reden dat ik nu schrijf is dat sinds ik in mijn huidig huis ben komen wonen (8 jaar) ik “storingen ondervind terwijl ik in mijn lucide droomtoestand kom. Ik heb ondervonden dat als ik in mijn lucide toestand ben mijn lichaam, mijn bewustzijn, beter in staat is om invloeden van geesten of entiteiten te ervaren, en heb de laatse tijd ook veel last van iets of een persoon die in huis is. Eén keer lag ik te slapen, werd wakker, merkte dat mijn lichaam nog sliep dus kon ik mijn ogen niet openen, maar ik voelde dat er iets of iemand voor mijn bed stond..
Door dergelijke ervaringen heb ik mij gelukkig aangeleerd om me zelf nu wakker te schudden als het ware door met man en macht proberen te bewegen en dan wordt ik ook gelijk wakker.
Steeds vaker komt deze persoon in mijn droomtoestand en voelt altijd heel bedreigend. Soms roep ik naar hem dat dit mijn huis is, dat hij dood is en dat hij naar het licht moet, weet ook niet of dat helpt maar soms ben ik bang omdat het bedreigend voelt. Twee dagen geleden lag ik in bed in mijn halfslaap en hoorde de stem van een oude man die zei: ‘dit is mijn huis....’
toen zat ik rechtop in mijn bed. 

Een uur geleden lag ik in bed en ervaarde een zware druk op mijn buik, (als of er iemand op zat) en wist gelijk waardoor dit kwam. En begon te denken of er andere personen zijn die mij kunt informeren of helpen om met geesten om te gaan.

Ik had deze post net geplaatst bij topic paranormaal omdat ik nog niet de hele site ben doorgelopen in een kwartier maar denk dat het wellicht je kan helpen, niet het laatste stuk over die entiteit maar wel het gedeelte dat je moet experimenteren tot waar je zelf tot wil gaan, doe het in stapjes en ga niet gelijk te ver en probeer het want uiteindelijk is het een status van uittreding die niet jouw lichaam  kan schaden, je kan best bang zijn maar je moet jezelf aanleren om te kunnen terug keren naar je lichaam. bij mij is dat gelukt door elke keer als het gebeurt om gewoon dingen uit te proberen..
Mvg Ege