»Gebruikersnaam: »Wachtwoord:   Gegevens onthouden? 
Paranormaal Forum / Spiritueel / Ervaringen / Hoe sterk is je wilskracht...
Ingezonden:  22 Jul 2012 22:10
Dag allemaal!(sommige kennen me nog)
Nou,ik wil effe de waarheid vertellen,voor wie ik me voordeed ben ik niet,ik deed gewoon alsof volwassen omdat ik dacht dat ik verbannen zou worden van deze site omdat ik te jong was,dus ik deed me alleen oud voor en alle namen dat ik gebruikte bv Senna ofzo datb mn zoon was en gedachten las,nou ik bedoelde mijzelf ermee,mijn echte naam is Angelica,en ik ben 11.Ik ben erg geinteresseerd in spiritualiteit zoals je mss al gemerkt hebt via mn onderwerpen vroeger.(mss Roosmarie?)
Nu,mijn vraag is,wat kan je doen met je wilskracht en je gedachten wanneer de 5de dimensie komt?Nou,ik bedoel,ik ben heel goed in verhalen schrijven en scenario's voor films schrijven bv,en acteren ook,...En wil heel graag actrice worden,en niet zomaar een droom ofzo,neen,ik wil en MOET het bereiken.Nou,dus mijn vraag,hoe moet ik dat bereiken en kan ik het met mijn wilskracht en gedachten helpen door te zetten?En de 5de dimensie,wat veranderd er en hoe hard zul je  het merken?
Ingezonden:  22 Jul 2012 22:43
In principe kan je alles bereiken waar je je gedachten tot zet, echter bedenk wel dat sommige wegen veel moeilijker zijn als andere. Je moet deze uitdaging dus wel aan kunnen. Om het anders te zeggen, sommige punten staan vast in je leven dat ze gebeuren. Stel bijvoorbeeld punt A ligt op de ene berg en punt B op de andere. Je hebt er meerdere wegen naartoe, de 1 gaat over een veilige touwbrug direct van A naar B, je kan ook de steile helling afdalen, wat lekker snel gaat, maar dan moet je ook wel weer deze helling op. Je kan hopen dat er een stoeltjeslift/skilift oid is die je weer boven brengt, maar als je die niet kan vinden dan moet je over de goede wegen klimmen.
Welke wegen voor jou de goede zijn dat weet je zelf het beste, kijk diep in jezelf.
Bedenk ook dat het sterrenleven echt niet zo geweldig is als het lijkt. Faal je ergens in dan staat dat ook vrolijk groot in het nieuws. Met name in deze tegenwoordige en toekomstige tijden waar de media steeds machtiger en sneller wordt.
Ingezonden:  23 Jul 2012 00:32
Maar dat is mijn doel van mn leven,ik heb er al met mn gids over gepraat...Ik wil gewoon niet anders.
Ingezonden:  23 Jul 2012 11:37
Ga er dan voor, wil je er ook niet van af houden, maar wel over informeren. Wordt aub alleen geen annorexia modedoos als veel van die BN'ers/acteurs zijn, probeer altijd jezelf te blijven. Verder advies kan ik jou niet geven
Ingezonden:  25 Jul 2012 14:55
Ik zal het doen met een God of een inteniteit,ik zal ermee samenwerken dan kunnen ze me helpen.
Ingezonden:  26 Jul 2012 13:30
Een vraagje,als ik in God geloof,mag ik dan nog steeds in spiritualtiteit en gidsen geloven?
Ingezonden:  26 Jul 2012 17:23
Ik geloof in god maar dat spreekt het verder ook niet tegen. Bedenk dat we naar gods evenbeeld geschapen zijn, doch de manier in de bijbel meer symbolisch was omdat mensen toen der tijd er anders niks van zouden snappen. Ik zeg niet dat we goden zijn, maar zekere krachten kunnen we wel geërfd hebben.
Gidsen worden ook wel engelen genoemd, dit omdat ze hetzelfde zijn. Je zou kunnen zeggen dat gids zijn een functie voor een engel is. Je hebt ook andere engelen die je minder vaak tot niet ziet, maar het zijn met name vertegenwoordigers van god.