»Gebruikersnaam: »Wachtwoord:   Gegevens onthouden? 
Paranormaal Forum / Spiritueel / Ervaringen / Er staat iets groots te gebeuren en je moet er open voor staan.
Ingezonden:  08 Aug 2012 10:14
Ik ben met 3 verschillende mensen die paranormaal zijn in contact geweest en alle 3 zeggen ze los van elkaar dat er iets groots staat de gebeuren mijn leven en dat ik net zoals hun ben maar er open voor moet staan. Nu ben ik in mijn optiek erg open maar ik heb op dit moment wat prive dingen die ik moet regelen en stress veroorzaken. Zou het zo kunnen zijn dat bv geesten mij nog niet kunnen bereiken omdat ik nog te druk ben met m'n eigen gedoe?

Over die grootte gebeurtenis weet ik dat mediums nooit mogen vertellen of het goed of slecht is en wanneer het zou gebeuren maar ik zou zo graag iets willen weten. Na het verlies van mijn moeder, oma en dat ik ook nog chronische ziektes heb + nu ziekenhuis in en uit loop hoop ik natuurlijk op iets positiefs. Ik ben nog steeds bezig met de neuroloog, KNO arts en deze week ook gehoord dat mijn gehoor steeds slechter wordt en dat vanwege mijn osteoporose mijn bekken en heupen onderhand weg zijn gevreten. Verder heb ik artrose in mijn rug en nek.

Nu klinkt alles negatief maar ik kan nog zelf eten, praten etc. Niet iedereen kan dat maar ik hoop natuurlijk een keertje op een positieve wending in mijn leven.

Bedankt voor het lezen van mijn a4'tje x100 haha.