Paranormaal Forum

Paranormaal Forum Nederland - Spiritueel Forum Nederland

»Gebruikersnaam: »Wachtwoord:   Gegevens onthouden? 
Paranormaal Forum / Spiritueel / Ervaringen / vaak rare dingen met electriciteit
Ingezonden:  24 Aug 2012 19:03
Ik maak steeds vaker problemen mee met electriciteit. Dit gaat al een paar jaar zo maar heb het idee dat het steeds erger wordt.
Een aantal dingen die ik mee heb gemaakt:

- Teletekst op tv gaat een paar keer uit zichzelf terug naar pagina 100 terwijl niemand de afstandbediening gebruikt. Dit is 1 keer gebeurd een paar keer achter elkaar,, daarna nooit meer.

-Zwart beeldscherm gaat uit zichzelf aan terwijl ik alleen in deuropening sta en dus geen muis oid heb bewogen. Normaal gesproken moet je met de muis bewegen om weer beeld te krijgen.

- Nieuw electrisch rekenmachine is de ene dag 'dood, ook als ik hem in diverse stopcontacten doe. De volgende dag doet hij het gewoon. Dit heb ik al een paar keer meegemaakt

- Stofzuiger doet het niet in een bepaald stopcontact. Maar een andere keer doet hij het wel

- Op mijn werk heb ik continue rare toestanden met mijn computer terwijl andere collega's dit een stuk minder is. Met mijn computer is heel vaak iets aan de hand. Programma's die maar half werken waar niemand een verklaring voor heeft, vreemd beeldscherm enz. Er is eigenlijk altijd wel wat. Mijn computer is ook weg geweest voor onderhoud maar helpt niets.

Ik begin me er echt aan te irriteren. Heeft iemand een idee of dit misschien echt aan mij ligt? Kan iemand zelf dit soort dingen onbewust veroorzaken of zo?
Ingezonden:  24 Aug 2012 23:41
Hmm ik heb dit nog nooit zoiets  gehoord.
meschien is het een entitiet die hiervoor zorgt.
Maar dat het alleen met elextriese dingen is is vreemd.
ik zou het niet weeten.
sorry
mvg magia
Ingezonden:  01 Sep 2012 19:48
als er rare dingen gebeuren met elektriciteit heeft dit iets te maken met paranormale krachten die jij waarschijnlijk bezit. je kunt op internet denk ik het beste een test opzoeken voor of je paranormale krachten bezit, als dit het geval is zijn er altijd manieren om problemen met elektriciteit te verhelpen. mochten de problemen nu nog veel erger worden (zoals elektrische schokken krijgen en vreemde bewegingen van het apparaat) kan ik je misschien verder helpen en anders zou je een groter paranormaal instituut moeten contacten.
Ingezonden:  17 Sep 2012 01:25
Nou mensen ik heb ook zoiets eigenlijk, maar dan toch anders. Ik speel o.a. xbox 360 en of ps3. In het midden van de controller heb je een menu knop. Je moet dat echt indrukken om menu te kunnen krijgen. Terwijl ik de controller niet eens in mijn hand had verscheen het menu.... hoe dat kan? geen flauw idee, maar je moet echt wel op dat knopje drukken om dat te krijgen en het is vaker gebeurd!
Ingezonden:  24 Sep 2012 22:40
Och mijn laptop heeft me toch een hoop problemen... En ik had dus een kettinkje waar een geest aan "vast" zat, en toen ik het kettinkje rond had gezwaaid voelde ik al dat de geest dat niet leuk vond. Toen ging ik achter de laptop en ineens ging de laptop bijna kapot.
En dat is nog lang niet het enige. Ik heb nog een hele lijst met problemen. Altijd net als er iets met de entiteiten in mijn huis was gebeurd, of als ik aan het kettinkje kwam. Dat ding gaf ook altijd ongeluk.
Ingezonden:  29 Sep 2012 08:20
Je eigen energie kan hiervoor zorgen, maar ook kapotte schakelaars die niet kapot lijken. het is dus niet altijd iets spiritueels.

Maar let er eens op als je boos wordt of er dan wat gebeurd.

Daarnaast kunnen spirits ook bezig zijn, om te laten weten dat ze er zijn.
Ingezonden:  30 Okt 2012 12:03
DVLPARANORMAL dat advies is niet goed. Mensen moeten geen dingen op internet opzoeken als mensen echt iets willen leren moeten ze een boek lezen. er staat zoveel vuiligheid op internet. een test op internet doen bestaat niet.

Je moet zelf testen uitvoeren of iets waar is en dat kan je alleen in de praktijk

Ik weet dat geesten gebruik maken van het aftappen van externe energie om zichzelf te voeden. doordat een geest zich voedt met externe energiebronnen heeft hij meer kracht om een manifestatie neer te zetten. Een manefestatie kan zich omzetten in waarnemingen, geluiden, onbekende geuren, het voelen van lokale kouden die meer zijn dan de rest van je omgeving. In jou geval zoals ik het lees zijn er zoveel duidelijke aanwijzingen naar een manefestatie aan jou om te kijken wat je ermee wilt doen... de aanwezigheid zal zich blijven voedden.. hoe meer het zich voed des te groter de manifestatie en wanneer je niet tijdig reageerd kan dit in de ergste gevallen leidden tot dingen die je liever niet had. maar dan is het te laat. Handel op tijd.. iets wat zich teveel manifesteert is bijna niet meer weg te krijgen.
Ingezonden:  30 Okt 2012 12:39
Boeken zijn ook niet altijd even goed hoor, het zijn richtlijnen, net zoals op internet.
En ik ben ook testen tegengekomen die een goede richtlijn zijn.

Iedere weg is anders, ookal lijkt het voor een ander fout te zijn....
Ingezonden:  30 Okt 2012 15:03   Laatst gewijzigd door: Marantha Anastasia
Boeken zijn niet goed en toch beveel je een boek aan in een ander topic
Ingezonden:  30 Okt 2012 15:04
Goe lezen is een hele kunst....
Het is een basis, ook op internet....
Ingezonden:  30 Okt 2012 22:31
Marantha, Derek ogilvie heeft ook boeken geschreven, naar jou woorden een charlatan, dus ook echt niet alle boeken zijn goed. Dit bedoelde denk ik Roos ook ermee te zeggen. Maar ben het met je eens dat veel testen op internet niet goed zijn, echter niet alle. Zo kan je door random verschijnende getallen of andere symbolen te raden heus wel testen of je helderziend bent. Aspecten als gedachten lezen kan natuurlijk niet. Het in de praktijk testen vind ik meestal wel wat betrouwbaarder.

Vervelende entiteiten zijn zeer lastig weg te krijgen, dat klopt. Ik raad een leek het ook niet aan om dit alleen af te handelen. Maar voor een meer ervaren persoon is het veel minder een probleem. Dit kan in sommige gevallen zelfs over lange afstand gedaan worden. Zo hebben mijn vriendin en ik al meerdere zaken opgelost.
Ingezonden:  31 Okt 2012 09:50
Overal heb je inderdaad rotte appels in iedere branche. Maar daarom hoeft de rest niet slecht te zijn. En een boek die voor mij goed is, hoeft voor een ander niet goed te zijn.
Ingezonden:  31 Okt 2012 12:38
Precies, dat is ook waarom ik vaak mensen het basis principe uitleg maar verder geen advies geef hoe het precies te doen. Dit verschild namelijk van persoon tot persoon, grote kans dat ik ze daardoor dan juist van de wal in de sloot help. Maar meestal zeg ik dit er dan ook bij.
Ingezonden:  06 Nov 2012 10:12
Wat Roosmarie zegt, heeft mijn oom. Die schijnt zoveel energie om zich heen te hebben dat wanneer hij op kantoor loopt, de vonken van de apparaten afspatten zodra hij erlangs loopt. Hij kan naar eigen zeggen niet eens langs de kopieermachine lopen zonder een opdonder te krijgen.
Als er onweer in de lucht hangt, heeft hij er dubbel zoveel last van. Hij voelt zich dan 'geladen' zo zegt hij. Hij voelt zich dan ook echt lichamelijk rot. Op een gegeven moment werd het zo erg dat hij de tuin is ingelopen en zijn handen in de aarde heeft gedaan. Toen voelde hij het wegtrekken….

De energie die hij in zich heeft, roept hij ook op als hij heel geconcentreerd bezig is. In zijn werk is hij veel met mensen bezig. Vaak vliegen de spullen door de kamer of ziet hij dat de dopjes van de flessen letterlijk opendraaien en van de flessen afschieten…..
Ingezonden:  12 Feb 2013 11:47
als je mensen een hand geeft die een 'parasiet' bij zich hebben, dan krijg je vaak een electrische schok. Je huis heeft wat last van het occulte of  leylijnen. zolang je maar persoonlijk geen last hebt van die krachten.Zijn honden of vogeltjes rustig, als ze bij jou staan?
Ingezonden:  12 Feb 2013 19:24
Nou, ik heb geen auralifter of dergelijke bij me, maar ben wel erg statisch, echt van alles krijg ik een opdonder...
Ingezonden:  23 Feb 2013 10:35
Het is ook erger in deze tijd van het jaar, met al die schokken die je krijgt. Hoewel dit natuurlijk niet alles verklaart. Als ik boos uitval slaat mijn mobieltje op hol, hihi. Maar goed, wat jij hebt is echt vervelend. Zijn het geen entiteiten, die elektriciteit tappen? Die kunnen hele accu's leegzuigen, om het zo te zeggen.

Ah jeetje, ik herken hier zo veel. Mijn kat wordt onrustig van mij ook al zit ik doodstil, apparaten crashen door mijn energie, met onweer voel ik me geladen, dat soort dingen...
Ingezonden:  07 Mei 2013 19:20
Hallo,

Ik heb bij het lezen van dit verhaal sterk het gevoel dat jezelf paranormale gaves hebt,en iets jou dit op deze manier wilt duidelijk maken,al eens gedacht aan een cursus intuitieve ontwikkeling? zuiver je woning met blaadjes pure salie in een kom,vooral in de hoeken goed doen,en vraag of ongewenst bezoek wilt vertrekken.Zet ook positieve mantras op van jou tube.
zuiver ook je stopcontacten en laptop of leg er een zwarte toermalijn voor,weet dat jij zelf een krachtige energiezender bent,was je in bad met badzout zuiverd je auraveld en denk voor het slapen gaan aan iets leuks,bid veel en vraag de engelen om je te helpen.sterkte en het gaat je lukken.
Ingezonden:  19 Jan 2014 23:51
hoi cat

ik heb dit ook eens meegemaakt . ik had een korte periode waarin deze dingen gebeurden. ik kreeg stroomstoten radios , mijn stofzuiger ontplofte, en tv flikkerde aan uit zonder knopjes. Ik geloof eigenlijk dat dit door mezelf kwam en da
t er iets wou zeggen dat het teveel is en niet ideaal is hoe je nu leeft. ondertussen heb ik bel. beslissingen gemaakt waardoor ik me veel gelukkiger voel en heb hier nooit nog last van gehad. misschien neem je teveel hooi op je vork of ben je te gestresst.? mvg