Paranormaal Forum

Paranormaal Forum Nederland - Spiritueel Forum Nederland

»Gebruikersnaam: »Wachtwoord:   Gegevens onthouden? 
Paranormaal Forum / Ervaringen / Uittredingen / telkens anders uittreden
Ingezonden:  06 Sep 2012 12:55
Ik had vanochtend weer een rare ervaring en heb mezelf nu maar aangemeld om wat ervaringsdeskundigen te kunnen raadplegen. Het is wel een heel verhaal hoor!
Ooit (ik ben nu 47) had ik  nog nooit van uittredingen gehoord. Op een avond lag ik in bed en begon te 'zoemen', waarschijnlijk zegt dit de meeste mensen wel genoeg. Ik vond het doodeng, kon me ook niet bewegen (slaapverlamming, wist ik toen nog niet) en ik voelde '2 mannen aan me trekken', ik had het gevoel dat er naast mijn hoofd 2 mannen stonden, die met elkaar overlegden, en die me door mijn hoofd naar buiten trokken. Ik was zo bang, heb zelfs het Onze Vader uit de kast getrokken om maar in mijn lichaam te kunnen blijven, wat me na veel verzet ook lukte. Hierna heb ik nog een aantal keer het zoemende gevoel ervaren, maar het meteen de kop in gedrukt zodra het begon.
In de loop der jaren begon ik veel te lezen, Seth, Emed, noem maar op, en vond ik het wel interessant wat ik had meegemaakt.
Een paar keer heb ik een uittreding gehad, waarbij ik alleen een grijze mist zag, maar ik was wel goed bewust van mijn staat en ben heerlijk gaan vliegen (in een supermanhouding, ging heel hard en las later ook dat je dat zo kunt doen .
Een paar keer had ik het gevoel dat ik half sliep en dat er een zwaar admend iemand achter me lag, maar ik kwam erachter dat je dan half uitgetreden kunt zijn en jezelf hoort ademen. Best raar, ik had toen ook contact met andere personen waarmee ik kon praten en die me 'mijn baby' gaven, die ik voor mijn gevoel ook echt vast kon houden (ik heb 4 kinderen...).
Één keer lag ik op mijn buik en voelde dat alleen mijn onderlichaam 'eruit' was, waarmee ik begon te 'zwemmen'door de lucht, maar de rest wilde niet loskomen.
Vanochtend echter floepte ik in halfslaap, nadat ik anderhalf uur wakker had gelegen, uit mijn rug, geen gezoem vooraf, en hing ik in een hoek van de slaapkamer. Ik dacht nog, hé, eindelijk een uittreding waarbij ik kan zien! Maar toen zag ik mijn man binnenkomen die naar mij, in die hoek keek, terwijl hij beneden zat te ontbijten... Zou dit laatste nou een uittreding geweest kunnen zijn die overging in een lucide droom? Ik ben daarna nog een keer of 3 in - en uit gefloept via mijn rug en voel me de hele dag al licht in mijn hoofd, alsof ik zo weer kan gaan.
Eigenlijk weet ik niet precies wat mijn vraag is, maar ik vroeg me af of iemand me iets wijzer kan maken (ik lees natuurlijk ook de ervaringen van anderen).

Groetjes, Mies.
Ingezonden:  10 Sep 2012 13:12
Hoi Mies,

Haha, sorry dat ik moet lachen, maar ik ben zelf ook erg opzoek naar het uitreden en de ervaringen ervan. Zoals je ook beschrijft dat je in de hoek was enzo.
Soms wordt ik wakker en dan zie ik de kast zo dichtbij ofzo of een klok die onwijs groot is.

Wat jij hebt bij je man herken ik ook. Soms als ik slaapverlamming heb/uitgetreden ben dan zie en hoor ik mijn vriend ook dingen doe. Als ik weer op aarde ben ligt hij gewoon te slapen. Hij weet dan zelf nergens van.

Ben je bang van het uittreden? Het is echt zoiets bijzonders....

Liefs Na Na
Ingezonden:  10 Sep 2012 18:45
Uittredingen ervaart iedereen op z'n eigen manier, al zullen bepaalde kenmerken zeer herkenbaar zijn voor velen.

De mogelijkheid om jezelf vrij te kunnen bewegen is heerlijk. Vliegen door de lucht en alle vrijheid eromheen. Uittreden, in de zin van geheel uit je lichaam moet je nooit zomaar forceren als je niet weet waarmee je bezig bent. Wanneer je gewoon vrijheid wilt, kun je mediteren. Op die manier kun je ook hogere levels bereiken en dezelfde vrijheid ervaren. Vliegen door beboste landschappen en zwemmen in de diepste oceanen. Oefening baart kunst, maar idd, het is een geweldig gevoel.
Ingezonden:  11 Sep 2012 07:32
Hoi Nyjama,

Weet jij hoe het kan dat ik mijn vriend soms dingen zie doen of horen zeggen wanneer het gevoel heb astraal te reizen of contact te hebben met energieen. Je hebt me al eens verteld dat mijn vriend een sterke geest heeft kan dat hier mee te maken hebben?

Liefs Na Na
Ingezonden:  11 Sep 2012 08:23
Hallo Na Na en Nyjama,

bedankt voor jullie reacties. Ik vind het zelf een heel wonderlijk gebeuren en nu vind ik het oo niet meer eng. Hoewel er toch wel rare dingen schijnen te kunnen gebeuren, als je de boeken van Monroe leest.
Het vliegen is echt geweldig, i khoop het nog eens mee te maken dat ik kan vliegen en iets zien tegelijk, nu was het alleen nog maar grijs.
Ik probeer het soms wel maar bewust uittreden lukt me gewoon echt niet. Misschien komt t nog, oefening baart kunst uiteindelijk .
Ingezonden:  11 Sep 2012 11:01
Quote:
Weet jij hoe het kan dat ik mijn vriend soms dingen zie doen of horen zeggen wanneer het gevoel heb astraal te reizen of contact te hebben met energieen. Je hebt me al eens verteld dat mijn vriend een sterke geest heeft kan dat hier mee te maken hebben?

Kan ook gewoon zijn dat je hem in zijn droom ziet, een sterke geest heeft hier ook invloed op
Ingezonden:  11 Sep 2012 11:07
Quote:
Kan ook gewoon zijn dat je hem in zijn droom ziet, een sterke geest heeft hier ook invloed op


Je bedoelt dat ik hem in ZIJN droom ziet. Haha, ja dat zeg je duh.

Ik bedoel... Er was dus een situatie dat mijn gids tegen me praatte en dat ik het niet goed kon verstaan en dat hij zei: Ze zei dit en dit en dit..
We hebben ook een situatie gehad dat hij tegen me zei toen ik iemand zag snachts: hij zegt dat een relatie geven en nemen is. De volgende dag begon ik hierover tegen hem en toen zei die dat hij daar de hele nacht aan gedacht had inderdaad.

In beide toestand is hij gewoon in slaap en weet hij niks van de communicatie af... En zo gebeuren er wel meer dingen..
Ingezonden:  11 Sep 2012 11:35
Hoest ook niet, als je slaapt vang je door verlaging van barrières rond je geest meer op maar zend je ook meer uit.
Ingezonden:  11 Sep 2012 19:57
Dus.... soms zie ik wat hij droomt/onbewust voelt ?!
Of hoe mag ik dit zien....
Ingezonden:  11 Sep 2012 22:44
Jullie staan met elkaar verbonden