»Gebruikersnaam: »Wachtwoord:   Gegevens onthouden? 
Paranormaal Forum / Spiritueel / Ervaringen / Rare dromen en gevoelens.
Ingezonden:  08 Sep 2012 10:39
Hallo allemaal,
Ik wordt al een tijdje lastig gevallen door rare gevoelens als ik met mijn telefoon en oortjes op mijn bed muziek ga luisteren, alsof mijn geest iets wil zeggen, als ik dan ga slapen krijg ik rare dromen....... als eerste droomde ik van het vriendje van mijn beste vriendin, ik droomde dat hij het ging uitmaken met als reden dat hij vel gelogen had en was vreemdgegaan, toen ik wakker werd zag ik een
zwartwitte flits. Overdag dagt ik het is maar een droom, mar die dag daarna kwam ze huilend naar me toe, haar vriendje had het uitgemaakt met als reden da hij was vreemdgegaad en had gelogen........ op dat moment kreeg ik een blackout, en dit was maar 1 van de 7 ker dat ik zoiets meemaakte, maar het is niet helemaal duidelijk........ ik vind het wel fijn dat ik zoiets heb, maar ik zou graag duidelijker willen, hoe krijg ik deze vrij vage dromen beter, en wie of wat kan hier achter zitten hoe krijg ik meer van deze dromen en minder vagen?????? Oh en sinds kort schrijf ik deze dromen ook op.
Ingezonden:  08 Sep 2012 14:56
Wat voor muziek luister jij, dit kan namelijk zeer sterk hierop van invloed zijn Vervolgens omdat je het vaker hebt en dezelfde muziek luistert zorgt dit ervoor dat je weer zulke dromen krijgt omdat je dit (onbewust) al zo verwacht.
Om zulke dromen te krijgen hoef je niet muziek te luisteren, doch het in het begin wel kan helpen bij het zelf te zien. Het beste wat je kan doen is trainen met lucide dromen, lees hier meer over in andere posts of google het (het is een vrij breed en algemeen onderwerp)
Ingezonden:  09 Sep 2012 09:49
Meestal luiter ik de muziek titanium en drive by vrij rustige muziek
Ingezonden:  09 Sep 2012 11:57
Doch als je naar de tekst kijkt gaat het wel om ruzie tussen partners.
Iets neutralere muziek is mogelijk beter. Denk hierbij aan rustige muziek zonder tekst. Dit kan keltisch, klassiek, piano of andere muziek zijn welke rust gevend is maar niet blij of verdrietig.
Aan de melodie kan je trouwens niet altijd de betekenis van de tekst ontdekken. Zo was vorig jaar een vrij vrolijk liedje vaak op de radio waar iemand heel blij aan het zingen was hoe hij met zijn uzi iedereen die hij niet mag neer knalt... "Rap das Armas" heette dat liedje dacht ik zo
Ingezonden:  10 Sep 2012 19:51
Maar worden dan mijn visioenen/rare dromen niet meer zo vaag, en kan ik dan precies zien wat er die dag dan te wachten staat, want ik heb ze nu wel maar erg vaag, en sommige delen kloppen nog niet.
Ingezonden:  10 Sep 2012 19:53
Ingezonden:  10 Sep 2012 22:45
Met name als je oefent met lucide dromen zal dat je helpen