»Gebruikersnaam: »Wachtwoord:   Gegevens onthouden? 
Paranormaal Forum / Spiritueel / Ervaringen / lichtbal/ flitsen stoppen of contact maken?
Ingezonden:  16 Sep 2012 11:30
hallo allemaal,

ik ben na de zoveelste ervaring gister in huis maar is gaan speuren op het internet en vond deze site en zou graag mijn verhaal willen delen en wellicht wat bruikbare adviezen krijgen;-)

als kind heb ik een aantal geestverschijningen gehad waardoor ik heel bang was geworden voor al het onverklaarbare. het was zo erg dat mijn moeder mij naar een spritueel goeroe bracht om mijn derde oog te helpen sluiten. het werkte want ik de verschijningen hielden op.

maar nu sinds eind december jl beginnen er weer dingen te gebeuren of dingen op me af te komen, eigenlijk denk ik door eigen toedoen. want jarenlang hield ik me ver weg van al het onverklaarbare  wegens die angsten van vroeger. echter, kwam er iemand op mijn pad rond die tijd die mijn interesse toch weer opgewekt had. in het kort begon ik met mediteren, me inlezen en verdiepen in de materie en gaandeweg sinds december veel aan gehad. met name het mediteren. toch aan de andere kant ook de angst die weer toenam aangezien ik sinds deze periode ook weer met enige regelmaat dingen zie. zo heb ik vaak lichtbollen of flitsen in mijn huis. soms overdag maar meestal in de avond. en ook al voelt het alsof het niet iets slechts is, toch maakt het me heel erg bang. want wat wil deze etniteit van mij? ik vraag dan of het weg wil gaan, wierook aan, verbeeld mezelf in een gouden ei, maar de angst maakt wel dat ik vele nachten niet echt goed slaap. sowieso met het licht aan. ik irriteer me aan mijn angst want ik heb het gevoel dat deze verschijning me iets wil doorgeven of zo. maar de angst maakt dat ik het niet durf aan te gaan. ik heb ook een vermoeden van wie het is.
verder krijg ik ook altijd een drukkend gevoel op mijn rechterslaap en zie op zulke momenten altijd een gouden lichtpuntje in mijn rechterooghoek. ik vraag me af of dit misschien iets is wat bij die entiteit hoort, of dat het wellicht een chakrapunt is of zo? weet iemand dat?

en dus ja verder, wat zou ik hieraan kunnen doen? want doordat dit soort dingen gebeuren durf ik dan vervolgens ook weer niet te mediteren terwijl het me wel onwijs helpt. maar het lijkt dat hoe meer ik me hiermee bezig ga houden, dit soort dingen ook erbij komen kijken. ik zou me graag willen kunnen afsluiten op momenten zoals in die avonden dat het komt. overdag vind ik het niet zo ang namelijk.

wat zouden jullie doen? want iets maakt me ook erg nieuwgierig naar die lichtflitsen.

fijn in ieder geval dat ik het even delen kan want er zijn maar weinig mensen in mn omgeving die hierin geloven.

groetjes saskia