Paranormaal Forum

Paranormaal Forum Nederland - Spiritueel Forum Nederland

»Gebruikersnaam: »Wachtwoord:   Gegevens onthouden? 
Ingezonden:  31 Okt 2012 18:54
Heeejj lieve FFom, heel fijn dat je weer terug bent !
Ingezonden:  02 Nov 2012 22:48
Je bent een introvert persoon, een persoon vol dromen die makkelijk zichzelf in gedachte kan kwijtraken. Een vriendelijk persoon, maar ook zacht van binnen. Een verlegen kant die zich terug trekt, niet graag confrontaties aangaat. Als iemand je beledigt wil je het liefst weg, je probeert ruzies te vermijden. Ik voel dat mensen je veel pijn hebben gedaan en dat je je vertrouwen in de meeste mensen bent kwijtgeraakt, misschien voorzichtiger geworden. Je zegt dat er veel gebeurt is het afgelopen half jaar maar ik heb het gevoel dat het eerder over een periode van 2 jaar of langer gaat, het hele opbouw process. De periode word nog een tijdje moeizaam, met up en downs. Je zult je sommige dagen fris voelen en sterk..maar helaas zal je op andere dagen willen terugkruipen. Met de tijd gaat het wat beter, en je voelt je energie langzaam terugkomen. Mijn advies, werk aan je zelfvertrouwen en ga van jezelf houden. Als je van jezelf houd zul je merken hoeveel beter dingen gaan.
Ingezonden:  04 Nov 2012 02:35
Bedankt Dovah

Het plaatje klopt helemaal.
Ik denk dat ik in het afgelopen twee jaar vooral veel zelfvertrouwen ben kwijtgeraakt, dat was toen op gebied van werk en school.
Opzich heb ik wel het idee dat ik van mezelf hou, maar misschien nog onbewust een blokade?
Ik zal proberen om aan mijn zelfvertrouwen te werken =)
Ingezonden:  25 Nov 2012 16:03
Je zou dit hele gesprek eens opnieuw moeten lezen, dan zal jou zelfs opvallen waar je hulp bij nodig hebt. Wat er zo fout loopt voor jou persoonlijk. Maak van jouw thuis eens een échte thuis. Eentje dat jóuw dat thuiskomen gevoel geeft. Eentje waar jij tot rust komt. Jij.
Ingezonden:  28 Nov 2012 02:15
Nvz

Ik heb geprobeerd het hele gesprek terug te lezen, maar ik merkte toch weer dat er weer wat boosheid naar boven kwam, kan nog niet alle antwoorden accepteren.
Ik weet wel enig zins dat ik hulp nodig heb om wat onverwerkte trouma's op te lossen en mijn gevoel en verstand weer bij elkaar te zetten, ben al bij de huisarts geweest voor lichaam gerichte therapie, maar als dat niet werkt weet ik het eigenlijk ook niet =(

Wat bedoel je precies met mijn thuis een echt thuis maken? =)

Bedankt
Ingezonden:  28 Nov 2012 11:46
Hoi FFOM,

Ik bedoel daarmee dat jij een plekje nodig hebt waar jij het gevoel hebt dat je alle pijn even kan loslaten en gewoon kan genieten en tot rust komen. Je hebt enorm veel bagage, veel pijn, onbegrip, je moet aldoor rekening houden met anderen, je voelt je vaak alleen,.. en dat is ook waarom je nog steeds boosheid voelt als je dit gesprek opnieuw leest. Niet alleen omwille van hoe je hier werd aangesproken maar het triggert veel meer dan dat. En jij leeft in een wereld waar heel veel van jou gevraagd wordt, en waar je constant moet vechten, dat maakt je moe en dat maakt dat je geen rust vind. En dat heb jij wel nodig.
Dus als jij een plekje creëert voor jezelf, waar jij alle druk even kan loslaten dan kan je ook beter om met moeilijke zaken. Je kan dit doen door je interieur aan te passen naar een plaatje dat een glimlach op je mond tovert en waar jij heel graag bent. En terwijl je dit doet onthoud je dat die plek jóuw plek wordt, en je laat daar zo weinig mogelijk negativiteit binnen. Je hebt echt dringend wat innerlijke rust nodig.

Begrijp je me een beetje?

Gr, nvz
Ingezonden:  28 Nov 2012 23:05
Erg bedankt, Nvz

Ik zal er aan denken en gebruik van maken, in iedergeval ben ik al heel erg blij dat ik mijn huis netjes heb weten te houden, dat was jaren een bende, daardoor voel ik me al een stuk beter hierzo =)