Paranormaal Forum

Paranormaal Forum Nederland - Spiritueel Forum Nederland

»Gebruikersnaam: »Wachtwoord:   Gegevens onthouden? 
Ingezonden:  12 Okt 2012 18:04
https://fbcdn-sphotos-c-a.akamaihd.net/hphotos-ak-snc7/579748_2360047618400_1113464333_n.jpg

Hallo

Zou het fijn vinden als iemand mijn foto wil lezen, er is veel gebeurd in dit afgelopen half jaar, wil graag weten of ik er weer grip op kan krijgen, alvast bedankt.

Liefs FFOM
Ingezonden:  13 Okt 2012 08:27
Ik ben geen ster in foto lezen maar weet zeker dat je weer grip op de zaken kan krijgen. Durf alleen wel om hulp te vragen en/of dit te ontvangen waar nodig. Leef naar hoe je zelf wilt leven, niet naar wat anderen van je verwachten, dat maakt je namelijk veel gelukkiger.
Maak ook alleen vrienden met mensen die je vrienden willen zijn, vrienden maken puur om erbij te horen zou je op den duur alleen maar zwaar komen te vallen.
Ouders kunnen soms heel lastig zijn, maar ze zien problemen puur door ervaring soms wel veel eerder aankomen dan jij dit ziet. Ze kunnen vast soms heel vermoeiend zijn, maar sla wat ze zeggen niet in de wind, je hoeft er niet naar te handelen maar denk er in elk geval wel even over na
Ingezonden:  13 Okt 2012 12:18
Je hebt veel wijsheid psylor =) Ik werk hier al aan, maar het zijn niet de problemen van dit moment, maar toch zie ik wel waarom deze situatie's naar boven zijn gekomen bij jou er zijn op dit moment problemen met mijn vrienden en ouders. Bedankt
Ingezonden:  13 Okt 2012 17:51
kan het kloppen dat je altijd gestalkt was door een jonge die om je geef maar jij niet om hem ?
is iets wat ik door krijg weet het niet zeker.
Ingezonden:  14 Okt 2012 18:12
Sleutelman

Ik moest even nadenken, maar nee er is geen jongen geweest die mij gekalkt heeft, zover ik weet dan haha.
Ingezonden:  15 Okt 2012 15:00
oh dacht ik maar je keek of je heel wat mee maakte
maar geeft niet ik dee in elk geval mijn best of je voelde je eenzaam
als je me wil leren kennen mag altijd
ik ben ook jong - 27 jaar maar ik zit er normaal nooit naast met me gave - of het komt dat je ergens voor blokkeert dat ik niet even mag weten.
Ingezonden:  15 Okt 2012 18:54
FFom

ik heb je foto al meerdere malen het afgelopen jaar gezien.
Kijk niet voor mij, maar ik wil je vragen wat de reden is dat je steeds maar je foto gelezen wilt hebben.
Kijk soms kunnen er dingen gezegt worden die kloppen en soms ook niet wil je doorgaan tot je foto helemaal naar jouw tevredenheid is gelezen.

Je moet wat vaster in je schoenen gaan staan want doordat je zo vaak (tenminste meer dan twee maal in een jaar )je foto laat lezen kan een ieder al zien dat je niet zeker van je zelf bent je bent zelfs heel onzeker.

Probeer nu eens wat meer zelf verzekerder te zijn want besef dat er aan elk mens iets mis is ook aan mij, Maar zoals jij bij mij overkomt lijkt het dat je bijna alles aan je zelf in twijfel trekt.

Kijk tevens kan ik je zeggen dat je met de tegenslagen die je nu mee maakt kunt leren omgaan, door ze niet steeds naar je zelf toe te trekken.Dat kun je dus leren om eerst en vooral eens van je zelf te leren houden.Het begin is er maar als iemand je ook maar iets aan het twijfelen brengt ga je daar in mee en zakt je eigenwaarde weer naar het nul punt. Werk eraan, geloof in je zelf.

groet medium de Witte Duif
Ingezonden:  15 Okt 2012 21:02
mooie woorden witte duif
maar ik probeer het maar gewoon. Ik ben geen held in foto lezen. Maar ik probeer het.
Ik zie een verlegen meisje. waar een geheim achter schuild.
En ik voel dat er iets met je moeder is. Een ruzie ofzo?
iniedergeval, probeer meer voor jezelf op te komen. Niet te verlegen zijn.
als mensen gemeen tegen jou zijn gewoon gemeen terug doen.
geloof me, dan gaat alles veel makkelijker.

Ik weet niet of alles goed is. Maar ik hoop dat ik je hiermee geholpen heb.
Mvg Magia
Ingezonden:  15 Okt 2012 22:10
margia: 'als mensen gemeen tegen je zijn gewoon terug doen, dan gaat alles veel makkelijker.'
Hmm ik wil niet al te veel kritiek uiten, maar behandel mensen zoals je zelf ook behandel wilt worden, oftewel wat je geef krijg je terug. Daarom bestaat er ook de wet van KARMA. alles komt bij je terug in 3fout, dus wees aardig tegen de mensen, ook als ze het niet naar jou toe zijn. Glimlach en de wereld lach terug. Betekend niet dat je geen grenzen mag stellen of over je heen moet laten lopen, maar dat is een ander verhaal.

Neem jezelf onderhanden FFom, zoals Witte Duif je al heeft verteld...Probeer meer in jezelf te staan. en te gaan aarden!Dat is heel belangrijk voor jou. Je kan hier uit komen, maar waar jij nu in zit is een  cycloon van negativiteit en verdriet die op dit moment om jou heen draait en jij blijft daar in hangen. Dit is niet goed voor jou maar ook niet voor jouw omgeving.

Je teveel zorgen maken over de weg die je moet gaan, maakt soms dat je vergeet te beginnen met lopen. En jij FFom, je moet nu echt beginnen met lopen.
Ingezonden:  15 Okt 2012 22:19
ps.bevestiging zoeken mag, maar het heeft geen zin om je foto steeds te laten lezen, want op dit moment sta je stil. Je bent uitgeblust om het zo maar even te zeggen. er komen veranderingen voor jou aan, maar je moet nu echt gaan lopen, anders waai je weg. Vraag engel Shanti om hulp. zij is de engel van vrede. Zij zal zorgen voor innerlijke rust, mits je er naar zal luisteren. Succes
Ingezonden:  16 Okt 2012 09:11
Tja nuchtermeisje. Zo te zien ben jij nog nooit egt gepest. De wereld is niet goed en aardig. En gemenen mensen houden egt niet op als je lief tegen hun gaat doen. Dan denken ze van o het maakt niet uit wat we doen ze helpt ons toch wel.
geloof me ik spreek uit ervaring. Ik werd zelf gepest. 2 jaar dee ik lief terug. 3e jaar was ik het zat en als ze me sloegen sloeg ik terug. En nu is het gepest grootendeels opgehouden. ik doe liefer ook niet gemeen. Maar soms moet het wel eens. Anders woord er over je heen gelopen.
Ingezonden:  16 Okt 2012 22:43
Ik schrik een beetje van het kritiek, maar ik denk dat ik hetzelfde zal denken als ik een derde was en mijn eigen verhaal zal lezen.

De waarheid is, dat ik een verleden heb waar ik met niemand over kan praten, niemand geloofd mij namelijk. de mensen om mij heen vanwege onwetens en hulpverleners vanwege hun vooroordelen. Daarom zoek ik mijn vlucht in spiritualiteit omdat daar mensen naar je kunnen kijken op gevoel in plaats van een oppervlakkige kijk uit hun eigen ervaringen die nooit gelijk met de mijne zouden zijn, maar nu zie ik toch dat het niet waar is.

De reden waarom ik nu mijn foto heb gepost is omdat mijn moeder kanker heeft en mijn zusje nooit meer hetzelfde zal zijn naar drie psychoses.

Ik zet mijn vragen hier want dit geloof ik, een ander zal een kaarsje branden of bidden, of naar een dokter gaan of alles bij hun familie/vrienden eruit gooien, ik ben hier niet omdat ik meer onzeker zou zijn dan andere, gewoon als iedereen moet ik wel ergens mijn vragen kwijt en voor mijn gevoel kan het alleen hier.

De witteduif: Je bent een goed medium maar geen goede psycholoog.

Magia: je hebt wel een goed beeld door gekregen en het advies wat je geeft daar ben ik al een paar maanden mee bezig, maak daarom op dit moment een verandering door.

Nuchtermeisje: Je advies is goed en dat weet ik omdat ik zo al drie jaar leef, maar toch bedankt.
Ingezonden:  16 Okt 2012 22:58
wat er van je moeder en je zusje ffrom.
wees sterk ok. beloof me dat. Be go!
Ik hoop dat je moeder ervan geneest
en je zusje zal toch ook wel weer normaal woorden ooit.
sorry ik heb niet zo een ervaring hiermee. Ik heb nog niet egt iemand gehad in mn familie met kanker. Dus heb er niet zo veel verstand van. Maar 1 ding weet in wel:  dont give up!
met vriendelijke groet magia
Ingezonden:  16 Okt 2012 23:27
Erg voor je van je gezin, maar nogmaals sta ik achter mijn advies, ik weet wat ik zeg, en dit is wat ik bij jou voel.  alleen al dat je bijv. witte duif en mij adviezen ziet als 'kritiek' bevestigd mijn vermoeden eigenlijk alleen nog maar meer over jou.

Daarnaast vind ik dat je nog heel erg moet groeien in jouw ontwikkeling. zelfs al zou witte duif jouw foto lezen, dan sta je er nog steeds NIET voor open. Je bent opzoek naar antwoorden die helaas niet de antwoorden zijn die je horen wilt. Dit komt mede doordat je wellicht heel erg onzeker bent, zelf zo onzeker dat je het zelf eigenlijk nog niet kan/wil beseffen.

misschien heel hard maar als jij al 3 jr zo leeft, dan heb je kennelijk nog langer de tijd nodig. even aarden of beter in jezelf te komen te staan is geen kwestie van een maand, dit proces duurt maanden, jaren. Vraag me af of je dit misschien op een verkeerde manier doet?. Hoe meer jij zekerder wordt hoe beter dit is voor jou, je zieke moeder en je zusje. En dan pas zal jij grip krijgen over deze nare situaties..

Overigens een beetje misplaatst om te zeggen dat witte duif geen goede psychologe is? volgens mij heeft zij dit nergens beweert dat zij er wel een is, en plak jij dit etiket op haar, ongevraagd nota bene! dus waarom haal je dit aan? besef wel dat mensen op jouw topic reageren om je te helpen. dat het antwoord jou dan niet aan staat, is jouw 'probleem'. Vind het een beetje onbeschoft als ik zo vrij mag zijn. Want als je openstaan om geholpen te worden, kunnen mensen je makkelijker bereiken, ook de doktoren, ook mediums.

Tot slot: zou ik op dit moment, er nu meer voor je moeder en zus zijn, en je eigen even naar de derde prioriteit verplaatsen.. voor hun is het namelijk ook niet makkelijk en zij hebben je steun hard nodig!

Succes!
Ingezonden:  17 Okt 2012 00:35
Nuchtermeisje

Ik ben gewoon eerlijk, dat vind ik belangrijk, ik zeg het ook als het niet klopt wat mensen zeggen en tegen jou heb ik dat niet eens gezegd, ik heb gezegd dat je advies goed is, alleen dat ik daar al werk van heb gemaakt.

Misschien zie jij het anders, maar dit laatste bericht vind ik niet leuk, ik vind het vooroordelen:
Je beweerd dat ik zo onzeker ben dat ik het niet eens besef, je beweerd dat ik niet open sta voor antwoorden omdat ik het beter zou weten? je beweerd dat ik nog niet ontwikkeld ben, je beweerd dat mijn levenswijze niet goed is en je beweerd nog eens dat ik mezelf voorop stel van mijn zusje en mijn moeder.
En dat betrek je op wat ik post op dit forum?
Er is een reden waarom mensen naar forum's gaan mijn reden is omdat ik dingen kan vertellen anoniem zodat ik een kant van mezelf kan laten zien die ik liever niet laat zien aan mijn vrienden en familie.
Dus je kan niet weten wie ik ben door simpelweg te lezen wat ik op het forum schrijf.
Ingezonden:  17 Okt 2012 01:13
Maar ik denk er nu toch maar aan om mij af te melden op dit forum, ik ben hier vijf jaar en als ik terug lees wat ik heb geschreven denk ik ook bij mezelf: wat heb ik geschreven? Maar ik weet dat het komt omdat ik groei, ik ben niet meer wie ik was toen ik 18 was of 20 of zelf 22. Ik dacht op dit forum dat er geen vooroordelen waren, maar toch pakken mensen mij op mijn woorden die helemaal niet zo bedoeld zijn, maar waarvan ik mij ook afvraag waarom het dan zo overkomt? Ik bedoel wat ik zeg daar zitten geen achterliggende redenen achter. "
Maar wat ik het ergste vind hier, is één van de zonde's van de mens: Je verheven voelen boven iemand, want dat voel ik, hierbij vooral van nuchtermeisje, je kan het blijkbaar niet hebben, je bent overtuigt dat je ongelofelijk wijs bent en als dat niet bevestigt woord ga je er nog een schepje bovenop doen.
Ingezonden:  17 Okt 2012 10:20
Nuchtermeisje,
ik heb wel een paar posts van je gelezen en die komen inderdaad niet altijd even aardig over.. Probeer negatiefe dingen op een wat positiefere manier te zeggen. En wat vaker de woorden meschien en ik denk te gebreuken. En eerst aardige dingen zeggen in een post en daarna pas de wat minder aardige. Dan lijken  je posts meestal al veel aardiger.

@ffrom please ga  niet weg ffrom. Het forum is niet leuk zonder jou. Niet iedereen heeft voorordelen. Ik in iedergeval niet
Blijf voor mij, asjeblieft
mvg magia
Ingezonden:  17 Okt 2012 11:43
Inderdaad FFROM, wat Magia zei, laat je niet weg jagen omdat iemand iets minder positief reageerd. In elk geval succes en probeer jezelf goed in balans te houden deze tijd
Ingezonden:  17 Okt 2012 12:51
Vervelend FFom als je je zo aangevallen en verdrietig er door voel, overigens is het maar net hoe de tekst opvat denk ik. want dat was niet mijn bedoeling natuurlijk, ik wilde je oprecht helpen hoor. Toch heel vervelend als je je door zoiets zal laten weg jagen, kan me niet voorstellen dat het komt door mijn tekst.. Maar succes met alles, ik zal je geen advies meer geven beloofd
Ingezonden:  17 Okt 2012 13:32
FFom kan ik jou een prive bericht sturen?ik wil je heel graag in contact brengen met iemand die jou kan helpen
Ingezonden:  17 Okt 2012 16:03
Ffrom gaat niet weg... Anders woord magia boos >:(
Ingezonden:  18 Okt 2012 00:53
Ik wil liever op een ander forum een nieuwe start maken en ik ga niet weg vanwege nuchtermeisje maar vanwege Witteduif die wil mij hier niet hebben en niet witteduif persoonlijk maar zo zal je altijd "fans" hebben als nuchtermeisje die doet wat een fan doet, dat is geen eerlijke mening.
Ingezonden:  18 Okt 2012 05:13
FFOM

Mag ik je vragen waar dat op slaat? Ik zal niet weten waarom ik je hier niet wil hebben.

Het is vrij voor een ieder en ik vind het raar dat je zegt weg tegaan voor mij.

Luister een ieder is hier op eigen wil en als ik je hier of iemand anders niet zou willen hebben is het aan mij of ik hier nog wil komen ja of nee.

Dus dit slaat echt nergens op maarja het is jou mening en die respecteer ik. Maar het zou jammer zijn.


gr medium de Wuitte Duif
Ingezonden:  18 Okt 2012 20:19
Wat ik voel door wat je zegt, is dat niemand mij hier serieus neemt, omdat ik zo onzeker over kom. wat heb ik er dan aan om hier te zijn? En ik vind het jammer dat de meeste mensen denken dat onzekere mensen niet serieus te nemen zijn, dat die alleen maar zijken om kleine dingen. Maar ze vergeten dat mensen onzeker zijn door onderliggende problemen.
Ingezonden:  18 Okt 2012 20:26
Eh sorry? mag ik even vragen waar het op slaat dat ik fan zou zijn van witte duif? sorry niet ten nadelen van jou maar ik vind het een beetje een rare reactie, en ergens kwets je mij daar nog al mee?! Alsof ik 1 niet oprecht en eerlijk ben en 2 dat ik hier zou zijn voor witte duif? Dat slaat echt nergens op.En niet om het een of ander maar ik kan gaf geen mening van uit mijzelf, maar ik gaf je goed bedoelde en eerlijke advies Die kan je ten harte aannemen of niet, maar nogmaals vind ik het heel raar dat je iemand bestempeld.. eerst witte duif als 'psychologe'  terwijl zij dit nergens beweert te zijn en jou 'gratis en voor niks' wilt helpen en nu mij als een of andere 'fan' van een medium?

Het klopt dat ik  bewondering voor witte duif heb, omdat het iemand is met een zuivere energie en heel veel wijsheid en kennis. die zelf mij onbewust ergens prikkelt om te geloven in dit alles. Ik zit hier voor mij eigen spirituele groei.

Jamnmer dat je gaat maar jou keuze. Ook jammer dat je mij beticht van het feit dat ik niet eerlijk ben of een fan zou zijn..
Ingezonden:  18 Okt 2012 20:34
Maar lieve FFom, er is niks mis met onzeker zijn. Iedereen is dat, welke leeftijd deze ook heeft. man of vrouw. Ik neem jou juist heel erg serieus. tuurlijk! Ik wil je alleen maar helpen,  anders zou ik niet op jouw topic reageren.

volgens mij willen heel veel mensen zo te lezen jou helpen, maar ik denk nog steeds dat je er niet helemaal voor openstaat omdat de antwoorden je niet aanstaan. Het is niet handig, om iemand 'geen goede psychologe' noemen, die jou aan t helpen is. Ik vind dat echt een beetje respectloos en dat is mijn mening.  ook door je uitspraak dat ik een fan zou zijn, en ik niet eerlijk ben, je hoef ook niks van mij aan te nemen maar, dan houd idd mij hulp op.

Ik wens je heel veel succes! Komt goed! Prettige avond.
Ingezonden:  18 Okt 2012 21:22
FFom
Quote:
Wat ik voel door wat je zegt, is dat niemand mij hier serieus neemt, omdat ik zo onzeker over kom.

Kijk ffom  wat ik je zei in de reading gaat er niet om wat andere er van willen denken het gaat er om dat jij er iets mee kunt.

Je weet als je me andere readings leest dat ik gewoon zeg wat ik door krijg of wat ik er van denk.
Je moet niet vergeten dat een ieder op een topic kan en mag reageren.

Zelf persoonlijk vind ik het jammer dat je vind dat andere doordat wat ik gezegt heb je niet serieus meer zouden nemen.
Luister doordat te denken zegt niets over jouw maar meer over de anderen want als ik daar op mag reageren als anderen dat zouden denken dan vind ik hen maar kortzichtig want ik ben van mening dat men pas mensen mag beoordelen naar eigen inzicht en niet op wat een ander zegt of doet.

Maar ik zal me wat jouw topics betreft terug trekken En pas reageren indien je zelf aan geeft hulp van mij te willen.

Ik vind het jammer want ik reikte je alleen maar een hand.
Even goede vrienden ik ben niet boos of teleurgesteld ik vind het alleen maar jammer voor jou zelf, want wie weet had je wel wat aan mijn advies. En had ik verder met je in gesprek kunnen gaan.

Jammer!!!!

Ik wens je hier toch een hele fijne tijd toe en ik hoop dat anderen je kunnen helpen, maar ga niet weg voor wie dan ook dat zal je pas moeten doen als je het zelf echt wilt en dat wil je op dit moment niet.
Maar zoals gezegd laat ik je met rust, ik hoop dat dat je over de streef trekt om hier te blijven en je daardoor fijner in je vel kunt gaan voelen.

en wat deze tekst betreft
Quote:
Maar ze vergeten dat mensen onzeker zijn door onderliggende problemen.
geloof me uit de grond van mijn hart dat weet ik wel en dat zeg ik omdat mijn onzekerheid die ik ooit had daar ook vandaan kwam.

een knuffel voor jou.

medium de Witte Duif
Ingezonden:  18 Okt 2012 21:26
FFom

Deze site bedoelde ik, ik denk dat zij jou heel goed kunnen helpen!

www.aurelia-consulten.nl

succes ermee!
Ingezonden:  31 Okt 2012 00:04
Eigenlijk wilde ik toch wel sorry zeggen, ik ben heel koppig gemeen blijven doen terwijl dit laatste topic mij wel veel geholpen heeft.

Ik was met een arbeidsdeskundige begonnen met een regressie techniek, waarbij je door gevoel te versterken, terug zou kunnen halen waardoor bv een trauma is ontstaan, maar ik kon dat niet terug halen omdat mijn gevoel en verstand nogal uit elkaar lag en dat is ook mijn probleem nu.

Door het topic terug te lezen zag ik wel in dat de dingen die gezegd zijn helemaal niet zo gemeen waren bedoeld, maar ik las het blijkbaar zo en besefte mij ook dat ik dit zelfde probleem heb tussen mijn vrienden en familie, ik hoor vaak mensen zeggen dat ze alleen woude helpen en dat ze niet begrijpen waarom ik boos word, maar ik word niet alleen boos ik zeg ook dingen om andere nog eens te kwetsen.

En door dat te beseffen werd ik weer heel kwaad op mezelf, vroeg mij echt af waarom ik zo raar doe tegen mensen en begreep toen ook wel waarom mensen mij dan ook niet serieus nemen en daardoor ging ik mezelf zowat haten.
Maar door die gevoelens kwam wel ineens in mij op waarom ik zo ben door welk trauma dat komt en nu dat te weten kan ik voortaan normaler reageren op mensen zowel op forum als in het echt.

Dus eigenlijk moet ik nuchtermeisje en witteduif bedanken, dank jullie wel en sorry voor de dingen die ik zei om bewust te kwetsen
Ingezonden:  31 Okt 2012 15:59
FFom
http://www.mediumdewitteduif.nl/dl/up/b67f93c46421a18da80563800b74b088.jpg

Fijn dat je terug bent.

groet medium de Witte Duif