Paranormaal Forum

Paranormaal Forum Nederland - Spiritueel Forum Nederland

»Gebruikersnaam: »Wachtwoord:   Gegevens onthouden? 
Paranormaal Forum / Paranormaal Algemeen / Gezellig Kletsen / medium en derek ogilvie
Ingezonden:  11 Feb 2013 01:18
Nog even over Derek. Ron en ik vinden hem toch wel bijzonder. Ron is 14 december overleden, hij had Derek nog graag een brief geschreven om via hem te communiceren met mij. Nu ga ik 17 maart naar Derek in Roermond. Vrienden hebben een kaartje voor me geregeld. Ik moet eerlijk bekennen, dat ik er toch wel naar uitzie.
Ik begrijp de twijfel van mensen wel, maar buiten dat hij veel verdient met de readings, betaald hij daar een hoge prijs voor terug.
Door het mediacircus eromheen, want  mediabazen verwachten kijkcijfers, loop je meer het risico dat je gaven in twijfel worden getrokken.
Een medium is ook een mens, en kan er met doorkrijgen van informatie ook wel eens naast zitten, de prijs die je met bekendheid betaald, is dat men hoge verwachtingen van je heeft, en als je er dan naast zit?, tja, dan twijfelen mensen ook eerder aan je.
Ik laat het in ieder geval op me afkomen, en zie het als een ervaring.
Ook dit forum is voor mij een bijzondere ervaring, het is leerzaam andermans ervaringen te lezen, informatie te delen, maar ook om te oefenen, je ervaringen beter te vertalen.
Je kunt reageren op onderwerpen die voor mij gewoon voelen, gewoon zijn, maar waarin mijn omgeving mij niet Iran volgen, dat is een fijn gevoel.
Liefs, marietje
Ingezonden:  07 Mrt 2013 16:50
Derek Ogelvie is nep.
Hij bestaat wel echt maar wat ik bedoel is dat Derek ogelvie maar wat uit zijn nek kletst. Er was op televisie dat er een vrouw was die een opa had zei ging toen na een reading toe van derek ogelvie en derek zie vanalles terwijl eigenlijk die opa van haar nog leefte en Derek viel voledig door de mand.
Ingezonden:  07 Mrt 2013 16:54   Laatst gewijzigd door: kimgrotenx
Derek kan zich heel goed inleven in iemand dus vandaar dat hij vanalles kan zeggen daarover ik zal het filmpje zo even proberen te sturen hier is ie dan: http://www.youtube.com/watch?v=ZcwWn4Kd43Q
Ingezonden:  07 Mrt 2013 17:02   Laatst gewijzigd door: Roosmarie
Zij had maar 1 opa...

maar je kan pas over hem oordelen als je zelf een ervaring met hem hebt.

Een vriendin van mij die dingen ziet, zag dezelfde dingen dan hij toen ze hem bezocht. Dus dan zou zij ook nep zijn??

Maar er zal altijd gezegd worden van mensen die meer ervaren dat ze nep zijn. Zegt meer over de mensen zelf, dan de persoon waar ze over spreken.
Ingezonden:  07 Mrt 2013 17:13   Laatst gewijzigd door: de witte duif
Kimgrotenx

Zelf denk ik niet dat derek nep is, zeer zeker niet.
Zelf heb ik hem ontmoet en mijn kennismaking met hem verliep zeer positief, maar dat even ter zijde.

Voor wat je beeld van hem kan ik alleen maar praten zo als ik het ervaar. Vaak wordt je als je eenmaal groot gaat, geleeft je zult aan een bepaald verwachtings pratoon moeten voldoen.
Of je zult bij jezelf moeten blijven en niet met de stroom mee moeten gaan. Maar dat zijn keuzes die men moet maken.En of hij de juiste heeft gemaakt daar zal hij zelf achter moeten komen voor zich zelf.

Kijk en ook Derek is gelukkig maar een mens en zal ook net als ieder ander mens weleens zijn slechtere dagen hebben. Wie hield nou wie voor de gek kun je je ook af vragen.

dus ik ben het niet eens met je , maar ik vind wel dat het goed is dat je voor je mening uitkomt.

groet medium de witte duif
Ingezonden:  07 Mrt 2013 23:07
Kimgrotenx,
Ik denk dat Derek echt wel gaven heeft, vergeet echter niet dat als je in de picture staat er altijd mensen zijn die op je letten.
Ook hij kan er eens naast zitten, heel menselijk.
Mijn partner is onlangs overleden in mijn armen dmv euthanasie, hij wou graag een brief naar Derek schrijven om een reading te regelen voor mij, dit is echter niet meer gelukt.
Dankzij een uitnodiging van vrienden kan ik de 17 e erbij zijn in Roermond, ik zal zien wat er komt of hoe ik het ervaar.
Voor mij voelt het goed.
Ingezonden:  08 Mrt 2013 18:45   Laatst gewijzigd door: kimgrotenx
ja okee misschien zou hij idd wel paranormaal zijn en gaves hebben alleen als ik dat filmpje zie dan denk ik eigenlijk dat hij er ook wel wat bij verzint.
maar dat is dan wat ik denk
Ingezonden:  27 Mrt 2013 22:40
gili geeft een sjouw.hij is een ilusionist.hij gelooft niet in het leven na de dood.
Ingezonden:  31 Mrt 2013 07:14
kan alleen maar dit zeggen: laat je niet gek maken het is allemaal echt
Ingezonden:  31 Mrt 2013 07:16
Kim... het maakt niet uit of iemand leeft of niet meer leeft, je kan iemand altijd lezen.... dus zou niet zo zeker van je zaak zijn... groetjes NRG
Ingezonden:  31 Mrt 2013 11:11
Hallo,
ik ben 17 mrt naar Derek geweest. Ik vond het een bijzondere ervaring. Naar mijn mening heeft hij zeker gaven.
Komt er show bij kijken?
Ja, RTL sponsort zijn readings, zij verwachten daar iets van Derek. Ook de mensen die komen hebben hoge verwachtingen, jammer, het zorgt bij binnenlopen eigenlijk al voor de teleurstelling bij het gaan.
Veel van deze mensen zijn niet gericht op de reading en de boodschappen die er voor eenieder in kunnen zitten, maar gericht op het feit of de antwoorden/aanwijzingen van Derek kloppen.
Men maakt foto's van zijn foto, klappen bij ieder antwoord waar een "ja" op komt en fluisteren dan hoe geweldig hij is, maar men heeft niet door dat in het verhaal van de ontvanger van de boodschap misschien wel de mooiste informatie zit
Ieder mens heeft zijn verhaal, zijn ervaringen, ontstaan uit keuzes. In moeilijke stukken kunnen we hulp vragen, b.v. Aan onze overleden dierbaren, de antwoorden kunnen komen via Derek of via een andere weg, maar uiteindelijk maak je zelf je keuzes in het leven, en mag je niemand verantwoordelijk stellen daarvoor.
Na een keuze is er altijd weer een keuze, ook een verantwoording, maar je mag altijd kiezen voor geluk.
Liefs, marie-jose