Paranormaal Forum

Paranormaal Forum Nederland - Spiritueel Forum Nederland

»Gebruikersnaam: »Wachtwoord:   Gegevens onthouden? 
Paranormaal Forum / Paranormaal Algemeen / Gezellig Kletsen / medium en derek ogilvie
Ingezonden:  12 Okt 2012 18:33
wat is het verschil tussen deze twee mensen, want doet Derek niet aan old reading? Kun je niet beter een  bellen zodat zij jou niet kan zien en het een betere reading is?
Ingezonden:  12 Okt 2012 19:07
Mentalist Gili over het paranormale

http://www.youtube.com/watch?feature=endscree ...
Ingezonden:  12 Okt 2012 20:40
Een vriendin van mij is een keer bij derek geweest en heeft dezelfde spirits waargenomen die hij zag.
Het is zo gemakkelijk om te zeggen dat je aan coldreading doet...
Ik kan geloven dat mensen dat ook over mij kunnen zeggen. Echter voelen hun weer niet de pijnen van andere mensen bij zich, die ik wel waarneem.
Ga gewoon je eigen mening hierin volgen, hoor verhalen aan, en trek je eigen conclusie...
Ingezonden:  12 Okt 2012 21:38
ik vind het moeilijk om te geloven ik blijf hier en daar onderzoek doen, veel luisteren en kijken. en wie weet overtuigd het me wel alleen denk ik dat derek wel nep is, hij doet het voor het geld en faam als je het doet moet je het doen vanuit pure hulp en liefde.
Ingezonden:  12 Okt 2012 21:47   Laatst gewijzigd door: de witte duif
Quote:
ik vind het moeilijk om te geloven ik blijf hier en daar onderzoek doen, veel luisteren en kijken. en wie weet overtuigd het me wel  alleen denk ik dat derek wel nep is, hij doet het voor het geld en faam als je het doet moet je het doen vanuit pure hulp en liefde.


Nuchtermeisje

ik kan alleen maar mijn versie vertellen, zelf heb ik Derek wel hoog zitten en waarom zou men er geen geld voor mogen vragen.

Kijk ik vroeg in eerste instantie ook geen geld maar als het paranormale tenminste de vraag naar je hulp je zo op slokt dat je er snipperdagen voor moet afgeven en er zelfs je hele tijd in moet steken dat je je eigen betaalde baan voor een grootdeel moet op zeggen omdat je uit liefde mensen wilt blijven helpen dan mag je er dus volgens jou geen geld voor vragen.
Mag ik je dan vragen wie mijn vaste lasten gaat betalen of mijn eten.

Dit alles is een keuze die ik uit liefde heb moeten maken. Ik kan er niets aan doen dat de wereld alleen maar om geld draait want ook mijn huur moet ik met euro's voldoen. En ik draag er netjes de btw voor af dus ik doe niets verkeerd ik had geen andere keus of ik moest het liefste wat ik deed laten en dat was het helpen van mensen uit liefde en met liefde.

gr medium de Witte Duif
Ingezonden:  13 Okt 2012 07:23
Ik doe het nu nog gratis, maar wil er wel ooit mijn werk van maken.
Alleen zal ik het niet zo bont maken dat ik 80 euro voor een consult van een uurtje ga vragen.
ik wil dan voor ieedereen betaalbaar zijn en blijven.
Ingezonden:  13 Okt 2012 08:22
Ik steek er alleen de tijd in die ik kan missen, hierdoor kan ik het gratis op het forum blijven doen. Ik bezoek ook geen mensen, deels omdat ik het anoniem wil houden maar ook deels omdat dat weer kosten en zeer veel vrije tijd met zit mee brengt.
Ik snap wel dat je denkt dat hij nep is puur omdat hij er zoveel geld aan verdient. Dat heb ik ook wel op zich, geld brengt namelijk veel corruptie met zich mee. Ik heb dus helaas ook al te vaak gezien dat het bij sommige pure nep is. Zelfs mediums die bijna tegen elk persoon aan de telefoon wel weer hetzelfde riedeltje zeggen. Je moet er dus helaas wel de rotte appels uit vissen.
Dankzij forums als deze kan bijvoorbeeld "de witte duif medium" wel aantonen dat wat zij doet geen nep is. Vindt het ook zeer goed om te zien dat zij ook nog steeds gratis advies geeft. Hopelijk blijft ze dat ook altijd doen. Als is het puur om de mensen die het consult niet kunnen betalen.
Ingezonden:  13 Okt 2012 14:05
Ik ben nog te jong om er mn beroep van te maken ofzo
ben pas 14. Meschien later. ik weet niet of je er van rond kan komen?
mvg Magia
Ingezonden:  13 Okt 2012 14:23
witte duif
ik snap je punt, alleen het verschil is dat jij je bescheiden opstelt en je doet zeer veel voor de mensen hier op het forum wat keer  op keer tot op de details klopt, je compenseert doormiddel van jouw  'werk' hier gratis.  Dat is inderdaad uit liefde, en dat siert je als mens en ik vind je geloofwaardig omdat je de zaken niet gokt maar echt dingen kan benoemen tot de kleine details. Heel bijzonder. daarnaast vind ik je niet alleen heel vriendelijk overkomen, maar soms ook best duidelijk tegen mensen om ze te helpen. dat is iets wat ik dus geloofwaardig acht, niet alleen maar zeggen wat de ander horen wilt.
In tegenstelling tot Derek.Derek verdiend naar mijn weten echt miljoenen.en loop met zijn gave te koop. Het is een entertainer. Ook hoe hij opkomt bij zijn shows is schaamteloos.
Ik ben geen leek, maar nuchter en weet dat te koop lopen met je gave uit den boze is, daarnaast gezwets ook.


Rosamarie, Er zijn mediums die 80 euro vragen om een foto te lezen of 150 euro voor een healing, ik kan over tarieven, niet overoordelen maar vind dat best veel geld. uiteraard moet je ook geld verdienen en dat is ook meer dan logisch.Maar helaas zijn vaak de duurdere mediums de gene die bedriegen.. Het is te ernstig als je dat doet en zo geld kan verdiend over dode en zwakke, labielen al dan niet nieuwschierige mensen.Ik kan me niet voorstellen dat je dan uit liefde werkt

Psylor
Dat bedoel ik dus, Derek wordt naar mijn mening gevoed door de mensen, zijn klanten, daardoor groeit hij in zijn kunnen waardoor hij eigenlijk steeds meer geloofd in zijn gave en meer geld kan vragen. Als een geest communiceert, doet die gene dat huiver en duidelijk en niet, door een spel, door dus te zeggen, ja ik ben iets met een P. en met een B. Het lijkt op Pieter en vervolgens is het Bert.. Dat is best wel merkwaardig. en wat zegt hij nu eigenlijk allemaal in zn consult, ik vind eigenlijk dat hij niks zegt, maar zjn klanten en hij daar slim op in haakt en veel raad.


Alhoewel ik denk dat er wel mensen zijn met bepaalde gaves zoals bijv jullie Alleen is het geen houvast voor mensen? En we leven in een tijd dat iedereen een gave wil hebben, laten we wel wezen.

Hoe kijken jullie aan tegen het geplaatste filmpje?
Ingezonden:  13 Okt 2012 14:40
http://www.youtube.com/watch?v=dyXzaE0mVVg&am ...
Ingezonden:  13 Okt 2012 14:59
ik heb de helf gezien. En wat hij zegt over die dingen van mentalistme is inderdaad waar. Mentalistme is niet egt. En wat derik ogelvie en die vrouw doen is ook niet egt. Dat zijn manieren van praten. Maar de dingen die witte duif roosmarie psylor en ik doen zijn wel waar. Er bestaat wel degelijk een 6e zintuig. Want bijvoorbeeld het fotolezen van witte duif kan je niet verklaaren. Dat kan je niet nadoen met een truc. en de hulp die psylor en roosmarie geven. en de dingen die ze zeggen kunnen ze ook niet weten. dat is niet te verklaren. En ga jij maar een manier vinden om een doode plant weer levend te maken via energiesturen. Dat kan je allemaal niet doen met trucen.
Er zit een verschil tussen mensen op tv en mensen die het egt hebben en die het uit liefde doen niet voor het geld. Mensen die het egt hebben hebben een 6e zintuig gekregen. Om het te gebreuken uit liefde. Om andere mensen t helpen. En mensen op tv willen alleen het geld. terwijl ze helemaal geen gave hebben. Ze zorgen er alleen voor dat mensen de egte paranormale minder gaan geloven. En die zich dan weer meer moeten bewijzen dat de dan na een tijdje niet meer kunnen. En dan zijn ze opeens nep.

dit is mijn mening hierover
mvg magia
Ingezonden:  15 Okt 2012 20:10
Ik weet trouwens ook niet de redenen van mensen die meer geld vragen dan ik voor in de toekomst in planning heb. Misschien is het wel een hele gegronde reden, dat het kwartje dan valt.

En Magia, dank je voor je lieve woorden!
Ingezonden:  15 Okt 2012 20:53
Ingezonden:  15 Okt 2012 23:42
Het is inderdaad een beetje jammer dat ze de TV opzoeken. TV draait (bijna) puur op entertainment, geld en spektakel. Hiermee doel ik dan niet alleen op van die "paranormale" figuren, maar ook op b.v. het journaal (positief nieuws verkoopt niet), wie trouwt mijn zoon (mensen publiekelijk voor schut zetten) en nog ergere shows als deze. (met als top punt van domme tv als "ow ow gerso" en "my sweet sixteen"...)

Ik snap dat als je er je werk van maakt je een vergoeding voor je tijd vraagt, maar ga er a.u.b. niet de tv mee op. Het is om mensen te helpen niet om grote groepen mensen te vermaken. Als je goed bent verspreid het woord vanzelf wel, doch je mag hopen niet te ver, want dan moet je mensen gaan afwijzen wat ook niet leuk is.
Ingezonden:  15 Okt 2012 23:57
Dit filmpje is btw ook wel mooi.
Ingezonden:  16 Okt 2012 01:47   Laatst gewijzigd door: nuchtermeisje
Ik blijf er bij, dat elke reading hier op het forum voor elk  willekeurig persoon geplaatst kan worden. en het mooie ervan is dat die mensen allemaal zich zelf er in herkennen. je gaat er in geloven en er dus naar leven. vervolgens komt het uit zo geheten self fulfilling prophecy t is allemaal in the brain. neemt niet weg dat het iets mooi is, maar laten we wel nuchter blijven.
Ingezonden:  16 Okt 2012 06:24
Nee, niet als er specifieke dingen naar voren komen.
Als er overledenen worden gezien, die je niet kent, maar wel kan omschrijven, en die ander ze wel kan herkennen.
Pijnen die ik voel van mensen... knap dat dat ook algemeen geldt...
Knap dan dat ik dieren kan doorkrijgen waarvan geen foto is, waarbij ik het dier kan beschrijven (dus niet standaard, hond, kat etc)

Daarnaast heb ik zelf ervaren dat mensen echt niet altijd ernaar gaan leven hoor. Ik heb zelf ook voorspellingen gehad die gewoon niet klopten, en waar ik niks mee kon.
Ingezonden:  16 Okt 2012 09:45
Ik ben er ook zeer nuchter in NuchterMeisje, misschien komt dit doordat ik als chemisch ingenieur werkzaam ben in veel wetenschappelijke cases. Er zijn gewoon dingen die ik zo kan zeggen puur vanuit een psychologisch oogpunt, echter heb ik ook genoeg mee gemaakt dat ik weet dat er wel degelijk meer is.
Al met al zal het mij een rot zorg zijn of adviezen voor meerdere mensen toepasbaar zijn of niet. Hoop het wel eigenlijk, want denk help ik meer mensen in 1 topic. Dat is namelijk de uitgang van dit forum, we willen zo goed mogelijk mensen te helpen.
Ingezonden:  16 Okt 2012 13:26
mooi uitgangspunt Pslor! Ik wil mensen ook helpen, maar wel op een nuchtere kijk.

Roosmarie, en daar sla je de spijker op zijn kop, weinig mediums kunnen met specifieke zaken naar voren komen. Moet benadrukken dat er heus wel meer is, maar helaas zijn er echt niet zoveel mediums die echt kunnen wat ze zeggen als ze zich voordoen.
Ingezonden:  16 Okt 2012 15:15
tja ben dr mee eens. Maar ik vind het nogsteets jammer dat mensen die zich voordoen als medium maar er niks van kunnen erzijn. Want daardoor krijgen de mensen een slecht beeld van het paranormaale. Terwijl er wel heel veel dingen egt zijn! ik vind dat gewoon zonde. Mensen weten niet wat ze missen
Ingezonden:  16 Okt 2012 16:02
er zullen altijd rotte appels zijn, welk beroep je ook neemt...
Ingezonden:  16 Okt 2012 17:46   Laatst gewijzigd door: de witte duif
Nuchtermeisje ik begrijp je standpunt.
Kijk zelf (ondanks mijn gave) ben ik een nuchter persoon en ik zeg altijd als iemand me zou zeggen dat hij een gouden olifant heeft dan zou ik die olifant ook eerst willen zien.

Dus mijn motto is en dan spreek ik voor me zelf laat mensen het maar zelf ervaren, soms kom ik ook bij mensen ( tijdens een consult ) die heel skeptisch zijn, als men dan over een overledenen vragen stelt dan beantwoord ik hun vragen.
Alleen door specifieke herkenningen door te geven die alleen hen en de overledenen kunnen weten.

Dus mijn motto is mensen mogen nuchter en skeptisch zijn maar als men mijn hulp in roept dan is het aan mij om ze te overtuigen, en dat doe ik dan door middel van het contact leggen met genezijde door ze door te geven wat die overledenen nog wil zeggen wat ik niet kan weten als vreemde.Zelf ben ik dan ook geneigd om me 150% tegeven omdat ik niet bij de rotte appels wil horen. ( Want dat is een struikelblok van me ik wil me bewijzen omdat ik achter de dingen sta die ik doe.)

En ik kan je zeggen dat het in de meeste gevallen ook werkt want de mond op mond reclame doet zijn werk.Ik reis door heel nederland om consulten bij mensen thuis te geven.

Maar nogmaals ik begrijp je skeptische kijk.Ik zeg altijd maar zo, mensen hoeven me niet te geloven als ik maar weet dat wat ik doe zuiver is en dat ik er achter kan staan en wat de buiten wereld er ook van vind of denkt als ik me in de spiegel maar recht kan blijven aan kijken.
Kijk in al mijn belevingen, als ik maar weet dat die echt zijn, dat ik er achter sta.

Nogmaals ik val je niet aan want ik begrijp je zelfs.


Maar ik zou zeggen probeer het eens uit en plaats een foto van je zelf wie weet is er een kans dat je overtuigd raakt en je misschien er toch meer in wilt verdiepen je bent immers niet voor niets hier op deze site terecht gekomen.

groet

medium de Witte Duif
Ingezonden:  16 Okt 2012 23:58
Witte duif:
Fijn dat je mij standpunt begrijp, Dank voor je bericht ik heb jou heel hoog zitten, jij bent een van de reden dat ik wel geloof dat er mensen zijn met gaves, alleen al jou onopvallendheid, en heldere kijk, eerlijke dingen die je zegt en vooral omdat je niet zegt wat de mensen horen wil. Ik vind je een heel zuiver persoon met een hele positieve energie.lees mijn begin post even zou ik zeggen EN dat is een compliment want ik ben heel nuchter en skeptich als ik naar readings kijk.
En wie weet plaats ik eens een foto van mijzelf. tot die tijd blijf ik lekker anoniem rondneuzen hier op het forum, want ik sta er voor open.
Ingezonden:  08 Nov 2012 00:06
de readings van Derek ga ik steeds meer het idee krijgen dat het door gestoken kaart is,
hij verdient immers een god vermogen aan,
wat mij is opgevallen dat hij altijd zegt dat tegen de nabestaande, dat hij dierbare van hun houdt,
vind ik,raar, Je weet dat je dat je dierbare is overleden van je houdt,En niet vergeten dat de mensen brieven schrijven, over en hoe en wat, dus hij kent het verhaal.
Bij Char vind ik helemaal zwendel,
ze begint hele alfabet  op te zeggen en heel  toevallig komt ze  bij een letter aan of het misschien  de voorletter is van de persoon.

Bij de zesde zintuig heb ik meer mee, omdat ik daar ook regelmatig iets ziet,
en wat ik ook heb ervaren.

Ik train met de honden in deBernisse,
Zo jaren geleden, ik moest trainen bij de Brielse maas(meeer),
en ik moest even een dummy in de struiken neer leggen.
en ik zie een stuk grond, ik vond het gegraven eruit zag,ik weet niet hoe ik het uitmoet uitleggen,
het voelde raar, ik kon er niet over lopen, iets hield mij tegen.kreeg ook een vreemd gevoel bij, ik kon het niet verklaren
dus ik liep er langs die plek.
Zo was er een uitzending, bij de zesde zintuig,
ik kijk er graag erna,, zo die aflevering.
Hij was  dus bij de brielse maas(meer), en op de plek was ik ook toen was, ze kwamen uit bij de plek , waar ik paar jaar geleden ook was. dezelfde gegraven plek,bleek dus een jonge jongen vermoord te zijn, uit die buurt,.door paar van die jonge jongens en daar begraven

ik kreeg het thuis, de kippevel.
Ingezonden:  08 Nov 2012 10:52
Een vriendin die ook dingen voelt, voelde precies dezelfde dingen als Derek. En echt niet iedereen schrijft brieven.
Ingezonden:  07 Feb 2013 09:02
als je iets doet doe het uit liefde we komen uit liefde we zijn liefde we leven uit liefde we helpen en geven uit liefde. laat liefde in onze harten groeien dan zal geluk in ons leven vloeien. liefde en licht is ons bron.vergeet niet vanwaar je komt
Ingezonden:  07 Feb 2013 11:46
Ik vind het niet zozeer jammer dat ze de televisie opzoeken, maar meer dat de televisie zich bijna alleen richt op entertainment. Ik zou ook wel anderen willen laten ervaren wat ik weet (natuurlijk wel zonder over de normen en waarden/geloof van anderen heen te walsen). Dat ik hier te schijterig voor ben, dat is ten tweede. Daarom help ik mensen op kleine schaal met de vrije tijd die ik kan missen.

Ik ben het er overigens niet mee eens dat je er helemaal geen geld voor mag vragen. Op het moment doe ik dat niet, omdat ik het kleinschalig houd, maar zelfs dan merk je hoeveel tijd en energie erin gaat zitten. Mensen die het groter aanpakken moeten toch hun vaste lasten kunnen betalen. Ik zeg niet dat ze boven de Balkenende norm moeten zitten, maar een kleine vergoeding kan ik goed begrijpen.
Ingezonden:  07 Feb 2013 11:48
Derek zier naar mijn idee wel dingen. Ik keen een keer op tv mee en zag aan de begin van zijn sessie al een meisje op een trap staan (ja dat zag ik vreemd genoeg alleen al toen ik keek naar die herhaling, energie blijft hangen ofzo). In ieder geval kwam zij later ook aan bod, dus ja hij ziet wel dingen, maar ik kan niet voor hem spreken wat hij allemaal kan en of er ook trucs tussen zitten. In ieder geval heeft het wel een hoog entertainment gehalte en ik laat het in het midden wat Dereks intenties zijn.
Ingezonden:  07 Feb 2013 14:00
Alles is energie, en iemand die een healing/reading wil,, vraagt dus energie. Geld is ook een vorm van energie.
En als mensen moeite hebben om ervoor te betalen, dan zoeken ze maar een ander.
En voor mensen met een kleine portemonee, zijn er ook goede mediums te vinden.

Helaas kan ik niet met alleen energie de rekeningen betalen, dus waarom niet een vergoeding vragen als wederdienst? De loodgieter vraagt ook geld, de winkelier ook, dus wat is het verschil?
Ingezonden:  11 Feb 2013 00:33
Hallo allemaal,
Mijn mening is dat ieder zijn keuze maakt wat betreft de waarde van zijn hulp. Help je mensen af en toe met je gave, is het je werk, doe je het aan huis of heb je een praktijk.  Vergoedt de zorgverzekering kosten? Het is afhankelijk van persoonlijke factoren wat je vraagt voor je gave.
Zo is het ook de keus van degene die hulp vraagt, wat het ze waard is.
Zo ken ik ook mediums die geld vragen, maar die mensen die het niet kunnen betalen en de hulp echt nodig hebben,  toch belangeloos helpen en dat is goed zo!.
Dit forum is daar ook het bewijs van, je kunt gratis hulp krijgen van goede mediums, die er normaal hun onkosten om te leven van betalen, zij doen dit met liefde!
Ik heb geleerd dat je, wanneer je thuis werkt, in ieder geval de tijd die je investeert mag laten betalen.
Het is in ons land helaas zo, dat als je iets gratis doet, je het risico loopt dat je aan 24 uur per dag niet meer genoeg hebt.
Vaak als je iets gratis doet, hebben mensen de neiging om te denken "ach, we zien wel of het helpt", ze proberen!, maar je kunt je afvragen, of ze zich dan wel echt inzetten voor een oplossing, of dat ze die bij jouw laten liggen, en dat is, in mijn ogen, niet de bedoeling.
We krijgen boodschappen door, zodat zij verder kunnen met hun persoonlijke groei.
Dus is een vergoeding ok.
Als je hulp wilt geldt, " het is jezelf toch wel iets waard om te groeien, eigenwaarde!,l"
Voor ons geldt, zuiver en vanuit ons hart
Veel liefs, marietje