»Gebruikersnaam: »Wachtwoord:   Gegevens onthouden? 
Ingezonden:  21 Okt 2012 00:26
Iemand ervaring er mee? Ik ga het een deze dagen doen en ben toch wel nerveus ook omdat ik volgens de begeleider in contact kan komen met andere 'personen' van boven.
Ingezonden:  21 Okt 2012 07:03
Ja, alleen trof ik eigenlijk niemand aan tijdens deze reizen, en trof ze op andere manieren aan...
Ingezonden:  21 Okt 2012 11:28
ojee.. kun je iets erover vertellen?
Ingezonden:  21 Okt 2012 14:45
Het is per persoon weer erg wisselend wat je ervaart...
En ik leerde erbij dat je wel kan willen, maar als het nog niet de tijd ervoor is, het niet lukt. Wel kunnen anderen wat doorkrijgen, maar dat is ook weer wisselend.
Ingezonden:  21 Okt 2012 15:19
Oke, maar raad je het aan Roosmarie? En hoe bedoelde je dat je ze aantrof op een andere manier?
Heb je inmiddels nu wel contact met je gids of?
Ingezonden:  21 Okt 2012 18:29
Raad ik het aan? geen idee... Mijn weg is niet jouw weg, en tegenwoordig is de stroom hierbij al sneller.

Ik heb heeeeel lang gewilt dat ik contact had met mijn gidsen, (kleine 10 jaar) en ik ben er sinds een paar maanden achter dat ik allang contact had, maar dat voor mijzelf steeds afwimpelde.

Niet dat het nu er gemakkelijker op is geworden, want ik ben altijd sceptisch hierbij en wil meerdere signalen dan hebben om het zeker te weten. Ze hebben aan mij geen gemakkelijk persoon.

MAar de momenten dat ik bewust ben  van het contact is het leuk! (vergelijk het met een taal die je nog niet beheerst, diepgaande dingen lukken nog niet super)
Ingezonden:  22 Okt 2012 19:05
Heey Nuchtermeisje,

Ik heb een beetje op internet gekeken maar kan niet vinden wat je bedoelt.. Kan je een beetje uitleggen wat een gids reis is??

Groetjes Ashley
Ingezonden:  22 Okt 2012 19:21
Hoooi Ashley,

Je wordt via een reis naar de bovenwereld in contact gebracht met je gids. Maar kan het ook bijv gebeuren dat je andere 'personen' uit de bovenwereld tegenkomt.

misschien leg ik het verkeerd uit of wil je meer informatie en dan moet je het even vragen aan iemand die er meer van af weet... mijn gidsen reis gaat zo van start ben dodelijk zenuwachtig hihi
Ingezonden:  23 Okt 2012 17:00
Heey Nuchtermeisje,

Bedankt voor je uitleg !
Met deze info kom ik denk ik wel iets verder op internet
Gisteren was dus je gidsenreis?? Heb je contact gehad met je gids..?
Als je hier niet over wilt praten, begrijp ik dat ook !
Ik ben ook aan het 'oefenen' en kan hier verder met niemand in mijn familie of vriendenkring over praten, dat is best jammer. Maar gelukkig zijn hier veel mensen te vinden die in hetzelfde 'circuit' zitten =p

Groetjess Ashley !
Ingezonden:  23 Okt 2012 18:17
Hoi Ashley,

Ik ken het 'probleem' om er in je directe omgeving met niemand er over te kunne praten.. vervelend maar gelukkig bestaat dit forum !! Ik kom vanavond er op terug. hoe het was.

Groetjes