Paranormaal Forum

Paranormaal Forum Nederland - Spiritueel Forum Nederland

»Gebruikersnaam: »Wachtwoord:   Gegevens onthouden? 
Paranormaal Forum / Spiritueel / Ervaringen / vreemde dingen
Ingezonden:  23 Okt 2012 14:37
Hoi,

De laatste paar weken merk ik dat er in mijn huis meer dingen gaande zijn dan dat ik eerst dacht. Ik geloof zelf heel erg in leven na de dood en geesten maar ik weet niet wat ik eraan moet doen. Er gebeuren onverklaarbare dingen en er zijn een hoop geluiden te horen. Heel veel spullen zijn uit het niets verdwenen en sommige dingen vinden we op een rare plaats terug. Dingen worden weggegooid die niemand heeft aangeraakt hier.
Elke avond (vooral de laatste weken) hoor ik vreemde geluiden van alle richtingen komen. En zie ik schimmen voorbij vliegen/lopen. Ook is er iets engs gebeurt een week geleden.
Ik heb namelijk op advies van me vriendin met geesten gepraat. Ik bedoel dat ik gewoon rustig ging zitten en gewoon hardop ging praten, zeggen dat ze hier mogen blijven maar mijn leven niet mogen verstoren. Sinds die avond is het alleen maar erger geworden.
Ik ging naar bed, vrij laat en ging nog even met me kat knuffelen. Ik probeerde op een gegeven moment te slapen en mijn kat begint opeens heel hard te blazen naar mij en probeerde me in me gezicht te krabben. Dat heeft ze nooit gedaan! Sindsdien heeft ze het niet meer gedaan maar staard elke avond naar een bepaalde plek in mijn kamer. Ook ging ik pas naar boven in de nacht en ik voelde me zo opgejaagd. Op een gegeven moment keek ik achterom en ik zag iets achter me en voelde een tik tegen me been, iets in het wit met een soort van jurk aan.
Wij hebben ook een oude piano staan die ongeveer 70 jaar oud is. We hebben hem gekocht in een 2e handswinkel. Vanaf het moment dat hij hier stond hoorde mijn moeder en ik gebonk binnen in de piano. Wij zelf spelen bijna geen piano dus zit de klep altijd dicht. Daar komt vrij veel stof op, grote handafdrukken staan erop terwijl niemand het aan heeft geraakt. Heel soms hoor ik een lage mannenstem, vaak versta ik niet wat hij zegt maar 1 keer riep hij heel duidelijk de naam van me vriendin.
Er gebeurt dus een hoop tegelijk maar ook hele kleine dingen. Als me vriendinnen en ik aan de tafel zitten zie ik bijv. me aansteker opeens omrollen terwijl hij daar al een uur lag. Of dat ik een vloeitje pak en ik terugkijk en er opeens nog 2 liggen. Ook zat ik pas tv te kijken de tv viel een soort van uit. Het beeld werd zwart maar hij stond nog aan maar reageerde gewoon niet meer. Toen heb ik hem aan en uit gezet en toen deed ie het weer. Ik voel me ook vaak bekeken terwijl er niemand is.

Ik wil er graag bij zeggen dat ik in een nieuwbouw woon. Hiervoor heeft er nooit een huis gestaan. Ook mijn opa en oma zijn overleden, al denkt me vriendin dat me oma al rust heeft een gevonden en me opa een soort beschermengel van me is. Ik ben een beetje radeloos geworden intussen. Ik vind het niet erg dat ze er zijn maar het is gewoon vervelend wat er allemaal gebeurt.
Ingezonden:  23 Okt 2012 17:26
Ik kan me voorstellen daty het soms best eng kan zijn.
En een nieuwbouwwoning zegt (helaas soms) helemaal niks.

Ik zou eens bij de piano gaan zitten, en vertellen in welk jaar we leven, dat de piano ergens anders vandaan komt (wie weet weet je wat meer over waarvandaan)

Tevens zou ik de engelen om hulp vragen om de spirits naar het licht te brengen.

En eventueel rondkijken naar iemand die goed een huis kan reinigen.

Geen wierrook om te verjagen, hier eer je ze namelijk mee, en kan je dus meer kwaad bloed zetten.