Paranormaal Forum

Paranormaal Forum Nederland - Spiritueel Forum Nederland

»Gebruikersnaam: »Wachtwoord:   Gegevens onthouden? 
Paranormaal Forum / Spiritueel / Ervaringen / Waar kom ik vandaan?
Ingezonden:  28 Okt 2012 15:39
Ik had een vraagje. Ik ben een nieuwetijdskind (sterrenkind) en ik had ergens Gelezen dat heel veel sterrenkinderen van de pleiaden komen. Is dat waar? En Zijn er ook nog andere planeten waar ze vandaan komen?? En iedereen zegt steeds dat nieuwetijdskinderen moeten gaan helpen bij de grote verandering die we gaan doormaken hoe moet ik dat doen al die opstandige mensen ik ben pas 12 :s ik hoop dat ik wen antwoord krijg

P.s ik ging gister meedoen aan een nacht wandeling en toen kon je de pleiaden zien ze waren echt heel mooi!!
Ingezonden:  28 Okt 2012 19:50
Leef vanuit je hart, zo help je al heel erg goed mee. Als je meer "moet" gaan doen, merk je dat vanzelf wel, maar dat duurt nog even.
En we zijn al voldoende bezig met veranderen, alleen zijn het kleine stapjes, dat is soms beter dan een grote verandering.
Er zijn nog meerdere sterrenstelsels, dus richt je niet op 1 iets...
Ingezonden:  28 Okt 2012 23:56
Zoals roos zei, help diegene die op je pad komen zo goed als je kan, meer dan je best kan je niet doen

Er zijn zeer veel bewoonde planeten welke stuk voor stuk verschillende soorten levende wezens herbergen. Sommige kan je niet eens voorstellen. Van deze planeten kan ik je alleen niet de naam noemen, puur omdat ik die niet naar een aardse taal kan vertalen. Het is alsof een woord op het puntje van je tong ligt maar je er net niet op kan komen. De meest bijzondere bewustzijn vind ik die welke in een grote rode reus leven, een zeer grote zon, dit zijn plasma wezens en ze zijn vrij goede denkers en kunnen zeer veel met energie sturen. Deze wezens lijken ook zeer sterk op een pure geest van een mens.
Vraag me alleen af of als mensen ooit in hun buurt komen ze het dan als leven beschouwen/kunnen waarnemen. Mocht je het je ook afvragen, ja het is ook mogelijk om op een andere wereld herboren te worden, echter kiezen veel entiteiten om het op 1 wereld te houden opdat ze die goed leren kennen. Met name de veel oudere entiteiten kiezen ervoor om op andere werelden herboren te worden, zei het voor 1 keer dan niet vaker.