Paranormaal Forum

Paranormaal Forum Nederland - Spiritueel Forum Nederland

»Gebruikersnaam: »Wachtwoord:   Gegevens onthouden? 
Ingezonden:  31 Okt 2012 19:37
Hallo, ik heb nu al een stuk of 10 keer uittredingen gehad maar ben nooit verder gekomen dan de gang en mijn slaapkamer. Ik ben meestal eerst verlamt voor en na mijn uittreding en voel mezelf dan draaien uit me lichaam omhoog en weer in me lichaam omlaag of ik word aan me voeten eruit getrokken. In het begin waren het nare ervaringen omdat er een vrouw aan me bed stond die me een angstig gevoel gaf omdat ze altijd heel dicht bij me hoofd zat en leek alsof ze me wou bezitten, en sindsdien ben ik bang om uit te treden maar ik heb ook me hondje gezien die overleden is een kleine jackrussel die door de gang heen rende dat was wel leuk maar eigenlijk zitten er toch geen gevaren aan of wel? Ik wil graag verder reizen en ervaringen op doen en anderen ontmoeten want ik vind het wel bijzonder maar ik heb het idee dat ik door mijn angst wordt tegengehouden om verder te gaan dan de slaapkamer of de gang. Zitten er dus gevaren aan of niet, ik hoop dat jullie mij verder kunnen helpen.
Ingezonden:  31 Okt 2012 22:22
Ook aan uittreden zitten gevaren... Verdiep je er eerst goed in zou ik zeggen, en vraag om hulp van je gidsen, zodat zij ze eventueel je kunnen helpen.
Ingezonden:  01 Nov 2012 21:57
Oke heel erg bedankt ik heb al 2 boeken erover besteld, en hulp ga ik zeker vragen als ik het weer heb, dus ik moet me er niet tegen verzetten maar gewoon laten gebeuren?
Ingezonden:  02 Nov 2012 23:01
Uittreden gebeurt heel vaak zonder dat je het zelf in de hand hebt, je kan je er niet altijd op voorbereiden. Wat ik je zal adviseren is voor het slapen te mediteren om contact te leggen met, inderdaad je gids, en vraag hem/haar je te beschermen en dan kan je rustig gaan slapen, en ook uittreden. De hulp moet je vragen voor je in slaap valt, tijdens het uittreden is het lastig in je onderbewuste te gaan spelen, je lichaam slaapt nou eenmaal. Je hebt er verder niet heel veel kennis voor nodig. Ik heb het zelf ook soms terwijl ik daar een controle over heb en het is inderdaad heel eng. Mediteer en wees kalm, het is echt niet zo gevaarlijk.
Ingezonden:  02 Nov 2012 23:07
Bedankt dovah voor je bericht, ik vraag nu elke avond hulp maar ik heb het nu al 9 dagen niet meer gehad dus ik ben benieuwd. Maar ik vraag me af blijft dit gebeuren me hele leven lang want ik ben nog erg jong. En heb jij er slechte ervaringen meegehad?
Ingezonden:  02 Nov 2012 23:13
Ik heb er enge ervaringen mee gehad, maar ze waren niet perse slecht. Vooral aan het begin dat alles om me heen ineens donker werd, ik een angstaanjagend gevoel kreeg maar ik werd daarna al snel als het ware "teruggezogen" in mijn lichaam. En over de hulp, ik ken een meditatie techniek waardoor je je gids kan zien en met hem/haar kan praten. Als je hem wil weten zeg het maar dan zal ik hem hier even typen. En over het jong zijn, het komt op een jongere leeftijd meestal vaker voor, bij veel mensen word het minder sterk naar mate je groeit in je leeftijd. Jonge mensen zijn nog erg vatbaar omdat je aura heel vaak nog niet sterk genoeg is en nog zwakke plekken heeft. Dit komt ook voor bij oudere mensen met een zwaar leven. Als je de gaten in je aura dicht zul je je veiliger voelen in het proces.
Ingezonden:  02 Nov 2012 23:18
Ik heb precies hetzelfde gehad met het terugzuigen! Het was donker in me kamer en ik werd bang en werd meteen teruggezogen en zag de omgeving ook aan me voorbij flitsen heel vreemd. Ik zou heel graag die medische techniek willen weten ik heb ook nog nooit mijn gids gezien tijdens de uittredingen.
Ingezonden:  02 Nov 2012 23:30
Zorg dat je je gids ziet voor je uittreed, dit kan door meditatie.
Wat je doet:
Ga liggen in je bed, doe het licht uit of als je met nachtlicht slaapt mag die wel aan blijven zo lang jij je fijn voelt. Doe je ogen dicht en stel je jezelf voor op jou ideale plek, denk daar niet over na..het moet vanzelf komen. Adem rustig, in door je neus, uit door je mond en concentreer je op je adem en probeer je voor te stellen dat je op die plek bent, als het goed is word het steeds meer helder waar je bent, hoe de plek eruit ziet. Kijk rond in die plek, voel dingen, ruik dingen, hoor dingen. Lukt dit nog niet blijf je op je adem letten, voel je lichaam ontspannen worden alsof je als ware verdwijnt in die plek. Als je de plek helder hebt en verkent hebt ga je zitten op een plek in die plek die jij fijn vind, in je hoofd vraag je je gids naar je toe te komen. Stel je voor dat er een figuur naar je toe loopt..het word weer steeds helderder en helderder tot je je gids ziet. Nu kun je met hem/haar praten, de antwoorden hoor je in je eigen hoofd maar ga niet denken dat het je fantasie is, het is je onderbewuste waardoor je gids met je communiceert. Vraag daar je gids om hulp en om bescherming. Daarna kun je gaan slapen en kan je uittreden.
Ingezonden:  03 Nov 2012 00:57
Super heel erg bedankt voor de moeite ik ga dit zeker doen straks als ik ga slapen! Ik ben benieuwd