»Gebruikersnaam: »Wachtwoord:   Gegevens onthouden? 
Paranormaal Forum / Spiritueel / Ervaringen / Blauw licht
Ingezonden:  21 Nov 2012 10:41
Ik en mijn vriend probeerde te slapen.. ik had een raar koud gevoel of dat nou lag aan de kamertemperatuur weet ik niet maar afentoe voelde ik een koel geblaas.. Ik dacht ineens aan mijn oma die vorig jaar is overleden waarom weet ik niet precies ik kon niet echt helder nadenken want was te moe.
Mijn vriend sliep heel rustig. Ik keek om me heen en er was niks dus probeerde ik ook te slapen.
Mijn vriend schrok op en wees naar de deur. en reageerde aardig paniekerig: WAT BEN JE DAAR AAN HET DOEN? Ik zeg.; ik doe niks waar heb je het over. BLAUW LICHT DAAR. Hij wees naar de deur. IK HEB ECHT GEEN ZAKLAMP OFZO HOOR reageerde ik maar humeurig.
Toen keek ik in de deur en zag een blauwe schijn. JE HEBT HET VAST MAAR GEDROOMD WE HEBBEN HET ER MORGEN WEL OVER; Hij viel weer in slaap. Hij schoot weer overeind en riep JE ZIT MET MIJN VOETEN TE SPELEN. Hij liep naar de gang en ging toen in de deur staan. IK DOE NIKS GA NOU SLAPEN JE HEBT JE RUST NODIG.

Ik heb nog een tijdje in mijn bed gelegen ik voelde me heel raar. Ik kon niet meer slapen alsof ik ineens ontzettend veel energie in mijn lichaam had. Het heeft lang geduurd voordat ik in slaap viel.