Paranormaal Forum

Paranormaal Forum Nederland - Spiritueel Forum Nederland

»Gebruikersnaam: »Wachtwoord:   Gegevens onthouden? 
Paranormaal Forum / Ervaringen / Uittredingen / vragen, ervaringen en tips
Ingezonden:  09 Dec 2012 15:56
Hallo

een paar jaar geleden hoorde ik voor het eerst over uittredingen, ik ging me er in verdiepen en het oefenen. Bewust uittreden lukte mij nooit in die tijd.. wel vaak onbewust.. meestal waren het negatieve ervaringen en was ik bang ook had ik in die tijd het gevoel dat er entiteiten in mijn kamer waren.. ik durfde soms bijna niet meer naar mijn slaapkamer, terwijl ik dat eerder nooit had, ondanks dat ben ik toch nog een tijdje doorgegaan..
vaak kreeg ik een gezoem in mijn hoofd en trap uit, ik kon niet goed zien of makkelijk bewegen, als ik door een raam wou schoot ik weer terug.. ook zag ik af en toe kwade wezens die mij wilden aanvallen waarna ik weer terug schoot.. Een maal heb ik een heel ander soort uittreding gehad dan anders, ik zweefde naar buiten naar een arabisch land binnen in een huis met mensen.. het voelde anders dan de andere uittredingen die ik gewend was, mijn zicht was nog beter dan overdag het was prachtig, ook kon ik de wint voelen.. zo`n ervaring heb ik een keer gehad verder nooit meer.. uiteindelijk ben ik gestopt omdat er te veel negatieve entiteiten erop af kwamen, toen ik stopte met er over te lezen, stopte mijn uittredingen ook, een jaar lang heb ik geen uittredingen meer gehad.. todat ik naar een jaar weer geinteriseerd raakte en weer ging oefenen.
bewust lukte nog steeds niet, zo af en toe onbewust mijn lichaam uit mijn zicht was nog steeds heel slecht en kon nog steeds moeilijk door muren heen..
een keer werd ik van achter vast gepakt bij mijn rug door een wezen met wit licht om zich heen, hij nam mij mee, door de deur.. helaas kon ik niet op het zelfde niveau blijven en viel in slaap..
nu een heb ik al een aantal maanden  heb ik helemaal geen uittredingen gehad..

nu heb ik een aantal vragen:

Ik wil hier graag heel goed in worden, het lukt me alleen niet, kan iemand een tip geven hoe ik makkelijk bewust kan uittreden, met meditatie is het me nog niet gelukt?

Weet iemand wat het verschil tussen mijn normale uittredingen was en die hele andere die veel duidelijker was dan normaal? voor mijn gevoel was dit op een heel ander niveau

hebben jullie nog bijzondere dingen meegemaakt? zoals gesprekken met overledenen of andere wezens, bezoeken aan andere planeten en hoe zagen deze eruit? toekomst voorspellingen enz??
Ingezonden:  11 Dec 2012 10:13
Alles komt op zijn tijd, misschien wil jij het wel verdiepen, maar is dat jouw pad helemaal niet. en forceren zorgt eigenlijk dat je dichter gaat worden, in plaats van meer open staan.

Ben je ook op de hoogte van de gevaren en hoe je dan moet handelen?

Er zijn verschillende levels waar je naar toe kan gaan tijdens een uittreding.

gesprekken met overledenen of andere wezens hoef ik niet voor uit te treden, die komen wel af en toe naar mij toe.
Andere planeten voldoende gezien, maar is tot nu toe nog niet tastbaar voor de rest van de wereld, dus geen indirect controle hiervoor.
Toekomstvoorspellingen doe ik niet veel, immers je bepaald je eigen weg, dus de toekomst zou dan ook nog anders kunnen zijn dan dat je eerder krijgt aangereikt.
Ingezonden:  11 Dec 2012 16:37
Bedankt voor je reactie!

Vooral in het begin, toen ik me er in begon te verdiepen, heb ik vaak het gevoel gehad dat een of meerdere geesten/entiteiten me wouden helpen met uittreden, ik ben wel eens vastgepakt en schrok daarna weer terug ook heb ik ze wel eens horen praten en toen schrok ik ook.. verder heb ik een keer een tik gehoord toen schrok ik ook weer terug..
nu heb ik niet meer dat gevoel en ben bang dat ik geen hulp meer krijg van ze..

Er word ook wel eens gezegd dat een uittreding een hallucinatie is. dat zou betekenen dat het dus niet echt is maar meer een droom, wat denk je daar van?
Zelf kan ik me dat niet voorstellen. ik kan de wind voelen, dat zou met een droom niet kunnen het lijkt een stuk echter al heb ik niet veel ervaring..

Ik ben zelf niet paranormaal dus gesprekken met geesten heb ik niet, wat voor een gesprekken met geesten heb jij? wat vertellen ze

En die andere planeten, kun je daar iets over zeggen? hoe ziet het eruit, wat voor een wezens leven daar? enz..

alvast bedankt
Ingezonden:  11 Dec 2012 17:04
(sorry nog vergeten)
welke gevaren bedoel je?
aan je lichaam denken en dan schiet je weer terug bedoel je dat?
Ingezonden:  11 Dec 2012 18:58
Angst is vaak iets dat optreed door onbekendheid van iets. dus ga erover lezen.

Ach ik respecteer ieders mening, en ik ga mijn eigen weg. Als een ander dat een hallucinatie vindt, is dat voor diegene.

Waar praat jij met je vrienden over? Nou vergelijk het daarmee.

Er zijn vele wezens, op internet is ook voldoende erover te vinden.

Nee, daar doel ik niet op met gevaren... maar dan adviseer ik je om er eens heel goed in te gaan verdiepen, dan kom je ook de gevaren tegen en hoe te kunnen handelen.
Ingezonden:  27 Dec 2012 17:02
wat voor een gevaren bedoel je? ik kan er niet veel over vinden
Ingezonden:  27 Dec 2012 20:14
Je kan overgenomen worden door slechte spirits bijvoorbeeld.
Ingezonden:  28 Dec 2012 01:10
Voel je het verschil tussen een goede en een kwade entiteit?
Ingezonden:  28 Dec 2012 16:19
Ik ben nog nooit overgenomen, heb al wel een aantal nare ervaringen gehad, vooral toen ik net begon, had het al eerder geplaatst in een ander bericht en effe gekopieerd

Toen ik begon met uittreden en in een slaap verlaming kwam had ik ook vaak last van dit soort wezens, ik zal een paar voorbeelden opnoemen:

Ik kon me niet bewegen, praten of mijn ogen open doen, er zat iemand op mijn buik/borst dit duurde zo`n 10/20 seconde en toen was het voorbij en was ik weer terug..

Ik had een slaap verlamming en hoorde gekras tegen mijn bed, ik trad half uit met mijn hoofd en zag een soort kleine aap met grote ogen tegen mijn bed krassen, het wou mij slaan op dat moment schoot ik terug..

ik trad uit maar had het nog niet gelijk door ik wou mijn licht aan doen maar dat lukte niet, ik keek naar mijn lamp en daar zat dat zelfde aapje op met die grote ogen en schoot weer terug.. de volgende morgen wou ik het licht aan doen was mijn licht kapot!!

ik had een slaapverlamming, kon weer niet zien bewegen enzo.. maar er vloog iets heen en weer in mijn slaapkamer, net boven mijn hoofd heen en weer elke keer.. ik dacht dat er een vleermuis mijn kamer in was gevlogen, kon niet zien dus dat was heel eng toen ik bij kwam ging ik zoeken naar de vleermuis of vogel maar was er niet..

Ik had een slaapverlamming, ik kon niet bewegen enzo.. ik hoorde iets heel hard en snel van beneden naar de trap omhoog rennen, richting mijn kamer.. toen kwam ik bij..

Heeft iemand hetzelfde meegemaakt? en kunnen jullie er een verklaring voor geven?

Dit was echt in de begin periode, nu maak ik het veel minder mee.
Of je een verschil kunt voelen tussen een goede en kwade entiteit, ja dat kun je heel goed voelen, veel beter dan in onze normale wereld!
In die wereld gaat het veel meer op gevoel, je praat bijvoorbeeld ook met je gedachte en je voelt iets aan ookal zie je het niet..

een paar dagen geleden bijvoorbeeld, voelde ik een pijnlijk geruis in mijn hoofd en weet dan dat ik in een uittreding kan komen, maar had een slecht gevoel/ het gevoel dat er iets kwaads is ookal zie je het niet.. dus deed er alles aan om wakker te worden..

een dag later gebeurde het zelfde maar had ik niet dat gevoel en trad uit sinds lange tijd! ik kon helaas niks zien ik hoop dat mijn zicht nog een keer beter word, en meer ervaringen mag hebben!
Ingezonden:  28 Dec 2012 17:22
Het gaat juist om de normale wereld.
Of je fysiek het verschil voelt.
Ingezonden:  30 Dec 2012 23:26
@ikke120 zou de aap niet jouw krachtdier kunnen zijn? Of gaf het jou een vijandig gevoel? Ben eigenlijk heel erg blij dat ik eindelijk eens iemand lees die ook dieren zoet tijdens slaapverlamming /uittreden. Zie je ze nu nog vaak? Ik schrok me nl eerst rot van de dieren, maar nu weet ik dat de dieren me bijna altijd helpen of er zijn om een boodschap door te geven. En bv dat mijn krachtdier een tijger is.

hoe probeer jij uit te treden? Bij mij gaat iig de slaapvrrlamming vanzelf. Dit is echt een naar iets vooral toen ik nog niet wist wat het was. Tijdens de slaapvrrlamming heb ik al een boel verschillende wezens gezien en ook hele nare. Ik zou niet echt weten hoe je verder kan reizen ofzo want dat probeer ik niet echt... Vind je het niet eng? Wat ik wel weet is dat je nog sterker erin kan worden als je niet te veel focust en juist ook heel aards bezig bent.

Succes. Liefs Na Na
Ingezonden:  31 Dec 2012 13:08
Bedankt voor je reactie!

Ik denk het niet, het heeft mijn lamp vernield en probeerde me te slaan verder had hij grote ogen, niet zoals normale apen hebben.. de reden waarom dit wezen er was weet ik niet..
Het was net in de tijd dat ik begon te lezen over deze ervaringen en het ook wou, voor mijn gevoel wilde iets me ook helpen maar ik was heel erg bang, mischien dat ik daarom ook dat soort wezens aantrok..
ik heb van alles geprobeerd om bewust uittetreden maar dat is me nooit gelukt, het overkomt me gewoon, soms als ik in slaap val hoor ik een naar gesuis in mijn hoofd, ik weet dan dat ik kan uittreden.. meestal heb ik helemaal geen zicht of heel weinig, een week geleden bijvoorbeeld ik voelde mezelf uit mijn lichaam gaan en schoot als een raket de lucht in, echt heel snel ik kon de wint tegen me aanvoelen en duidelijk horen maar kon helemaal niks zien..
in het begin vroeg ik ook of ik hulp kon krijgen, vaak genoeg gebeurde er iets maar werd ik te bang.. een maal ben ik vast gepakt bij mijn rug door iemand in wit licht, het nam me mee door de deur.. helaas schoot ik heel snel weer terug..
op dit moment zie ik niet meer dat soort wezens dat is zeker al een jaar geleden, wel heb ik af en toe nog van die lichte ervaringen maar zonder veel zicht of kracht om ver te komen..

Wat voor een ervaringen heb jij allemaal gehad?