»Gebruikersnaam: »Wachtwoord:   Gegevens onthouden? 
Paranormaal Forum / Spiritueel / Ervaringen / was het een droom of meer?
Ingezonden:  19 Dec 2012 12:44
ik vierde samen met mijn 4 vriendinnen sinterklaas een paar weken terug. na heel veel melige buien besloten we toch dan maar te gaan slapen. opeens werd ik midden in de nacht wakker en schreeuwde vol paniek omdat ik iemand bij het trapgat zag staan: OMG!!! hoe lang staat hij daar al er staat iemand. mijn vriendinnen werden ook wakker en vonden het wel een beetje griezelig maar gingen toch verder slapen alleen mijn vriendin sarah dacht dat ik serieus dat ik iemand had gezien omdat ze zich niet zo op haar gemak voelde. heb ik nou gewoon gedroomd of zag ik echt iemand?
Ingezonden:  19 Dec 2012 17:14
had ik namelijk ook
afgelopen nacht
ik sta zo met paar van de elven te praten
ze zijn onder ons - beetje ander soort volk dan wij - ik zit er ook erg veel mee. zal jij namelijk ook gezien hebben - of het met aankomende vrijdag te maken heeft weet ik niet.... maar ze zijn onder ons de gidsen ! of terwijl bijbelse engelen !
Ingezonden:  20 Dec 2012 11:30
selina99 Jou ervaring is hier in het huis waar ik ben komen wonen de laatste tijd ook sterk aan de gang. Mijn vriend valt vlug in slaap maar ik heb meer moeite om in slaap te vallen. afentoe slaapt hij dan en dan schiet hij omhoog in paniek dat er iets in de slaapkamer aanwezig is. dit is geen toeval dus wat jij zegt kan zeker een entiteit zijn.

Vandaag was het weer gebeurd vandaar ook dat ik nu weer eens op dit forum kijk: Ik was nog wakker en gewoon mezelf rustig aan het maken tot hij opeens wakker schoot en er een aantal ronde lichten bij elkaar over het plafond zich verplaatsten we keken er beide naar. ik vroeg of hij erover wilde praten maar hij reageerde angstig en ging toen weer slapen.
Ingezonden:  20 Dec 2012 15:05
Bedankt voor alle reacties ik denk eigenlijk dat ik wel degelijk wat zag maar wie weet ik niet. Wel weet ik dat mijn vriendin haar opa aan een hartaanval in huis is overleden(haar oma en destijds ook haar opa wonen aan hun huis vast met enkel een tussen deur tussen de 2 huizen.