Paranormaal Forum

Paranormaal Forum Nederland - Spiritueel Forum Nederland

»Gebruikersnaam: »Wachtwoord:   Gegevens onthouden? 
Paranormaal Forum / Ervaringen / UFO's / ufo echt of niet echt
Ingezonden:  27 Dec 2012 22:51
De laatste tijd ben ik mij gaan intreseren in ufos.Het kwam door de reeks van national geograpic.Daarin kwam een wetenschaper die voor het leger van usa werkte.Hij beweerde dat hij 11 keer opgeroepen werd om metingen te doen,stralingsgevaar bij neergestorte ufos.Op een dag stond het luik open en lag er eentje uit.De man leek nog altijd onder de indruk.Ook legeroficieren en een astronaut beweren dat ze bestaan.Ik denk dat ze de werkelijkheid willen verborgen houden.
Ingezonden:  27 Dec 2012 23:33
Astronauten ondertekenen een contract dat ze nooit en te nimmer hierover mogen hebben... zegt al voldoende lijkt me. Ook voldoende piloten nemen ze waar tijdens hun vluchten.
Als de mens zich wat meer in dingen zou verdiepen, zouden we erachter komen hoe dom we worden gehouden....
De russische president (meen ik) heeft het (per ongeluk) gehad over buitenaards contact, terwijl de microfoon aanstond.
De overheden zijn er allang van op de hoogte, en alles wordt gezien als vijand, maar het meeste is dit echter niet....
Ingezonden:  28 Dec 2012 03:04
UFO's bestaan zeker, maar in hoeverre ze allemaal van buitenaardse afkomst zijn blijft nog maar de vraag. Een UFO is platweg alles wat in de lucht vliegt en wat je niet herkend.

Buitenaards leven bestaat ook zeker. Zelfs de wetenschap is het er over eens dat het bestaat, puur statistisch gezien. Er is zelfs een maan in ons zonnestelsel, Europa, waar mogelijk leven is. Echter niet op het oppervlak van deze ijs maan, maar in de oceaan onder dit ijs oppervlak. Het is nog niet bewezen dat er een oceaan is of niet, maar de kans is zeer groot. Als er een oceaan is dan is de kans dat er leven in zit ook weer vrij groot. Maar of deze Europeanen al op aarde zijn geweest dat blijft maar de vraag. Misschien zijn het slechts eencellige.

Ik vraag me af of er echt een sterk motief zou zijn om buitenaards leven voor de bevolking te verzwijgen. Zelfs al zijn ze vijandig. Het bestaan van buitenaards leven kan juist de katalist zijn voor meer saamhorigheid op aarde. Hier zijn het veel maatschappelijk psychologen het over eens. Door het vergaren van een gezamenlijk doel verdwijnt of versimpeld het de onderlingen geschillen.
Ingezonden:  28 Dec 2012 09:32
Met het laatste ben ik het niet helemaal eens.
Als de mensen zelf al eens wisten dat ze zelf mogelijk geen mens zijn, dan zouden ze enorm schrikken en zou er een heksenjacht gaan ontstaan.

Als de regering eigenlijk al gewoon wordt aangestuurd door een groep die er weer boven staat.
En als we kijken hoelang de mens door de geschiedenis onwetend worden gehouden (denk aan de kerk in het begin ook), en we nu nog steeds op veel vlakken onwetend zijn (denk aan alle troep die in onze producten zitten bijvoorbeeld), dan denk ik dat het nog wel een tijd gaat duren voordat we alles weten wat er echt in de wereld speelt.
En zolang de mens maar bang wordt gemaakt (negatieve energie), zullen ze niet echt verder groeien.
Ingezonden:  28 Dec 2012 11:27
Ik denk dat ze het willen verzwijgen om paniek te voorkomen,en ook om als eerste de techniek van de ufos machtig te zijn.Een wetenschaper getuigde dat hij moest onderzoeken hoe ze werkten.Daarbij kwamen twee arbeiders om,toen ze de krachtbron wouden openhalen.De mensen die getuigden waren ex militairen gepensioneerden.De meesten wouden de waarheid niet meer verzwijgen.Mensen die in amerika filmpjes van ufos op utube zetten worden zwaar geintimideert.In belgie heeft men twee f16 doen opstijgen om ze te onderschepen na een golf van waarnemingen.Ik heriner mij die periode nog heel goed.Velen zijn toen gaan kijken.