Paranormaal Forum

Paranormaal Forum Nederland - Spiritueel Forum Nederland

»Gebruikersnaam: »Wachtwoord:   Gegevens onthouden? 
Paranormaal Forum / Spiritueel / Ervaringen / bizarre ervaringen
Ingezonden:  12 Jan 2013 21:13
Hoi allemaal,

Ik heb in me leven een hoop bizarre dingen meegemaakt en kan er eigenlijk niet meer mee uit de voeten en hoop dat iemand mij hiermee kan helpen.
Ik pak een paar maar een paar dingetjes die ik gewoon echt niet snap, anders word het een levens verhaal :P

Het volgende is mij voorgevallen,
Ik heb vaak dromen waar ik zelf in voorkom alleen het bizarre is dat ik mezelf steeds zie lopen zitten staan etc, alleen ik kijk niet door me eigen ogen heen maar door andere ogen die ik niet kan plaatsen.  Het zijn vaak dingen die ik daadwerkelijk heb mee gemaakt zoals bijv. dat ik door de stad heen liep,  alleen zie ik mezelf vanuit een ander perspectief  vaak is het van de zijkant of van boven.
Het zijn vaak kleine flash backs om maar zo te noemen, het zijn iedere keer andere dingen waar ik mezelf zie. Ook droom ik wel eens dat ik mezelf letterlijk zie slapen en kijk ik van boven neer. Dit heb meerdere keren meegemaakt. Dat begon al toen ik wat jonger was en nog bij me ouders thuis woonden.
Dit is wel 1 van mijn meest bizarre dromen die ik heb meegemaakt en echt niet snap, de droom begon dat ik mezelf aankeek niet door me eigen ogen uiteraard.  Waarna ik door me eigen ook heen ging en ook echt door het zwarte gedeelte ( iris ) heenging en vervolgens zag ik steeds andere gezichten en ook bij deze mensen door het oog weer heen ging en ga zo maar door. De mensen die ik zag waren van oud tot jong, mannen en vrouwen. Aan het einde van me droom zag ik een fel wit licht en hoorde een hele harde knal waardoor ik dus ook wakker schrok.
Ik heb ook vaak het idee dat ik niet alleen ben als ik wakker word en of als ik alleen ben, ook heb ik het regelmatig als ik niet alleen ben. Alleen ik zie niks soms wel dat sommige plekken veel donkerder zijn in me kamer als normaal. Ik heb dit probleem heel lang verzwegen en geprobeerd weg te drukken omdat ik er eigenlijk een beetje gek van werd. Dit probleem heb ik ook al vanaf hele jonge leeftijd.
Ik heb daardoor ook een hele lange tijd geblowd om dit te onderdrukken en vaak kwam het er nog doorheen. En ik ben nu op een punt gekomen dat ik het wil gaan inzien dat het toch geen zin heeft maar toch wel relatief bang ben voor wat ik ga zien of te weten ga komen. En mezelf toch nog niet voor de volle 100% wil vrijgeven op dit gebied door de angst die ik ervoor heb.
Voor  ongeveer 2 jaar geleden met Koninginnedag was ik in de stad waar ik woon, waar mij het volgende gebeurde. Ik hoorde mijn naam dat door iemand werd  geroepen waardoor ik mezelf dus ook omdraaide.  Ik zag een man aankomen lopen die gelijk ze hand reikte naar me en het volgende daadwerkelijk zei ( jij kent mij niet maar ik jou wel maar we zien elkaar gauw ) de man had mijn hand tussen zijn 2 handen en bleef deze schudden, de man had ook een glimlach op ze gezicht ikzelf kreeg het idee dat hij me ergens voor wou bedanken.  Toen ik de man om zijn naam vroeg omdat hij me dus absoluut niet bekend voor kwam zei hij dit ( mijn naam maakt niet uit daar kom je binnenkort achter. Maar ik moet gaan we zien elkaar gauw ) vervolgens draaide hij zich om en liep weg. Dus ik draaide mij om en vroeg aan een vriend van mij hoorde je dat wat die man zei. Hij zo nee niks gehoord. Ik was op dat moment echt stom verbaasd van wat mij zojuist was overkomen. Dus ik draaide me om,  om te kijken als ik die man nog zag lopen in de straat om hem eigenlijk achterna te gaan. Alleen ik zag deze man niet meer lopen terwijl die straat behoorlijk lang is er liepen weinig tot geen mensen in die steeg en de eerste zijstraat die in die straat zit kon hij nog nooit in zon korte periode zijn ingelopen en toen begonnen bij mij wat belletjes te rinkelen.
Ik heb deze man tot op vandaag niet meer gezien of gesproken en dit geeft mij toch wel een hoop vragen.
Ook heb ik vaak het idee dat ik wat met me handen kan doen alleen weet niet wat. Ik heb al paar keer meegemaakt dat me handen gewoon letterlijk begonnen te gloeien en zelf zoiets had van wtf is dit. En daarop ook sterk het gevoel kreeg dat ik iets meer met me handen kan doen als alleen dingen vast pakken en dergelijke dingen.
Dit is een fractie van dingen die ik heb meegemaakt en heb het idee dat ik klem zit en hierdoor ook niet meer weet wat ik moet doen in het dagelijks leven zit dus een beetje vast en ben dus opzoek naar antwoorden voor mezelf.
Als iemand mij kan helpen graag.
Ingezonden:  12 Jan 2013 22:34
Even in het kort, we zijn niet alleen, er zijn altijd spirits bij ons. Angst is onze grootste vijand, door erover te lezen en erin te verdiepen, wordt deze angst minder.
Engelen laten zich soms zien, met soms voor ons onduidelijke of juist duidelijke boodschappen.
Je handen, dat is magnetiseren. Als ze warm zijn kan je ze onder de koude kraan afspoelen, om de extra energie weg te laten gaan. Maar ook op jezelf leggen totdat ze weer gewoon zijn.
Ingezonden:  13 Jan 2013 01:50
Over je handen kan idd magnetiseren zijn en hier zijn ook cursussen of bijkomsten van. Laat je zelf een magnetiseren, dan weet je ook meteen het effect
Plan de aankomende 2 uur daarna niets, je word er duf van (positief).

Over die man, kan ik je helaas niets vertellen. Kon het zijn dat je toen drank op had?(niet negatief) maar dan gaan alle remmen los, niet alleen je dansen gaat beter, maar je stelt je dan overal voor open. Soms is een lege kroeg bij mij een volle met mensen die voorbij razen of staan

Dromen hebben een betekenis, schrijf ze voortaan op. Mocht je naar bijeenkomsten gaan, kunnen andere mensen daar meer over vertellen en jou helpen met je gave.

Let wel op! Het is een sneeuwbal effect. Laat je hem rollen word die groter en groter en je kan dan niet meer stoppen.

En als je wakker wordt en je hebt het gevoel dat je niet alleen bent, het is waarschijnlijk je gids Dat gevoel ken ik.

Als daar vragen over hebt, stel ze maar

Ps. Blowen heeft hetzelfde effect als alcohol. En kijk eens als je gaat slapen naar het plafond
Ingezonden:  13 Jan 2013 15:29
lucky88

met die man was ik nog nuchter en stond echt gewoon met me eerste biertje dus dat kan het niet zijn geweest.

blowen had voor mij een effect om dingen te vergeten en er niet over na te denken. omdat me dromen steeds verder gingen en echt vaag werden en ik weet ook niet wat het betekend als je jzelf continu weer zelf ziet lopen en of in je eigen bed ziet liggen. en als ik blowde lag ik meer in een knock out fase waarbij je dus niet droomt.
Ingezonden:  13 Jan 2013 22:26
Met blowen word je relaxt, rustig. Zelfde effect voordat je net in slaap valt. Op dat moment krijg je veel binnen.

Met die dromen zal ik als ik jou was iemand zoeken in de buurt of misschien dat iemand hier jou kan helpen dromen hebben altijd een betekenis.
Ingezonden:  15 Jan 2013 01:56
ja das waar.

ik weet dat dromen een betekenis hebben of kunnen hebben maar wat voor soort personen kan je hiervoor bendaderen?
Ingezonden:  15 Jan 2013 07:30
fora's voldoende die dit ook doen. Ik ben er zelf ook niet goed in. Als je zoekt op grote beer . net kan je zelf een stukje doen.