Paranormaal Forum

Paranormaal Forum Nederland - Spiritueel Forum Nederland

»Gebruikersnaam: »Wachtwoord:   Gegevens onthouden? 
Paranormaal Forum / Ervaringen / UFO's / UFO's bestaan echt!
Ingezonden:  28 Jan 2013 12:59
Voor diegene die nog twijfelen of niet geloven in ufo's is deze reportage echt een eye-opener. ...ik denk zelf dat dit vergevorderde mensen/zielen zijn waar ww niet bang voor hoeven te zijn..

https://www.youtube.com/watch?v=l1WWRJinIU4&a ...
Ingezonden:  28 Jan 2013 16:49
De vraag bij elke UFO blijft wel altijd, is die aards of niet.
Ingezonden:  28 Jan 2013 16:52
Een UFO bestaat ook werkelijk.
Het is namelijk een Undentified Flying Object.
In het Nederlands niet-geidentificeerd lucht object/ding.
Mensen maken er alleen iets anders van dan dat het eigenlijk is.
Ingezonden:  29 Jan 2013 08:16
Er is zoveel "bewijs" zoveel tekeningen ooggetuigen filmpjes ervaringen .... vergeet niet dat er een paar jaar geleden ufo files zijn geopend en een disclosure tour is geweest waarin verschillende mensen van de overheid leger pentagon ect hebben verteld wat ze hebben meegemaakt .

Vergeet niet dat het dan het hele christendom geloof zal onder uit halen

Al om al komt het neer op wat geloof jij ,zoek je het zelf uit of laat jij je de "waarheid" vertellen .
Ingezonden:  29 Jan 2013 08:17
https://www.youtube.com/watch?v=uVidhmB0Fho
Ingezonden:  29 Jan 2013 13:03
Quote:
Vergeet niet dat het dan het hele christendom geloof zal onder uit halen

Nooit de bijbel gelezen? Het bestaan van buitenaards leven spreekt verre van de bijbel tegen. Plus snap ook niet waarom dat jou zo blij maakt. Laat iedereen eens in zijn waarde, dat wil jij toch ook?

Er zijn zelf sommige die geloven dat het paradijs van adam en eva, waar de bijbel over heeft, op mars was. Vind ik op zich ook wel wat hebben. Veel wetenschappers denken zelfs dat wij mogelijk van mars komen. Dit alleen niet heel spectaculair met ruimteschepen, maar d.m.v. brokstukken welke van mars door een inslag zijn weggeslagen. En dan wel als eencelligen.
Ingezonden:  29 Jan 2013 16:11
Quote:
Laat iedereen eens in zijn waarde, dat wil jij toch ook?


Laat mij dan in mijn waarde en laat mij spreken zoals ik dat graag wil,
de bijbel is een van de meest herschreven boek ter wereld... dus welke bijbel heb je het over ??  en dan nog niet te spreken over de geweldadige onderdrukking die ze de mensheid oplegden ... 

Jouw theorie verklaard niet waar de sprong van homo erectus naar homo sapien is gegaan en kan je die wel verklaren dan ben je werkelijk de 1e die dat kan.

simpel gezegd als je info zoekt zoek het dan bij de bron ......... kennis in de geest is groter als kennis in een boek ... al is ie nog zo dik en mooi
Ingezonden:  29 Jan 2013 17:02
Ik laat je wel degelijk in je waarde, op het aspect na dat jij dat niet bij christenen doet. Dan wijs ik je daar op.

Klopt inderdaad dat de bijbel vaak herschreven is en dat sommige stromingen er dingen bij verzinnen, als de hel. Het is alleen erg kort door de bocht om alle daarop af te rekenen. Bij die definitie kunnen alle Duitsers nog steeds schuldig bevonden van wat de nazi's gedaan hadden. Wat echter niet makkelijk herschreven kan worden is de essentie die de bijbel uitdraagt.

Welke theorie bedoel je, dat van mars? Dat spreekt niet over de evolutie maar over de oorsprong van leven. Eencelligen die van mars afkomstig zijn. Tevens ook niet mijn theorie maar van vele wetenschappers. Er is ook nooit een sprong geweest van homo erectus naar homo sapien, dit is evolutionair gezien heel geleidelijk gegaan. Komt dat door sommige door buitenaards leven, of vat ik de hint daarheen verkeerd op?

Ik haal verre van alle kennis uit de bijbel, moet ook wel als chemisch ingenieur Ik vind veel informatie bij de bron en probeer me altijd te vergewissen dat het ook daadwerkelijk de echte bron is.
Ingezonden:  04 Mrt 2013 21:20
grappig dit ufo verhaal leuk om te lezen
Ingezonden:  05 Mrt 2013 08:46
Quote:
Vergeet niet dat het dan het hele christendom geloof zal onder uit halen 
@lenco, ik snap nu echt het verband niet tussen een UFO en wat het Christendom er mee te maken heeft....

En UFO, ja bestaat wel degelijk, ik heb een maand of 2 geleden 1 gezien, er hing een soort van witte vliegende schotel op een kleine afstand van mijn huis, ik heb toen via een engel met 1 "wezen" gesproken en de ander hield de wacht. En wat wilde hij of zij...informatie over de mensen.... hoe ze in elkaar zitten met hun denken, doen en laten.

Ik heb verteld dat ze maar een andere keer moesten terugkomen omdat ik geen tijd had ervoor. Dus wordt wellicht ooit vervolgd....

Groet,

BianCiona
Ingezonden:  05 Mrt 2013 09:22
Jaren geleden bij toeval een gigantisch object gezien.
heb een paar keer contact gehad met uitwisseling van beelden en gedachtegang.
Bij mij gaat het van zelf zonder hulp van een begeleider, heb er wel steeds een paar om mij heen, door een streling of  een geur weet ik wie er bij mij is.
Heb 3 dagen geleden nog onbekende lichten gezien, terwijl het zwaar bewolkt was.
Ingezonden:  05 Mrt 2013 18:23
ik neb in 1988 er zelf ook verschillende gezien zeer mooi maar ze zijn snel