Paranormaal Forum

Paranormaal Forum Nederland - Spiritueel Forum Nederland

»Gebruikersnaam: »Wachtwoord:   Gegevens onthouden? 
Paranormaal Forum / Spiritueel / Ervaringen / Draak en spin verschijning ?
Ingezonden:  04 Feb 2013 21:43
Hallo allemaal,

Ik ben benieuwd of iemand jullie dit herkent of hier meer van af weet.

Sinds een jaar word ik wel eens wakker en heb ik een slaapverlamming. Vaak zie ik dan wel dingen in de kamer en ik kan mijn 'andere lichaam' (zo noem ik hem maar) ook echt bewegen. Ik denk dat het een soort begin is van het uittreden. Wanneer er dan vervelende energieën zijn dan kan ik die ook bijvoorbeeld aanraken of wegduwen,

Nu sinds een maand of twee is er een nieuwe verschijning. Ik word dan wakker en er is meteen iemand heel dichtbij. Dit is vaak een draakachtige figuur. Deze draak zit dan aan mij en ik kan helemaal niets doen. Alleen maar toekijken en voelen wat hij doet. Soms snuffelt ie aan me, maar voor mijn gevoel bijt hij ook wel eens. Normaal gesproken kan ik het wel aanvechten ofzo en laten verdwijnen, maar in dit geval niet.
Dit is hetzelfde als bij de verschijning van de spin. Ik word wakker en zie hem op ongeveer 3 meter afstand zitten. Het is zo'n grote zwarte. Wanneer ik dan wakker word dan komt hij op me af en begint over me heen te lopen totdat die op mijn hoofd zit. Het is echt een eng gevoel. Ik kan ook nu niets doen.

Ik denk zelf dat het misschien een weerspiegeling is van mijn angsten, maar die heb ik juist redelijk onder controle gekregen. Ik had namelijk heel lang last van zwarte schimmen, maar deze zijn nu verdwenen. Dit lijkt een ander soort dimensie / weerspiegeling van iets waar ik niet echt weet van heb. Ik probeer ook de trucjes die mij de zwarte schimmen wel werkten (zoals een bol van licht of energie sturen via mijn chakra's / handen) maar het lukt me niet om ze weg te krijgen.

Heeft iemand enig idee wat dit kan zijn of kan iemand erbij waar dit vandaan komt?
Ik weet dat het een beetje raar verhaal is misschien, maar ik ervaar en zie het echt zo. Jullie hoeven niet bang te zijn om me te kwetsen trouwens. Ik sta ervoor open dat dit eventueel een soort van waanbeelden/hallucinaties zijn, maar ik ben niet zeker...

Liefs Na Na
Ingezonden:  05 Feb 2013 10:01
Draken zijn sinds een tijd weer terug op aarde. Ze zijn niet slecht, en helpen ons. Welke kleur heeft de draak? Ook dit zegt iets over de draak.
Vaak helpen ze mee bepaalde blokkades los te laten.

Spinnen, zoek eens op ted andrews en spinnen, vaak kan hij ook duidelijkheid creeeren.
Ingezonden:  05 Feb 2013 10:20
Hoi Roosmarie,

Dank voor je antwoord.
Het zou een goede verklaring kunne zijn dat ze meehelpen met het weghalen van blokkades. Maar toch voelt t eng. Ook omdat t soms pijn doet wat hij doet. Heeft dat met de blokkades te maken? Ik hoef dus niet bang te zijn en hem 'zijn ding laten doen'?
Ik kan me 3 keer herinneren dat hij er was en de laatste keer zat hij bij mijn hart en dat deed echt zeer....

Toen was hij rood / oranje van kleur. Die andere keren kan ik niet herinneren van kleur. Maar wel dat hij 1 X bij mijn (derde) oog zat.
Zegt jou dit iets?

Ik zal eens verder zoeken over de spin. Ik heb de totemdieren tarot van Ted Andrews ook.

Bedankt

Liefs Na Na
Ingezonden:  05 Feb 2013 12:15
Jemig wat lijkt me dat verschrikkelijk eng om mee te maken zeg.. Ben je dan niet bang? Ik wist dat er draakachtige figuren bestaan maar niet hier op aarde. Is de draak doorzichtig?
Ingezonden:  05 Feb 2013 13:30
Hoi Maartje,

Ja, ik ben dan wel bang. Maar als ze er zijn om te helpen moet ik het maar eens toelaten misschien.

Volgens mij is hij 1 keer doorzichtig geweest. Daarna heeft hij kleur gehad. Waarvan 1 keer rood/oranje en de andere keer kan ik me niet goed herinneren. Wel wat hij deed, maar niet welke kleur. Ik weet ook dat er altijd een soort van mannetje bij is die de boel in de gaten lijkt te houden. Zegt iemand dit iets?

Ik zag tot voor kort heel veel doorzichtige dieren. Herken je dit?
Maar ik heb een tijdje geleden gevraagd aan mijn Gids en de dieren en Engelen die om mij heen zijn om me bewust te helpen om van mijn angsten en enge verschijningen af te helpen. Dat ik me hier op dat moment als enige op wilde richten. Dit omdat ik (vond ik) te veel wou op spiritueel vlak en te weinig energie heb voor alles. Sinds ik dat heb gevraagd verschijnen de draak en de spin en de doorzichtige dieren niet meer helaas. Ik wil eerst het minder fijne in mezelf en om me heen oplossen voordat ik me richt op de positieve energieën. Ik denk dat ik daar pas klaar voor ben als ik de minder fijne ook aankan. En deze minder fijne, zijn echt niet fijn! Maar gelukkig komt het al veel minder vaak voor...

Ben jij of iemand anders bekend met krachtdieren?
Ingezonden:  05 Feb 2013 13:31
Quote:
Sinds ik dat heb gevraagd verschijnen de draak en de spin en de doorzichtige dieren niet meer helaas.

Ik bedoel dat de spin en de draak wel verschijnen, maar de doorzichtige dieren niet meer...
Ingezonden:  05 Feb 2013 14:33
Hallo Na Na! Ik wou net naar de Albert Heijn en toen las ik nog net die vraag, bekend met krachtdieren???
Ik zou het geen krachtdieren noemen maar er is een klassieker in de wereld van verschijnende dieren en dat is de hond, de zwarte hond! Ik was nog maar kort met het paranormale bezig toen ik een 'droom' had over een Rottweiler, zwart en groot. Het was op een zandweg, de hond stond met een dikke ketting vast aan een houten paal, net buiten zijn bereik zat ik rustig op de grond. Je begrijpt dat het geen gewone droom was. De hond heeft met kalme stem een heel verhaal opgehangen waar ik mij niets van herinner behalve dat het uitleggend en geruststellend was. Ik zie het nog zo voor me. Niet iets wat je snel vergeet, toch duurde het jaren voordat ik las dat deze ontmoeting met een zwarte hond al honderden jaren voorkomt, bij priesters, in ufoverhalen, ga zo maar door! Nog een dingetje, in je laatste reactie zeg je dat je wel bang bent maar als het is om je te helpen 'misschien' toch maar..etc. Dit is mijn visie Na Na: Nee! Als jij hulp ontvangt en daar bang van word dan is dat geen goeie hulp, je hoeft echt niet door een soort van 'commandoperiode' heen, niet dat de hulp niet goed bedoeld is maar jij hebt ook wat te zeggen en ik zou zeggen schakel een tandje omlaag, zeg de gids dat er wat teveel op je bordje ligt en dat je ook uit moet rusten, een gids is niet meneer de directeur, en niet perfect, doseer de boel F. Shaloom
Ingezonden:  06 Feb 2013 08:22
Hallo Bart,

Wat een mooie ervaring met de hond zeg! Is die veel bij je?
Zelf heb ik dit ook ervaren, maar dan met meerdere dieren maar hoofdzakelijk met se Tijger. Voor mijn gevoel is dit echt mijn dier en ik weet dat hij heel veel bij mij is.

Ik vergat te vertellen totdat t vannacht weer gebeurde dat ik ook dit soort ervarinfen met een slang heb. Ik voel als het ware hoe deze zich voortbeweegt over mijn lichaam. Deze zie ik overigens niet. Met deze ervaring lig ik wel echt te rillen van angst.
Het probleem is dat ik er zelf weinig tegen kan doen. Er zijn verschillende echt vervelende energieën aan mijn bed geweest en dat werd ik wakker omdat ze bij wijze van op me in waren aan het slaan met een voorwerp (zo voelde t) maar dan kon ik me weren en op een gegeven moment lachtte ik ze uit. Zo van wat probeer je nu weer. Maar op de een of andere manier lukt me dit nu niet.

Je hebt gelijk dat als het niet goed voelt het ook niet goed is. Dit onderscheid weet ik redelijk te maken. Ik zal mijn gids nog meer vragen wat dit precies voor gewaarwordingen zijn en waarom ze om me heen zijn. Daarnaast zal ik denk ik proberen om met aartsengel Michael te vragen of hij me kan helpen.

Wat ik alleen soms moeilijk vind is dat ik nog niet eerder iemand heb gevonden die dit herkent, waardoor t soms zo onzeker voelt. Snap je?

Liefs Na Na
Ingezonden:  06 Feb 2013 08:27
Nog een vraag... Miss herkent iemand dit maar zou de slang met de kundalini energie te maken kunnen hebben?
Ingezonden:  06 Feb 2013 10:12
Kan, maar ik zou het in het algemeen zoeken.

Maar waarom ben je bang voor de dieren?
Ingezonden:  06 Feb 2013 10:23
Normaal ben ik ook niet bang voor ze. Ik ben juist gek op dieren maar om een slang oer je heen te voelen krioelen. Hihi dat is dan weer het andere uiterste  snapje? En het gevoel erbij is ook niet fijn.
Ingezonden:  06 Feb 2013 13:08
Ze doen je niets, alleen is het denk ik meer de manier van communiceren dat jou vreemd overkomt. Ik denk dat jij ook niet hun gedachten kan horen? Sta hier eens voor open, dan hoeven ze ook geen aandacht te vragen door te bijten, duwen en andere dierlijke manieren.
Tevens zijn er ook "draken" in mens vorm op aarde, al voor zo'n 30 a 50 jaar. Het is alleen wel een beetje hokjes denken, maar deze mensen zijn er ook puur om te helpen. Entiteiten van mensen zijn vaker andere wezens geweest, en niet alleen aards
Ingezonden:  06 Feb 2013 20:43
He Psylor,

Ja, misschien is dat het wel..
Maar weet je wat ik zo bijzonder vindt. Naast katten die regelmatig over mijn bed dwarrelen, zijn dit de enige dieren die ook op mijn lichaam komen zeg maar. De andere dieren die blijven altijd op een afstand. En dit zijn nou net een beetje de 'engere dieren'.

Maar ik zal eens open staan voor hun gedachten. Is er een manier voor om dit het 'beste' te doen. Ik gok vooral rustig blijven?

Bedankt allemaal voor de reacties in ieder geval!
Ingezonden:  07 Feb 2013 08:14
Rustig blijven, je gedachten leeg maken en er voor open staan. Dit kan je mede oefenen door meditatie.
Ingezonden:  19 Jan 2014 23:56
hoi

slaapverlamming is heel eng. ik heb er ook lang last van gehad. ik heb daarin de engste dingen gezien. ben hiervoor naar de dokter gegaan en heb slaappillen gekregen. Ik ben nog steeds heel bang dat ik het krijg.