Paranormaal Forum

Paranormaal Forum Nederland - Spiritueel Forum Nederland

»Gebruikersnaam: »Wachtwoord:   Gegevens onthouden? 
Paranormaal Forum / Spiritueel / Ervaringen / angst uit de vorige leven?
Ingezonden:  24 Feb 2013 01:46
Wat mooi allemaal om dit te lezen
Ingezonden:  24 Feb 2013 09:46
Nog bedankt voor de bevestiging dat ik een katertje ben geweest. Vandaar zeker dat ik het best met katten kan praten. Heb nu zelf ook een lief katertje hier in huis. Soms denk ik zelfs dat ik het jammer vind dat ik zelf geen kat ben, kon ik nog beter met hem praten.
Maar heel erg bedankt!
Ingezonden:  24 Feb 2013 22:11
Dat zou soms idd ideaal zijn. Dan wist ik tenminste waarom mijn kat zo mager blijft . ShadowSlayerkan jij dat ook al bij andere mensen doen of weet je alleen je eigen vorige levens?
Ingezonden:  25 Feb 2013 20:56
Hm ik kan momenteel niet zo veel. Ik herinner me normaal gesproken altijd mijn dromen, dat wel weer. Heb ook veel lucide dromen.
Ik kon eerst geesten zien (ook praten) maar ik ben me een keer rot geschrokken van een entiteit achter een deur. -.-
Dus toen blokkeerde alles... Nu moet ik nogal veel opnieuw leren... Dus nee, dat soort dingen lukken me niet. Mijn vorige levens weet ik bijna niks van! Dat zou ik wel willen maar er zelf achter komen lijkt me zo gaaf. Vandaar dat ik het liever zelf doe, maar ik weet niet hoe lang het gaat duren om het te leren.
Ingezonden:  25 Feb 2013 21:00
En dat ik vermoedde dat ik een kat ben geweest, komt omdat ik me meer of minder katachtig voel, haha. Ik kan goed met dieren om gaan maar katten vind ik toch het leukst. Ik snap zo snel wat ze willen, en wat ze bedoelen. Ik kan met katten beter communiceren dan met de meeste andere levensvormen. Vaak zelfs beter dan met mensen. Maar er achter komen waarom een kat mager is, dat is best wel wat. Eet je kat wel goed?
Ingezonden:  25 Feb 2013 22:11
Ja dat begrijp ik. Wel goed dat je het weer oppakt! En ik begrijp idd dat je zelf achter je levens wilt komen. Dat lijkt me idd ook heel bijzonder. Ook ik ben een enorm katten mens. Heb zelf 2 main coons. Heerlijke beestjes. Daarom is het lastig om na te gaan of ze wel eet met 2 katten. Snoepen doet ze graag. Ze slikt ze alleen heel vaak heel door. En blikje vind ze ook lekker. Geef een kwart van een gourmet blikje en dat gaat niet zo snel. Dan eet de andere kat het iedere x op. Verder is ze energiek daar ligt het niet aan. Maak me gewoon zorgen om haar en ben vaak bang dat ze het slecht heeft bij me.
Ingezonden:  25 Feb 2013 22:16
Ik denk dat ze het wel goed heeft hoor. Je geeft om je katten, en geeft ze ook nog meer dan alleen standaard brokjes. Dus ik weet zo niet waar het probleem ligt.
Bij mij thuis hebben we ook 2 katten, en ook hier eet de ene wat sneller en eet vaak het eten van de andere op als ze iets speciaals krijgen. Alleen is het hier zo dat ze juist niet snel mager zijn.
Is het echt een mager beestje of hoort het misschien bij de kat zelf? Zegt de dierenarts hier nooit iets over?
Ingezonden:  25 Feb 2013 22:21
Gelukkig! Nee hij zegt er eigenlijk nooit wat over. Ze is een tijdje terug getrimt en nu valt het gewoon meer op. De andere is een lekkere theemuts ( haar moeder). En main coons zijn toch eigenlijk wel volle beestjes. Weet het ook niet.
Ingezonden:  26 Feb 2013 16:35
Ja main coons zijn ook groot toch? En ook nog veel vacht.
Als de dierenarts er niets van zegt is het vast wel goed. Misschien hoort het ook gewoon bij de kat zelf. Is het alleen de buik die dun is of echt ook het lichaam?
Ingezonden:  26 Feb 2013 17:39
Haar rug aan het eind bij haar staart. Je voelt echt botjes. Maar idd zolang ie er nix van zegt zal het goed zijn. Ja idd groot en veel haar.
Ingezonden:  26 Feb 2013 21:09
@Bianciona ik val van mijn stoel van.
Jeetje, misschien een rare vraag en wil je absoluut niet beledigen of kwetsen of negatief overkomen! Hoe is het om in jouw schoenen te staan?!
Het lijkt mij doodvermoeiend voor je! En zwaar om zoveel mee en door te krijgen!
Lijd jij daar zelf niet onder? Het lijkt mij namelijk dat je heeeel sterk in je schoenen moet staan (voral emotioneel) om dat aan te kunnen?!
Ingezonden:  26 Feb 2013 21:25
Vivelena,

Ik zal je kort een antwoord geven, je moet idd erg sterk in je schoenen staan en zwaar jawel dat is het ook wel maar daarom moet ik natuurlijk wel soms echt zeggen ik doe even niets en laat het even tot morgen

Daarnaast ben ik onwijs blij dat ik zoveel doorkrijg want dan kan ik ook veel mensen helpen met dingen die ze willen weten of ze een steuntje in de rug geven.

Dus eindconclusie : Nee ik wil niet met iemand ruilen

Groetjes,

BianCiona
Ingezonden:  26 Feb 2013 21:43
Lieve BianCiona,
Mijn zegen en respect.
En terecht dat je aan jezelf moet blijven denken.
Ik vindt het mooi en bewonderenswaardig wat je doet en vindt dat dat zeker gezegd mag worden. (en niet van iemand die een reading heeft gehad ;-))
Er zijn idd veel mensen die het nodig hebben een zetje in de goeie richting. Ik hoop dat men op verstandige en vooral nette wijze meelift op jouw gave.
Ik denk dat er ook een hoop misbruik maken en/of het vanzelfsprekend vinden geholpen te worden.

Maar goed, ik laat je lekker verder genieten van je avond!
Groetjes Vivelena
Ingezonden:  26 Feb 2013 21:46
ik ben het met je eens vivelena bianciona heeft mij ook heel goed geholpen en nu nog trwouwens ik heb heel veel aan haar steun en advies en alles
Ingezonden:  26 Feb 2013 21:56
Ik geniet al van de avond als mij zo'n compliment gemaakt wordt, dank daarvoor

En jep ik hoop ook dat veel mensen iets aan me hebben want tja daar doen we het immers voor, een ander helpen... das toch haast het mooiste wat er is

Groetjezzzz
Ingezonden:  26 Feb 2013 21:58
zeker bianciona
wat ik zeg meen ik ook echt bianciona
Ingezonden:  26 Feb 2013 22:02
Dat zeker! Het is heel fijn andere te kunnen helpen, maakt jezelf als mens ook groter.

(voor dit forum was ik er nog heilig van overtuigd dat men alleen tegen betaling iets mee deed)

Ik sla even over zo'n consult en/of reading. Ik ben er nog niet  klaar voor.
En ipfan, je bent een lieverd.
Ingezonden:  26 Feb 2013 22:05
waar heb ik dat aan verdiend vivelena bloos bloos haha
Ingezonden:  26 Feb 2013 22:07
Nee men doet dit niet alleen om geld te verdienen, maar soms kom je voor een keuze te staan met je gaven...dan moet je van je "hobby" je werk maken om zo nog meer mensen te kunnen helpen. En tja de huur moet ook betaald worden. Maar ik vind idd ook dat sommigen een absurd hoog bedrag vragen voor hetgeen ze doen...

Maar gelukkig dat forum gratis is.... en laat dit vooral zo blijven
Ingezonden:  26 Feb 2013 22:08
Je bent behulpzaam. Je Zet je er voor in maar bent kort en voorzichtig van stof. Daarnaast ben je attent. Door je reactie naar Bianciola na de mijn: vindt ik je een lieverd.
Ingezonden:  26 Feb 2013 22:13
oh echt dank je wel en sorry dat ik je de indruk geef kort af te zijn wat me bedoeling overigens niet is en ja ik ben idd wat voorzichtig , vind je me soms wat te voorzichtig ?
Ingezonden:  26 Feb 2013 22:14
Ik vindt het niet verkeerd dat er een betaling tegen staat. Je mag je huis ook niet gratis bewonen en met de voedselpaketten van de voedselbank zal men het ook niet redden denk ik. (geen idee wat er in zo'n pakket zit)

Wel maakt het het lastig om te kiezen.
Ik krijg bijvoorbeeld de kriebels bij een Derek oglivie.
En zo'n bellijn van RTL lijkt mij ook niet de meest verstandige keuze...

Ik heb altijd geroepen in het verleden: als er een peroon is die zonder mij te kennen ineens verteld waar ik wat, bij wie heb gelegd tijdens de crematiedag die durf ik te vertrouwen. Echter nu, vindt ik dat niet helemaal reëel meer.
Ingezonden:  26 Feb 2013 22:16   Laatst gewijzigd door: lpfan1986
je moet niet naar derek luisteren vind hem een prutser 1e klas ... al zullen er vast personen zijn die heilig in hem geloven en alles wat hij zegt ik heb niks maar dan ook helemaal niks met hem
Ingezonden:  26 Feb 2013 22:20
Te voorzichtig? Nee, gedreven ja, je hebt iets gevonden waar je je thuis invoelt en hebt je zelf gevonden in het delen daarvan naar de buitenwereld toe. Wel ben je voorzichtig ook omdat je je zelf nog aan het aftasten bent. Ik weet niet zo goed hoe ik het moet uitdrukken.
En nee, je las mij verkeerd! Ik zei niet dat je kort af bent naar kort van stof. Je bent kort in je antwoorden en tekst. Niet kortaf en afstotend (afkappend).
Daar komt ook het aftasten weer naar voren.

Ik weet niet het niet, ik voel bij jou vreugde maar tevens onzekerheid. Nou ja, ik kan het niet zo goed uileggen op papier... Hihi, laat maar.
Ingezonden:  26 Feb 2013 22:20
En ik? Mijn huis zit vol entiteiten.
Ingezonden:  26 Feb 2013 22:23
Beste Gitte,
Ik hoop dat je die vraag niet aan mij stelde. Ik ben de laatste persoon hier die je kan helpen denk ik.
Anderen zullen daar goed in zijn.
Ingezonden:  26 Feb 2013 22:24
probeer het maar vivelena ik ben eigenlijk wel benieuwd hoever je komt probeer het maar
Ingezonden:  26 Feb 2013 22:25
beste gitte heb eigenlijk maar 1 vraag voor je

heb je last van die geesten /entiteiten ?
Ingezonden:  26 Feb 2013 22:32
Oef, jij bent een mooie Ipfan!
Ik heb dat nooit gedaan! Ik zou niet weten wat ik moet doen of hoe.
Ingezonden:  26 Feb 2013 22:34
oh echt niet want je had het wel goed het begin dan .......