»Gebruikersnaam: »Wachtwoord:   Gegevens onthouden? 
Ingezonden:  08 Mrt 2013 22:50
Hai, ik maak de laatste tijd een paar vreemde dingen mee. Ben een vrouw van 24 en heb voor t eerst het idee gehad dat ik kon voelen hoe het zou zijn om dood te zijn en niet meer op de aarde aanwezig. Ik heb mezelf het afgevraagd en probeerde met mijn gedachten naar dat gevoel te gaan en het lukte. Het leek of ik uit mezelf ging, erboven zweefde (wel echt hoog, boven het huis ook), en ik dacht letterlijk; o zo voelt het om dood te zijn. Het was niet een eng gevoel, eerder geruststellend.  De 2e keer was gister. Ik werd snachts wakker, en toen ik weer in slaap viel, ong. Na een klein halfuurtje, begon er een droom. Maar tijdens de droom had ik het gevoel dat ik wakker was en besefte dat ik begon te dromen en wist dat ik mijn ogen kon openen om het te stoppen. Ik ging letterlijk een tunnel in, voor mij was het beeld alsof ik door een zwarte koker keek, zwart omrand. Ik zag verschillende beelden, de een heel strak, zoals een soort vakantiehuisje in de sneeuw. Het was zonnig.  de ander heel gedetailleerd, zoals een ingerichte ouderwetse woonkamer, waar op het moment dat ik keek, steeds een voorwerp in het plaatje bijkwam, en terwijl ik rondkeek, viel me op hoe alles hetzelfde bleef, net of ik er stond, er kwam alleen steeds meer in de kamer. Verder vloog ik vooruit in de tunnel en ik kon voor een deel zelf bepalen hoe snel ik ging. Ik hoorde mezelf denken; en gaan en gaan, en het voelde of ik met mijn hoofd een 'vooruit beweging' maakte. Wanneer ik even dacht; ' wacht hoor.. Wat is dit?' Stopte het zoeven. Het enge was op t laatst. Na het zien van die beelden werd het zwartrood en voelde het of ik een hartaanval kreeg. Ik bedacht me, opende mijn ogen en sprong binnen 1 seconde van bed, want in die seconde zag voelde en hoorde ik dat mijn hele matras onder stroom stond. De blauwgele gloed zat om mijn hele matras, en hij maakte een sidderend geluid. Zodra ik opstond en het licht aandeed was het over. Ong. 20 min lang had ik daarna suizende oren en knetterende hersenen. Ik geloof nog steeds niet dat ik me die stroom heb verbeeld, ik geloof dat ik met mijn matras onder stroom stond. Kan iemand mij helpen? Ik ben best bang en heb het idee dat dit een uittreding kan zijn geweest? Vr. Groet, reiziger
Ingezonden:  09 Mrt 2013 11:01
Nou, om eerlijk te zijn weet ik hier niet veel van, maar dit zou inderdaad een uittreding kunnen zijn, vooral door het "opstijgende gevoel" wat je in het begin beschrijft.
Ingezonden:  09 Mrt 2013 13:04
"Knetterende" hersenen en suizende geluiden in de oren hebben ook te maken met uittredingen. Ik denk dat al die keren dat het voelde of je wakker was, uittredingen waren. Ik weet alleen niet waar dat stroom gevoel vandaan komt.
Ingezonden:  09 Mrt 2013 14:05
Het was een uittreding, de symptomen die je voelde komt omdat je voor het eerst zo lang uit je lichaam was, zeer waarschijnlijk onder begeleiding van je gids. Deze hoef je btw niet per se te zien. Hoe vaker je het doet hoe minder je last hebt van die symptomen, tenzij je het ook steeds langer en langer blijft doen.
Let wel op, te lang uittreden kan gevaarlijk zijn, je lichaam kan ingenomen worden door een andere entiteit of zelfs vergeten adem te halen of je hart te laten kloppen. Op den duur zal het gevaar van hart stilstand of verstikken heel erg afnemen, maar het is wel altijd raadzaam om een schild om je bed heen te plaatsen om zo negatieve entiteiten bij je lichaam weg te houden.
Ingezonden:  10 Mrt 2013 09:53
@ psylor, gaat dit altijd via een gids, en is dat perse een bekende overledene? En kan het spontaan uittreden (wat de 2e keer zeker het geval was)gevaarlijk zijn? Ik heb al tijden het gevoel dat er iemand steeds met me samen is. Vooral snachts. Alsof diegene naast me zit, achter me staat en bekijkt,  me volgt door het huis.
Ingezonden:  10 Mrt 2013 09:56
En wat wordt er bedoeld met schilden om het bed plaatsen? Groet
Ingezonden:  10 Mrt 2013 21:07
Je gids kan een bekende zijn maar hoeft niet, hoe deze er uit ziet kan ook verschillen, dit kan menselijk zijn maar ook dierlijk. Dat die bij je was weet ik wel zeker.
Spontaan uittreden hoeft niet gevaarlijk te zijn, hangt er vanaf hoe snel je terug keert, hoe ver weg je gaat en hoe ervaren je erin bent.

Voor schilden lees de topic http://www.paranormaalforum.nl/article2831.htm.