»Gebruikersnaam: »Wachtwoord:   Gegevens onthouden? 
Paranormaal Forum / Ervaringen / Uittredingen / Gevaar bij uittreding
Ingezonden:  11 Mrt 2013 20:40
Ik zie op internet (ook op deze site) nogal wat berichten over dat uittreden gevaarlijk zou zijn en dat andere entiteiten je lichaam over zouden kunnen nemen, of dat je nooit terug zou kunnen keren. Dit is allemaal niet waar, want waar je ook heen gaat, je kunt altijd terug. Je lichaam en ziel zijn namelijk verbonden door een zilveren draad en deze verdwijnt pas bij de dood. Dat maakt het niet alleen mogelijk om direct bij het denken aan je lichaam terug te keren naar je lichaam, maar ook maakt deze het onmogelijk om entiteiten in je lichaam te laten treden en deze over te nemen. Deze fabels worden heel veel op internet gezet en vaak ook nog eens door mensen die nooit een uittreding meegemaakt hebben. Geloof dit dus niet, uittreden is heel veilig en je komt altijd terug in je lichaam.
Ingezonden:  11 Mrt 2013 20:45
egoras,

Deels heb je gelijk, echter kan een lichaam wel bezet worden door een entiteit wat er op uit is. Maar dat wil idd niet zeggen dat je je eigen lichaam niet meer in kunt want dit is wel zo. Alleen gaat het dan even met wat "geweld" omdat je ziel natuurlijk geen pottenkijker tolereert...

Groet,

BianCiona
Ingezonden:  11 Mrt 2013 21:07
Kan het bij spontane uittredingen dan eerder het geval zijn dat er iemand op uit is jouw 'plek' in te nemen? Als een uittreding zich opeens voordoet, kan het dan ook zijn dat een gids met slechte intenties dat probeert?
Ingezonden:  11 Mrt 2013 21:32
Ik heb zelf ook regelmatig uittredingen, dus niet helemaal gezegd uit onwetendheid

Slechte spirits kunnen altijd een poging ondernemen als je niet lekker in je vel zit, of tijdens een uittreding.

En wat dacht je van auralifters? Die zitten ook gewoon in je energie terwijl je het niet in de gaten hebt...
Ingezonden:  11 Mrt 2013 22:22
@reiziger een gids doet nooit iets met slechte intenties, altijd wat het beste is voor jou. Een gids kent geen gevoelens van haat of jaloezie, alleen liefde
Ingezonden:  12 Mrt 2013 00:49
Ingezonden:  12 Mrt 2013 20:27
Nee het is niet gevaarlijk om uittetreden. Er kunnen geen geesten in je lichaam omdat je nog voor een klein deel in je lichaam blijft. Gevoof me. Mijn uittreedrecor staat op 1 uur. En ik kon nogsteets terug.
Let er wel op dat als je lang uittreed je lichaam op een goede manier achterlaat.. Want de spierpijn anders achteraf is geen pretje.
Succes met uittreden.
Mvg Magia
Ingezonden:  19 Apr 2013 17:38
Hoe kom je snel terug in je lichaam?
Ingezonden:  19 Apr 2013 17:56
Zelfde vragen van jou met antwoorden DiddyK