Paranormaal Forum

Paranormaal Forum Nederland - Spiritueel Forum Nederland

»Gebruikersnaam: »Wachtwoord:   Gegevens onthouden? 
Paranormaal Forum / Ervaringen / Verschijningen / zwarte verschijning
Ingezonden:  06 Mei 2013 01:20
ik ben een vrouw van 48 jr. en sta nuchter in het leven.
onlangs verbleef ik een aantal dagen in een hotel in Nederland.De tweede nacht van mijn verblijf daar werd ik wakker,iets wat ik vrijwel elke nacht wordt,dan ga ik wat drinken en ga naar het toilet.
Toen ik wakker werd en opstond zag ik dat de lichtstrook vanonder de deur onderbroken werd. Ik dacht toen:He! er staat iemand op de gang voor mijn deur!!terwijl ik op sta vanuit mijn bed zie ik een zwarte verschijning in mijn kamer staan.kon niet zien wie of wat het was maar,geloof me,het was er. zonder gezicht.ik durfde niet meer naar toilet te gaan en bleef op mijn bed zitten.Vervolgens ben ik opgestaan en stak mijn arm uit om ,,het,,aan te raken,maar ik zag dat mijn arm er doorheen ging.Nou,ik schrok mij te pletter. Ben weer op bed gaan zitten met alle lichten aan.Ineens was de verschijning weer verdwenen.
sindsdien slaap ik thuis met een lamp aan en voel mij heel ongemakkelijk.
Ingezonden:  02 Nov 2013 15:52
hoi,
ik weet niet precies hoe het voelt of is maar een vriendin had het ook. ik denk zelf dat het niet echt te maken heeft met die deur en het licht als ik het zo lees. ik denk dat veel mensen het clich├ę vinden dat je door een verschijning ging maar ik vind van niet.bij mijn vriendin was het zo dat het opeens in de gang stond ze is best wel stoer al zeg ik het zelf en ze is zeker niet bang. ze ging er ook dwars door heen met haar hand het voelde als of je door een koude lucht stroom ging zei ze is dit ook zo bij jou?
maar ze heeft het nooit meer gezien en heeft het gewoon afgesloten ik denk dat dat ook het beste voor jou is, tenzij je meer wilt weten maar wees voorzichtig.
Ingezonden:  03 Nov 2013 22:24
Hallo Lilytiger,

Ten eerste ,dank voor je reactie.

Maar weet je wat het vreemde is, ik ben verstandig en wijs genoeg om een ervaring als dit naast mij neer te leggen.
Maar sindsdien blijft het mij achtervolgen.
Het is medio mei 2013 gebeurt, en ik leef gewoon mijn drukke leventje,totaal niet op de zweverige toer, ik sta met beide benen op de grond.
maar totaal onverwachts heb ik in mijn eigen huis dit weer meegemaakt.
En het meest vreemde is dat ik afgelopen weekend gelogeerd heb bij mijn moeder(een vrouw die totaal niet bezig is met dit soort zaken). En, plotsklaps, laat in de avond,zie ik weer die zwarte verschijning.
Ik kreeg het koud en mijn moeder niet.Ik heb er verder dan ook niet over gepraat, maar toch ben ik er onbewust continue mee bezig.
Wat betekent dit??
Ingezonden:  04 Nov 2013 17:15
hoi
ik begrijp dat je dit de eerste keer op vacantie hebt meegemaakt??
en dat je nu thuis eenzelfde ervaring hebt??
bij jou moeder wederom??
lijkt alsof het met jou verbonden is,als eens geprobeert te communiceren met deze schim??
Ingezonden:  04 Nov 2013 19:24
Vaak is het de angst voor het onbekende dat iemand bang maakt voor zoiets.
Zwart is dus niet altijd negatief, evenals het koud krijgen.
Je kan er gewoon tegen praten, misschien krijg je antwoord. En als je liever wilt dat diegene weggaat, vraag dit gewoon vriendelijk, net zoals je het aan een ander zou vragen.
Ingezonden:  24 Jan 2014 16:48
Als ik het zo lees is het een bekende van je. En die wilt  alleen weten of alles goed is. En idd zoals roosmarie zegt, als je ze niet in de buurt wilt hebben: gewoon netjes vragen of ze willen gaan. Mocht je je heel ongemakkelijk voelen: salie branden. Dat brengt rust terug.
Ingezonden:  26 Jan 2014 00:32
Hallo,

Ik zie ook zwarte (en witte) verschijningen.
Knap dat je je hand uit durfde te steken,
zelf doe ik altijd net of ik ze niet zie dan verdwijnen ze ook vanzelf.

Wat mij wel is opgevallen is dat wanneer een naam plotseling in je opkomt dat het antwoord op je vraag is maar wanneer je er bewust naar gaat zoeken het niet lukt.

Verder ben ik zelf ook vrij nuchter .

Als je er niet uit komt en het graag wilt weten zou ik eens op bezoek bij een goede paragnost in je buurt gaan.

groetjes Niem
Ingezonden:  26 Jan 2014 14:24
hoi, je kan je als eerst jezelf en je huis in een bol van wit,blauw en goud licht zetten als bescherming en de aartsengel michael vragen om bescherming . daarna zeg je op een vriendelijke manier alles wat hier niet thuis hoort ga naar het licht en verlaat mijn huis voor goed blijf dit herhalen  dagen, weken zelfs maanden tot de rust is weer gekeerd en er geen schimmen meer zijn .ik stuur je veel liefde en licht disneyfreakje