Paranormaal Forum

Paranormaal Forum Nederland - Spiritueel Forum Nederland

»Gebruikersnaam: »Wachtwoord:   Gegevens onthouden? 
Ingezonden:  01 Jun 2013 15:23
Hallo beste mensen,

Ben nieuw hier op dit forum, alhoewel ik al een tijdje hier aan het rondkijken ben.
De eerste keer dat ik hier kwam was ik opgelucht dat ik niet de enige ben met visioenen en contact met andere dimensies (hiernamaals?).

Ik heb even een vraagje: Ik had het laatst met een oud collega over het zien van dingen en entiteiten die veel anderen niet kunnen zien. De meeste van deze ervaringen zijn aangenaam, maar soms zijn er ook wel eens enkele negatieve momenten (ja ik heb letterlijk doodsangst uitgestaan). Ik zou deze negatieve krachten er graag uit willen filteren. Mijn collega gaf mij het advies om een ui te koken in het water dat ik heb gebruikt om me te reinigen onder de douche. De ui moest ik dan vervolgens onder het maanlicht opeten om dan direct daarna te gaan slapen. Heeft iemand van jullie ervaring met dit 'ritueel'.

Alvast bedankt !

Sjoerd
Ingezonden:  01 Jun 2013 23:44
Het klinkt mij als een vorm van voodoo. Schrik niet, voodoo heeft ook een positieve kant. Ik weet er helaas alleen verder niet veel van af, nu weet ik wel dat De Witte Duif hier wel het e.e.a. van af weet. Ze is alleen de laatste tijd niet zeer actief meer op het forum maar mogelijk dat andere leden het ook weten
Ingezonden:  02 Jun 2013 09:28
Thanks Psylor

Sjoerd een ui in je reinigingswater doen kan twee gevolgen hebben.
Men gebruikt dit vaak om mensen de waarheid te laten spreken, er zijn rituelen bekend waar het gebruikt werd om een waarheid boven water te krijgen. Het onderbewuste gaat dan praten. Iets wat ver weg gestopt is bij een mens en waar die persoon liever niet over praat zou naar buiten komen.

Ook kan het zijn om als het slechte in je zit (en dat bedoel ik niet als dat die persoon slecht is ) dus als iemand huist in jou lichaam die kun je met het eten van een ui (op de juiste manier gebruikt) eruit halen. Zelf heb ik een ritueel meegemaakt dat er zelfs daarna zwarte rook uit de persoon zijn mond komt als zijnde het kwade. Men verdrijft als het ware een slechte geest die bezit heeft genomen van iemands lichaam.

Zelf zou ik je niet aanraden om dit in je eentje te doen, laat er wel iemand die er verstand van heeft bij aanwezig zijn. Daar je collega je deze raad gaf neem ik aan dat hij van bepaalde zaken wel op de hoogte is en je zou dus hem of haar kunnen vragen die dag als jij het zou toepassen, erbij zou willen zijn.
Waarom ik dit zeg omdat de meeste rituelen twee kanten op kunnen en men dan wel er iets vanaf zou moeten weten.
Er zijn vaak ook nogal wat bijwerkingen zo zal je daarna je eigen licht in het hoofd gaan voelen, je kunt duizelig worden maar het hoeft natuurlijk niet , en zo zijn er nog meerdere bijwerkingen de meeste onschuldig maar het kan ook een heftiger effect hebben dus is het fijn als er iemand bij is die het herkend.

Sowieso raad ik mensen aan niet zelf te experimenteren.

groet medium de witte duif.
Ingezonden:  02 Jun 2013 20:02
Hallo witte duif/Psylor,

Bedankt voor jullie antwoorden, ik had op internet ook al gevonden dat uien worden gebruikt bij het verkrijgen van de waarheid (al dan niet onderbewust) en als sterilisatieritueel bij anderen (ik weet echter niet in hoeverre sterilisatie dan ook lukt). kan me wel voorstellen dat dit dus voodoo praktijken omvat. Ik kon verder niks vinden over het filteren van negatieve bovennatuurlijke ervaringen.

Ik volg het advies van deze meneer dan ook niet op! Ik snap eerlijk gezegd niet hoe hij er op komt? Of hij moet meer kwaadaardige bedoelingen hebben met het geven van dit advies. Ik kan me herinneren dat hij op het werk altijd financiele stukken opvroeg, hoewel ik hem deze nooit mocht geven ivm bedrijfsgeheimhouding.

Ik zal hem confronteren met zijn vreemde advies. Heeft iemand wellicht een alternatief om van mijn negatieve ervaringen in de toekomst weg te kunnen filteren? Al dan niet in het bijzijn van iemand die er verstand van heeft.

Groetjes
Ingezonden:  02 Jun 2013 20:11   Laatst gewijzigd door: de witte duif
Sjoerd
ik wil wel even benadrukken dat voodoo niet altijd kwaad doet je hebt witte en zwarte voodoo , maar dat even terzijde.
Zoals je de man omschrijft denk ik dat je beter niet er op in kunt gaan.
Een makkelijke manier om je af te sluiten is het volgende.

Een eenvoudige manier om je af te sluiten, en het kan op elk moment van de dag toegepast worden.
Zelfs als je aan de schoonmaak bent of onder een vergadering.

Door je handen eventjes zo te plaatsen als op de afbeelding. Je hoeft maar eventjes je hand palmen en vinger toppen stevig tegen elkaar te drukken een paar seconden is voldoende om je rust te hervinden en energie op te laden.

http://www.mediumdewitteduif.nl/dl/up/3fe525cdd04dce5230efd38d209de178.gif

succes medium de witte duif.
Ingezonden:  04 Jun 2013 09:34
Sjoerd,

Ik ben verder nieuw in dit hele gebeuren maar als ik 1 en 2 verbindt, (vaker de waarheid spreken en je geheimhoudingsplicht) denk ik dat hij jou misschien in een positie wil brengen waarin jij die financiele documenten vrijgeeft!

Wat zei hij toen je hem met dit gegeven confronteerde?

Groetjes,
Jeffrey
Ingezonden:  04 Jun 2013 10:37
Ik heb de beste man gister even telefonisch gesproken. Toen ik gedurende dit gesprek de connectie maakte tussen uien en het spreken van de waarheid, was hij even stil en zei hij ongeveer het volgende: Het feit dat ze zo sterk smaken en tranen veroorzaken, heeft verder niks te maken met de samenstelling van de ui maar puur met de geestelijke reactie van ons lichaam op de krachten van de ui.

Verder zij hij: dat in combinatie met onze lichaamssappen er een soort evenwicht ontstaat en dat ik maar eens een keer de tranen die ontstaan tijdens het schillen maar eens op de ui moest 'gieten'. Er ontstaat dan een soort sisselende reactie.

Verder ging hij niet echt in op het vertellen van de waarheid, wat bovengenoemde aanhaalden als kracht van een ui. Desalniettemin ga ik het ritueel morgen even uitproberen. Zoveel kwaad kan het toch niet denk ik. Voor de mensen die benieuwd zijn ik zal morgen gelijk laten weten wat het resultaat was. kan me voorstellen dat mensen benieuwd zijn naar het effect.

Gr.
Ingezonden:  04 Jun 2013 15:43   Laatst gewijzigd door: de witte duif
sjoerd

ben je zelf op de hoogte hoe je het ritueel moet doen want zoals reeds aangegeven moet je niet gaan experimenteren. Als jij denkt dat je het zo eventjes kunt uit proberen dan ga gerust je gang. Besef wel dat mochten er gevolgen zijn dat je die dan ook aanvaard en zelf draagt.
Maar juist doordat mensen zoals jij er de draak mee steken om te zeggen ik ga het eens eventjes uit proberen en dat je dan  nieuwsgierige mensen kunt voeden, maakt mij ook zo boos.
Want weet je dat 15% van de mensen wat ik behandel vaak afkomstig is uit het feit dat men zelf experimenteert en als er dan iets van het slechte blijft hangen dan heeft men angst en gelooft men pas bepaalde dingen, en krijg je als antwoord ik dacht dat het geen kwaad kon, maar als men dan niet meer verder komt of men heeft er last van dan oje moet men een paragnost of een medium er bij roepen.

Sjoerd ik wil er alleen maar mee zeggen zie het niet als een spelletje. En dan nog vinden mensen het  vreemd dat men niet op alle vragen ingaat maar juist door deze antwoorden zoals jij nu geeft weerhoudt  mij ervan...

ik hoop dat je beseft dat het geen spelletjes zijn.....ik zeg niet voor niets in mijn vorige bericht dat rituelen altijd twee kanten op kunnen.

Maar zoals gezegd wil ik je alleen maar waarschuwen wat jij der mee doet is jou zaak....
Ingezonden:  05 Jun 2013 10:00
Ik besef zeer goed dat dit geen spelletjes zijn, maar ik voelde me enigszins gedwongen om dit uit te proberen. Ik had naar mijn idee niet veel andere opties. In ieder geval heel bedankt voor de waarschuwingen en de hand-op-elkaar-druk-techniek. Deze heb ik uitgeprobeerd maar werkt niet als methode om visuele en nare somatische (lichamelijke) ervaringen te doen verdwijnen. Deze ervaringen zijn voor mij een tweede realiteit geworden, alsof ik in contact sta met een andere wereld.. Tevens zijn ze de laatste tijd steeds erger geworden en ik heb het gevoel dat ik steeds meer geabsorbeerd/omarmd wordt door een zwarte en slechte kracht. Ik haal in de namiddag een paar uien bij de lokale boer en ga het vanavond uitproberen, er rest mij geen andere optie.