»Gebruikersnaam: »Wachtwoord:   Gegevens onthouden? 
Paranormaal Forum / Spiritueel / Re├»ncarnatie / Wat is er met mijn voeten gebeurd?
Ingezonden:  18 Jan 2014 13:15
Volgens mij was het Himalayazout.
"Himalayazout wordt ook aanbevolen voor het nemen van een voetbad om beter te kunnen aarden, maakt meer en beter contact met de grond."
Ingezonden:  29 Mei 2016 20:29
Ikzelf heb wel eens rare ervaringen gehad met dat soort angsten. Maar kon ze nooit thuis brengen.
Ik durfde nooit te slapen met handen en voeten buiten boord zeg maar. Ik was dan bang of iets er aan zou bijten. Gewoon een rare spontane angst waar ik niet weet waar die vandaan komt, dus mijn voeten liggen ook altijd binnenboord maar ik wikkel ze nog niet in maar ik heb dus ook en gevoeligheidsgraad van angst aan mijn voeten dat ik niet wil dat iemand er aan komt en vraag me ook af of dat misschien door een soort ervaring komt uit een vorig leven.

Ik zou aanraden een tarot kaart ervoor te leggen met de vraag wat het zou kunnen zijn of waar je het zou kunnen zoeken.

Ook pas ik soms de toepassing toe die we ook wel eens gebruiken bij het verklaren van dromen en droomsymbolen. Wat betekent voeten bijvoorbeeld.

Maar of dat helpt weet ik niet al is het misschien een begin.

Of je hebt iets in de vissen staan in de horoscoop want voeten horen bij de vissen. En vissen is een heel gevoelig teken.

Ook kan het te maken hebben met angst voor het paranormale. Omdat het een onzeker gebied is om je er te vertoeven en als je vaak belazert wordt maakt het er niet beter op. Ik denk dat je die angst moet overwinnen door weer opnieuw vertrouwen te herwinnen en je niet langer uit het veld te laten slaan.

Ook kan je voor je in slaap valt aan je slaap vragen om antwoord voor meer inlichtingen rond om je voeten en wat je er mee aan moet.

Soms krijg je dan echt antwoord.

Je beschermt je voeten. Dat doe ik ook altijd. Je wil dan veiligheid.

Toch blijft het een raar verschijnsel. Ik kijk als ik bijvoorbeeld bij andere ook bij kinderen als ze zo vrij hun voeten bewegen hoe anders en vrij die dan eigenlijk zijn vol verbazing.

Ik ken dat ook niet en ook begrijp ik dat je het zelfs shockerend kan vinden als iemand er aan komt. Het is toch een stukje prive waar je voor gerespeceert wil worden als je uit dat je niet wilt dat andere daar aan komen.

Waar ik nu woon vallen mensen makkelijk en krijgen het makkelijk aan hun voeten. Ik denk dat de angst die je voelt bij je voeten heel reeeel is.
Net of iets het aanvalt.

Alles wat ik weet is dat het kan ophouden te bestaan. Hoe dat kan weet ik ook niet.

Je kan gaan naar mrpastor77 omdat iets in de weg zit daarom ziet dat medium het niet duidelijk. Satanisme bestaat ook en die beschermen elkaar.
Die willen ook graag geheim blijven en dat kunnen we niet uit sluiten dat hier sprake is van een vorm van satanisme zoals zwarte magie en het gebruik van voodoo. Mrpastor77 zit op youtube.

Daar kun je eens gaan kijken en kijken of het werkt.

Zo niet dan kan het wat anders zijn.

Het kan een vloek zijn.

Je kan dan ook naar de kerk gaan en vragen of ze voor je willen bidden. Je kan ook zelf bidden. Maar dan moet je diep naar binnen dus heel rustig zijn om echt met je gevoel te kunnen bidden tot Jezus.

Om in contact te komen met Jezus.

Dan moet je een persoonlijke band met hem scheppen.

Dat kan dan via gebed. Dan zeg je Jezus ik bidt of je in mijn leven kan komen.

Het beste is de ogen te sluiten en je handen te vouwen. Zoals ze in kerken ook doen om niet gestoord te worden.

Als je bidt tot Jezus werkt zoiezo.
Maar neem er wel rustig de tijd voor en zorg dat je ontspannen bent.
Zeg dan en vraag dan God om je van je angst van je voeten af te helpen.