»Gebruikersnaam: »Wachtwoord:   Gegevens onthouden? 
Paranormaal Forum / Spiritueel / Reïncarnatie / Wat is er met mijn voeten gebeurd?
Ingezonden:  30 Jun 2013 22:12
Ik heb een trauma. Ik ben altijd bang dat mijn voeten gepakt worden. Ik wikkel ze 's nachts in de deken en ik zit ook niet veel met gestrekte benen als er andere mensen zijn in angst dat iemand de onderkanten zou aanraken. Dit klinkt onschuldig maar ik heb het net zo erg als er niemand in de buurt is. Ik heb een keer met een medium gepraat die niks over me wist en die vroeg ook ineens wat er met mijn voeten aan de hand was want wat ze doorkreeg was niet duidelijk.
Kortom, ik vertrouw NIEMAND met mijn voeten. Laatst raakte mijn vader "voor de grap" de onderkant aan toen ik eindelijk in een meditatie zat, ik raakte in een shock-toestand en voelde de rest van de dag pijn alsof er met een mes door mijn voet was gestoken.
Ik word er gek van.
Wat is er gebeurd? Een spirituele therapeut zei ook dat ik veel littekens had en dat de energie niet goed doorstroomt daardoor.
Ingezonden:  01 Jul 2013 14:30
Misschien heb je teveel energie over die je niet laat aarden.
Ga eens in de avond met je voeten in de aarde staan en laat je meevoeren in gedachte.
Ingezonden:  01 Jul 2013 15:07
Ik heb geen idee of het daardoor komt of dat het van een vorig leven is.
Ik ben sowieso slecht geaard en zal het eens proberen.
Ingezonden:  01 Jul 2013 15:41
Je hebt als kind een trauma opgelopen bij je voeten, meer dan dat kan ik helaas niet zeggen. Je kan er van af komen door stapsgewijs mensen steeds dichter bij je voeten te laten komen. Doe dit lekker rustig aan, maar probeer het wel dagelijks te oefenen en minimaal per week een stapje verder te gaan.
Ingezonden:  01 Jul 2013 15:56
Ehm oké wat raar. Ik weet niet hoe dit zo gekomen is. Zo erg heeft mijn broer me niet geplaagd dacht ik.
Ik vraag me nu wel af hoe het zo erg is geworden.
En mijn vader moet me niet zo plagen natuurlijk.
Ingezonden:  01 Jul 2013 17:36
Ga niet op iedereen in he Shadow
Sommige herhalen simpelweg wat jij zegt maar dan in een ander jasje
De meer kan ik helaas niet zeggen opmerking maakt het plaatje compleet ...
Ingezonden:  01 Jul 2013 20:12
Wat bedoel je met op iedereen in gaan?
Welke opmerking maakt wat compleet?
Ingezonden:  01 Jul 2013 22:19
Shadow je kunt de onderkant van je voeten wassen met ammonia verdunt met water. Je zult zien dat het weg gaat.

groet medium de witte duif
Ingezonden:  02 Jul 2013 08:13
Juist... dat kende ik nog niet.
Ik zal het zo eens opzoeken.
Ingezonden:  07 Jul 2013 13:18
@ Shadow

Je moet niet elke tip aangrijpen , je hebt altijd veel mentaal zieke mensen die denken dat ze begaafd zijn.

En de opmerking van Psylo : Je hebt als kind een trauma opgelopen bij je voeten, meer dan dat kan ik helaas niet zeggen.

Maakt het compleet , je begint tenslotte zelf al met ik heb een trauma..

Maar ach
Ingezonden:  08 Jul 2013 07:15
Sorry Caesar, ik weet dat je het goed bedoelt maar ik snap niet alles van wat je zegt.
Ik probeer niet zomaar iets zonder er over na te denken en ik weet van de meeste mensen op dit forum dat ze redelijk tot goed te vertrouwen zijn.

Anyway wat bedoel je met "maak het compleet"? Zoiets zei je al in een eerdere opmerking. Het zal aan mij liggen maar wat bedoel je er mee?
Ingezonden:  08 Jul 2013 09:48
Omg xS

Laatste poging ..
Psylor zegt , je hebt een trauma aan je voeten ja?
Maar zegt daarna meer kan ik helaas niet zeggen
Dat maakt het plaatje van een blaaskaak voor mij compleet snap je ?
...
Ingezonden:  09 Jul 2013 12:15
Nou nou, blaaskaak en mentaal ziek nog wel, dank je voor die lieve woorden Caesar. Een blaaskaak is iemand die veel zegt te kunnen maar niets doet. Nu meen ik toch echt een advies aan Shadow gegeven te hebben, wat doet de oorzaak er dan aan toe, als het maar werkt niet? Tevens een persoon die jij niet kent meteen mentaal ziek te noemen omdat jij het er niet mee eens bent vind ik een beetje jammer, hopelijk weet je wel daadwerkelijke mensen te helpen hier, zou anders een beetje jammer zijn...

In elk geval ShadowSlayer, heb je al geprobeerd wat witte duif en ik zeiden? Helpt het een beetje?
Ingezonden:  09 Jul 2013 13:19
@Ceasar

Ik denk dat het voor jou een wijze les kan zijn om te leren wat geduldiger te zijn.

Ik snap je standpunt dat er mensen zijn die maar wat schrijven, maar wie ben jij om te bepalen wie wel echt is en wie niet? Een mening mag je daarin hebben, maar wellicht is het beter om die mening voor je te houden.

Verder zie ik in dit topic alleen maar reacties die bedoelt zijn om ShadowSlayer te helpen, ze kan altijd zelf bepalen waarin ze zich herkent en ze kan zelf kiezen bij welk advies ze zich goed voelt en bij welk advies niet. Plus, ik ik merk ook wel eens dat er reacties zijn (en dan bedoel ik in het algemeen, niet dit topic) die niet diepgaand zijn of een herhaling van, maar het zijn wel mensen die hun best doen om iemand te helpen, dat is ook wat waard!

Daarnaast, iedereen is 'paranormaal 'begaafd'. Het is niet iets speciaals of iets wat een persoon anders maakt dan een ander, het verschil zit hem in hoeverre iemand zich ontwikkeld heeft en zich ervoor heeft opengesteld.

Om terug te komen op dit topic. ShadowSlay.. De 'drukpunt' in het midden van je voet, daar voel ik  veel negatieve energie. Het is inderdaad geen energie waar ik grip op kan krijgen of die makkelijk weg te halen is. Dit geeft inderdaad aan dat er iets is gebeurd en geeft aan dat je een trauma hebt (zoals je zelf ook aangeeft.)

Jouw voeten zijn overgevoelig, dat sowieso, en er hangt teveel energie. Probeer eens het volgende.

Neem 1 voet vast en zorg ervoor dat je er goed bijkan (ben je een beetje lenig). Plaats je duimen op elkaar en vervolgens op het midden van je voet. 1 duim raakt nu je voet en de andere duim staat op je ene duim. Druk zachtjes op je voet en probeer je te concentreren op deze plek. Visualiseer alsof je een knop indrukt waarbij al het negatieve gevoel uit je voet loopt en verdwijnt. Volgens mij moet dit wel iets helpen.

Ik begrijp wel wat dat medium bedoelt. Je ziet inderdaad dat er iets met je voeten is, maar ik vind het heel moeilijk om te zien wat precies. Je zegt dat je er altijd al last van hebt gehad, wat is het eerste moment dat je kunt herinneren (dit kan al zijn dat je je niet prettig voelde betreffende je voeten, gewoon het eerste wat je kunt herinneren.) Vind het lastig om iets te zien.

Puur rationeel gezien komt het op mij over alsof je jouw voeten als heel kwetsbaar ziet en bang bent om kwetsbaar te zijn. Heb je moeite met het vertrouwen van mensen in het algemeen?

En hoe is het verder gegaan met wat de andere zeiden?
Ingezonden:  09 Jul 2013 19:10
Ik heb eigenlijk nog weinig geprobeerd. Als ik mijn voeten zelf aanraak voelt het al vervelend. Ze zijn inderdaad erg gevoelig.
Ik kan me herinneren dat ik het vreselijk vond als mijn teennagels geknipt moesten, toen was ik nog heel klein en deed mijn moeder of vader dat. Het was vreselijk, het deed soms (bijna) pijn en mijn vader plaagde me ermee. Toen ik wat ouder was ben ik alleen heel af en toe nog geplaagd door mijn broers maar dat was niet echt erg. Ik ben toen wel mensen minder gaan vertrouwen, in het algemeen en toen ook steeds minder met mijn voeten. Ze werden steeds gevoeliger.

En inderdaad, ik heb vaak moeite met mensen vertrouwen. Mensen zijn hard en harteloos. Ik verbaas me er dag na dag over hoe de mens zo ontzettend lief en tegelijk zo ontzettend vals kan zijn. Ik voel me niet begrepen en verstoten door de mensen hier.
Ingezonden:  10 Jul 2013 12:44
@ nyjama

Ik kon inderdaad mijn mening voor mij houden

Maar als iemand al zegt een trauma met de voeten te hebben en iemand herhaald dat vervolgens met als toelichting meer dan dat kan ik helaas niet zeggen dan denk ik bij mezelf waarom geef je dan niet alleen je tip?
Waarom interessant doen met meer dan dat kan ik helaas niet zeggen
Dat staat me tegen in deze wereld ..
Ingezonden:  10 Jul 2013 12:46
@ Psylor

Ik spreek je nergens direct aan dit is 1 momentopname van jou misschien help je andere wel beter of licht je bij andere meer toe ..

Dat je je aangesproken voelt snap ik
Dat je op die manier reageert verbaast me dan weer niet
Ingezonden:  10 Jul 2013 15:03
Je spreekt me wel degelijk op meerdere dingen direct aan, op het forum is het altijd in het algemeen en niet 1 op 1 dat een ander het niet hoort. Maar de manier van hoe jij schrijft en spreekt over iemand waar jij slechts 1 momentopname over hebt zegt al meer dan genoeg over jou.

Echter om nog even toe te lichten, dank zij mijn dyslectie meende ik te lezen dat ShadowSlayer dacht een trauma te hebben en dit niet nog zeker wist. Vandaar mijn bevestiging plus waar het ongeveer vandaan komt. Ik ben verder niet goed in het lezen op afstand, dat houdt niet in dat ik niet weet wat je moet doen bij zulke symptomen.
Ingezonden:  10 Jul 2013 17:43
@Ceasar, kun je je voorstellen dat iemand die je uitmaakt voor blaaskaak en mentaal ziek zich daarop aangesproken voelt? Misschien bedoel je het niet zo, maar je schrijft het wel zo. En woorden komen sowieso letterlijker en harder over, omdat je ze leest en niet hoort. Ook je laatste zin 'dat je op die manier reageert verbaast me dan weer niet', ik weet niet hoe je dat bedoelt. Psylor geeft aan zich aangesproken te voelen, dat zou ik persoonlijk ook zo voelen en hij heeft dit naar mijn inziens netjes verwoord. Hoe moet die laatste zin van jou dan opgevat worden?

Ik ben het met je eens betreffende je momentopname van hem dat zijn opmerking over een trauma voor de hand lag, maar zoals Psylor beschreef, hij dacht dat zij het dacht en wilde dit bevestigen (kwestie van verkeerd gelezen te hebben).

Ik wil je toch vragen om minder snel te oordelen over mensen, want ik heb het idee dat je mensen te snel in een hokje stopt. Naar aanleiding van je post heb ik het vermoeden dat er veel mensen in je omgeving zijn die 'interessant doen' of pronken met dingen om aandacht te krijgen en jij je hieraan irriteert. Ik snap dat je je daaraan irriteert en je daardoor mensen sneller bestempelt zo te zijn, maar probeer ieder mens als individu te zien en niet in een hokje te stoppen. (Ik bedoel dit absoluut niet betweterig, maar het kan je wel helpen. Ik ben vaak genoeg schuldig aan mensen te snel beoordelen en in een hokje plaatsen, maar dat wil ik niet doen!). Gewoon een tip, doe ermee wat je wil. Mijn uitgangspunt is een forum behouden waar we allemaal op een goede en normale manier met elkaar om kunnen gaan en ik denk dat je het met me eens bent dat een goede sfeer op het forum daarbij belangrijk is.

Verder Shadow Slayer. Probeer bij het begin te beginnen en wees geduldig. Ik weet dat je voet aanraken vervelend voor je voelt, maar doe het toch. Probeer vervolgens het vervelende gevoel los te laten. Probeer eens terwijl je je voet vastpakt te denken aan dingen (mag vanalles zijn) die je positief vind aan bepaalde mensen. Dit mogen allerlei mensen aan. Wat zijn dingen die mensen doen waarbij je je fijn voelt of wat je in ze waardeert. Probeer eens aan deze dingen te denken. je moeder die er altijd voor je is als je haar nodig hebt, doe buurvrouw die zich inzet voor een schone wijk en elke week even met een prikstof vuil weggooid. Probeer het eens te denken aan dingen die jij goed van ze vind, waar je waardering voor hebt terwijl je je voet vasthoud.
Ingezonden:  10 Jul 2013 19:19
Weet je wat het is nyjama
Jij denkt die dingen over mij en ik over Psylor
We hebben ons beide uitgesproken dus we verschillen niet veel

En ik zie het ook niet als betweterig , je hebt er namelijk altijd zo een die beide partijen zoet wil houden met teksten waar ze een half uurtje over doen.

Vraag me af hoe het met de voeten van de TS gaat
Ingezonden:  10 Jul 2013 19:28
@Ceasar Jammer dat je het zo ziet .
Ingezonden:  10 Jul 2013 19:31
Jammer dat je me naam al 2x fout spelt
Ingezonden:  11 Jul 2013 09:03
Sorry caesar :P
Ingezonden:  15 Jan 2014 15:22
Ik heb niet echt een keus helaas, ik voel me constant bedreigd als ik mijn voeten niet verberg of als de onderkanten niet ergens tegenaan zijn gedrukt.
Ik voel ook vaak steken en aanrakingen die er niet zijn en dan kan ik het ook moeilijk negeren omdat het vaak pijn doet.
Ingezonden:  15 Jan 2014 15:37
Shadow Slayer

waarom heb je de tip nog niet toe gepast?
Ook al lijkt het een rare tip te zijn.
En als de nood echt zo hoog is dan zal ik zeggen pas het gewoon toe. Je zult versteld staan.
Ingezonden:  15 Jan 2014 15:48
Ik weet niet echt waar ik dat spul kan krijgen.
Ik weet het; er is internet, ik kan er best aan komen waarschijnlijk.
Maar het probleem is hier dat er zo veel advies komt dat ik niet meer weet welke kant ik op moet kijken. Laat staan wat ik uiteindelijk moet doen. Ik voel me verdwaald en weet niet welke weg ik moet inslaan. Alsof ik ze hoor praten, maar niet weet waar het geluid vandaan komt.
Dan nog werkt een methode toch alleen als je er van overtuigd bent? Ik ben zo moe... Er is meer aan de hand dan alleen mijn zere voeten, ik kan me nog net bedenken dat ik de oorzaak aan moet pakken. Ik heb het internet afgezocht maar ik weet niet waar ik moet beginnen.
Ingezonden:  15 Jan 2014 15:59
Ik begrijp je wel, zeer zeker. Het is vaak ook moeilijk om een keuze te maken zeker als je zoveel handvatten aangereikt krijgt.
Maar als ik dan je hulp kreten zie dan denk ik gebruik gewoon de ammonia verdunt met water.
Kijk je zult merken dat het helpt.
Nogmaals begrijp ik je en ik kan je niet zeggen wat je moet doen, alleen ook ik reik je een hand en zoals ik al zei als ik dan je hulp kreten blijf zien wordt ik machteloos!!!!! omdat ik weet dat zo een was beurt voor je voeten helpt. Het laat je aarden.
En ammonia is gewoon in de supermarkt te koop in de rij bij de allesreinigers en schoonmaakazijn, Hetstaat meestal naast de brandspiritus. Brandspiritus is de blauwe fles en ammonia is de rode fles.

oja ik lees zojuist nog dat je denkt dat een methode alleen maar werkt als je er in geloofd. Nou ik kan je zeggen dat is zeer zeker niet waar. Denk je dat ik nooit een consult afleg bij mensen die sceptisch tegenover het paranormale staan en toch kan ik met een gerust gevoel bij ze weg gaan omdat het wel helpt. Of ze nu wel of niet geloven erin.....Ik doe meestal na een consult nog nacontrole en het is altijd leuk om daarvan dan ook nog een bevestiging te horen. Dat juist datgene waarvan ze geen hoge pet op hadden hun toch geholpen heeft om verder te kunnen.Zodat je weet dat je toch iets goeds hebt gedaan.
Ingezonden:  18 Jan 2014 09:58
Is het niet een raar chemisch iets waar mijn huid niet tegen kan? (Klinkt stom he maar ik heb een overgevoelige huid.) Ik ben bang dat het gaat irriteren.
Ingezonden:  18 Jan 2014 10:50
Kijk bij twijfel moet je het niet doen, ik ben geen chemicus.
Maar als je een emmer half vol doet met water en daar een scheutje ammoniak in doet is dat al voldoende voor je voet zolen. Je kunt een doekje nemen en nat maken met het water en ammoniak, daar was je dan je onderkant van je voeten mee.

Maar zoals gezegd zal ik het niet doen bij twijfel zeer zeker niet!!! Ik kan dat niet bepalen voor je.
Ingezonden:  18 Jan 2014 13:11
Er bestaat toch ook speciaal zout voor? En dan een soort voetenbad mee nemen. Ik weet niet meer hoe het heet maar dat zou ook helpen met aarden. Misschien moet ik dat eens opzoeken.