Paranormaal Forum

Paranormaal Forum Nederland - Spiritueel Forum Nederland

»Gebruikersnaam: »Wachtwoord:   Gegevens onthouden? 
Paranormaal Forum / Spiritueel / Ervaringen / een vraag maar waar plaatsen?
Ingezonden:  25 Okt 2013 10:19
Hallo,

Zoals gezegd ik heb een vraag, maar weet niet zo goed waar te plaatsen..

Ik zal even bij het begin beginnen..
Als kind, kon ik spirits zien, wit, grijs of zwart, waarbij mijn gevoel van wit is goed en zwart niet, alle grijstinten ertussen in vul zelf in..
Mijn opa is ,mijn beschermengel.
Ik geloof dat ik vroeger de taak had om spirits te begeleiden naar een andere plaats. Wat ik toen ook jaren had,heb gedaan. Alleen mijn opa heb ik 'helemaal' gezien.
Ik zie ook als ik me ervoor open stel diezelfde grijstinten om levende mensen heen gloeien.
Genoeg afgedwaald. Toen ik ongeveer 12 was denk ik, op vakantie in Zwitserland en daar in bed lag te slapen, werd ik onprettig lees angstig wakker aan mijn voeteneind stond toen de grootste en donkerste schim die ooit heb gezien. Tot op de dag van vandaag voel ik diezelfde pure angst als ik aan toen terug denk. Ik heb me toen gelijk bijna volledig afgesloten voor het zien en voelen van spirits.
Maar met regelmaat voel ik ze en actie dringt er een door die ik even zie, want de angst is sterk genoeg om me gelijk weer aftesluiten.
Nou denk/weet ik dat er op de kinderkamer regelmatig een zit, ik vraag dan regelmatig aan hem om wat te gaan om mijn kinderen te beschermen tegen de angst die ik heb meegemaakt. Maar ik blijf me regelmatig zo ongemakkelijk voelen daar.

Hoe kom ik van die angst af, want ik wil mijn kinderen kunnen helpen als hun ze straks ook kunnen zien.
Ingezonden:  25 Okt 2013 14:12
Allereerst wil ik één ding zeggen.

Zwarte spirits zijn niet meteen slecht.
Zwarte spirits kunnen ook goedaardig zijn, maar ik denk dat jouw angst terecht was met de kleinere schimmen. Vervolgens, wat denk je dat die spirit jou aan kan doen? Waarom ben je er zo bang voor? Bang voor ze zijn lokt het uit. Een beetje als gepest vroeger op de middelbare school. Ga je angstig weglopen voor de pestkoppen, denken die: ha ha, die moeten we zeker pakken. Daarom is het heel belangrijk dat je niet bang bent voor deze entiteiten, gemeend of niet.
Ingezonden:  25 Okt 2013 22:02
Inderdaad betekent zwart niet direct slecht.

Ga inderdaad je angst onderzoeken, lees boeken, struin fora af.
Angst voedt het negatieve, dus loslaten.

Praat tegen je opa en engelen en vraag kun om hulp.
Begin met kleine stapjes, en duik niet direct in het diepe.