Paranormaal Forum

Paranormaal Forum Nederland - Spiritueel Forum Nederland

»Gebruikersnaam: »Wachtwoord:   Gegevens onthouden? 
Paranormaal Forum / Ervaringen / Verschijningen / filmpje en een zwarte schim
Ingezonden:  02 Nov 2013 15:28
hoi allemaal,
ik was laatst voor de grap een filmpje aan het maken en tijdens dat filmpje voelde ik al alsof er iemand was maar ik had laatst een enge film gekeken dus ik dacht dat het daar van kwam maar later was ik aan het praten
en ik stopte toen en keek best wel bang maar ik keek toen naar achter want ik zat op een bank. Daar na ging ik gewoon weer veder maar ik keek nu dus naar dat filmpje en ik zag opeens een soort zwarte schim achter me in de keuken en later dat ik had gekeken was het weg. ik weet nou niet zeker of het iets was want het kan ook verbeelding zijn omdat ik dacht dat er iets was.
dus mijn vraag is kan het zo zijn dat het echt een zwarte schim was en heeft iemand dit ook eerder mee gemaakt?

thnx C:
Ingezonden:  02 Nov 2013 23:03
Enge films trekken negatieve spirits aan.
Ingezonden:  09 Nov 2013 17:14
Okee
Thnx c:
Ingezonden:  12 Nov 2013 13:38
Dus als je vaak enge films kijkt trek je negatieve spirits naar je toe? Of begrijp ik het verkeerd?
Ingezonden:  24 Jan 2014 16:43
Dat niet zo zeer, maar je staat er dan meer voor open. En een zwarte schim hoeft niet per definitie slecht te zijn. Wat ik doe als ik een schim zie is mijn ogen sluiten en aan de schim denken. Ik persoonlijk ga dan van zelf aan een ander persoon denken. Zo kom ik te weten wie het was. Als het een bekende is van me, vraag ik daarna aan ze of ze me niet meer willen laten schrikken. Dat werkt voor mij het beste.
Ingezonden:  29 Apr 2014 14:25
Als je je niet prettig voelt door die schim heb ik een gouden tip! Zelfs in de meest duistere tijden kan er geluk en blijdschap worden gevonden, als je niet vergeet het licht aan te doen.

Zie de schim als een vriend en geen vijand.